Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de toplantidan ciktim, bir saattir de yoldayim. Simdi geldim eve kizlar ama ikramlardan yedim toplantida :KK43:
Cok stresli bir toplantiydi, iki saat boyunca azar isittik resmen. Stresten ve acliktan elim gitti ortadakilere. Cay ictim kac bardak (cay hic sevmem) tuvaletim geldi bir de ustune toplantida. Cok gicik bir toplantiydi yani...

Gunumun gidisatini yazayim ben en iyisi. Canim cok sıkkın...
Sabah: 2dilim(30gr) tb ekmegi, 40gr taze krem peynir, bol salatalik domates. 185 kalori
Ara: 3 tane saklikoy biskuvi
Oglen: 3yk kuru fasulye, incecik bir dilim tb ekmegi, 1 muz. 200 kalori
Ara: Kucuk bir dilim sade kek, 2 tane kucuk pogaca (atistirmaliklar toplam 500 kalori girdim)
Simdilik toplam 885 kalori.
Aksam icin birazdan bir sey yerim ama ne olacagini hic bilmiyorum. Cok yorgunum. Evde yemek de yok, yapacak halim de... :110:

Bir de iki litreye yakin su ictim...
Cal olarak düşük ama yanlış sende farkindasin yarın ve akşam telafi edersin canım sikilma
Benim de bugünü yazma vaktim geldi
Sabah limonlu su ile acilis
Kahvalti tb ekmeğiyle tost
Ara yesilcay
Ogle 1 tabak ispanak bir avuç badem ve kuru meyve karışık
Ara 1 yemek kaşığı kısır 1 yemek kasigi kadar muhallebi (öğrenciler getirmiş)
Aksam 1 kase yeşil mercimek .1 kase brokoli.2 yemek kaşığı bulgur pilavi

Su 2 ltden fazla oldu
Spor yarım saat oldu başlayalı devam:KK49:
Ooo baya dişli çıktın sen
Ee kaptan ben varım. Geçmiş zamanda 14. Takımın kaptan yardımcılığını yapmışlığım var. Çok katıyım diye kaçıyordu yarışmacılar. Çok katı olup bezdirmem artık :))))

Menü genel olarak dengeli ve güzel. Dünde sanki patates gördüm menünde? ara sıra olur ama sürekli olması iyi değil. Aynı şey makarna içinde geçerli canım. Genel olarak menün güzel afiyet olsun.

Kısırın yanına proteinli birşey eklersen güzel olur. Ayran/ yoğurt mesela?

Şuan bu işlerden çok anlamıyorum ama durumun gerçekten çok iyi görünüyor. Ayrıca sağlıklı besleniyorsun daha iyisi zor olur.

Kaptan 40 gr tartıp mı koyuyorsun ben tahmini 5/6 yk koyuyorum. Yarından itibaren bırakacağım gerçi normale döneceğim :)

Kaptan bende ağustos 20-21 kına nikah var.
Büyük ihtimal çalışacağım için o tarihlere kadar buradayım :)
Kendimi iş görüşmesinde gibi hissettim :KK70:bilgilerin körelsede bende deneyimliyim kaptan :KK70:

Aynı zamanlar kaçacağız :KK55:

Çok şanslısın ben zincirlikuyudan kaba tabirle arkamı sağlama alabildiysem şükrederek gidiyorum :-)
Feyza:KK8:

Çok iyi geçmemiş ama telafi edilebilir.
Cumaya kadar dikkat et tatlım. O değilde kalori çok az hasta olmandan korkuyorum.

Ee.sende de ufak tefek şeyler var. Ama genel olarak dengeli olmuş. Bu hafta başka yokkkk anlaşalım :KK53:
tabiki canım biliyorum sen 3.takımda da çok katiydin kız gıcık oluyordu millet sana burada pek bi uyum sağladı:D

elfkkk elfkkk canim son halim buu. Tabi evde halilar falan yok ortalik daginik duruyor diye resmi kirptim onun için biraz iri gözüküyor olabilirim :)))
Supersin ya sadece gobek degil Duru bebek:)

ohh ohh darısı bize bende iki beden incelmişim 32 beden kot aldım tabikide elastik :KK70:

oo seninde canım

normal canım bol sıvı tüket salatana zeytin yagı koy bol bol ye hafifte olsa baskıdan dolayı hemoroit oluyorsun zaten ama doğumdan sonra geçti benim malum bebek büyüdükçe iç organlar küçülerek yer açıyor ne güzel bir yaradılış

telde mailim hep açıktır canım mailime geliyordu

süper elifcim
valla çok güzel canım supersin
Tesekkurler

Meraba kızlar; yazdıklarınızı okudum alıntılar birbirine girdi vazgeçtim alıntı yapmaktan:KK43:
@flue_13 çay pansumanı yapıyorum arada, rahatlatıyor da kalıcı bi çözüm olmuyo, polen dönemi geçene kadar rahat yok bana.
@The Queen evi öğleden sonra havalandırıyorum, sabah dışarı da çıkmıyorum ama yine de buluyo bu polenler beni, ne kadar çekiciyim yaa böyle :KK70:. Sosyal medyada ben de bişey paylaşmıyorum hatta kreşten foto göndermek için Facebook hesabı istediler ondan Facebook açtım yoksa hiç anlamıyorum. İnstagrama da kaptanı takip etmek için kaydoldum.
kimyager1508 kimyager1508 kızının odası hayırlı olsun, mışıl mışıl uyusun odasında:KK66: sen de çok iyisin hiç fazlalığın yok maşallah :nazar:
elfkkk elfkkk menün çok güzel, hep böyle menüler görmek isteriz senden:nazar:
Ins canim:)

Canim 63 ile hamile kaldim gecen hafta 70 kiloydum. 6 ay bitti sayilir. 7 kilo aldim :KK43: evet bacaklarim basenlerimde bisey yok simdilik sadece bel ve gobis aldi bahsini gidiyor. Hala eski kıyafetlerini giyebiliyorum. Şimdiye kadar sadece hamile pantalonu aldim :)
Bence harikasin:)
süpersin canımmm, bu hafta listeye giriyorsun değil mi :)
Ins canim regl donemm ama olsun ben takimda hissedyrm kndmi ole davrnmya calsyrm

Ben geldiiiim :KK68:
kimyager1508 kimyager1508 odanız çook güzel, güle güle kullansın duru hanım..
elfkkk elfkkk hoş geldin, diyetisyen menüsü bu galiba :KK45:
Ewt canm elmden geldgnce uynya calsyrm
@katre-i dem ouuuv ekmek yerken gözün dönmüş kaptan :KK70:
KraliceElsa KraliceElsa bu hafta kesin mezunsun :oops:
@The Queen bu kadar spora nasıl dayanıyorsun, vallahi tebrik ediyorum..

Off dışarıda enfes bir hava var ama ben 4 duvar arasına tıkılıp kaldım... Bitsin artık şu mesai, evime kavuşayım yaa..
Bir daha dünyaya gelirsem, önce ev kızı, sonra da ev hanımı olamak istiyorum :KK70:
:KK70:
.:)

Cal olarak düşük ama yanlış sende farkindasin yarın ve akşam telafi edersin canım sikilma

Ooo baya dişli çıktın sen
tabiki canım biliyorum sen 3.takımda da çok katiydin kız gıcık oluyordu millet sana burada pek bi uyum sağladı:KK70:

Gayet normal gıcık olmaları. Bu takımda benden cok var ondan cok sırıtmıyorum. bir de diyetisyene gitmiyorum ya kaçamak yapma dengeleme sağlıklı olanı seçme konusunda biraz daha esnek ama iradeliyim :) eskisi kadar katı takılmıyorum. Sonuçta sağlıklı besleniyoruz ama bizde insanız :KK70:

Sürekli kısır altın sohbet günleri de haftada 4,5 kez kaçamak yapan birileri de beni sinir ediyordu:KK70: hayır yiyip yazıyor bahane her daim hazır:KK62: benim katı diyet yapıyordum hatırlarsın. Aklıma gelemeyecek şeyler onun menülende görünce canım çekiyordu. Resmen nefsimle mücadelemi zora sokuyordu. Zaten iflah olmaz. Arada bakıyorum 1 hafta kilo verdiyse 2-3 hafta alıyor:KK70:

Bu saatte ne yemeği tatlim

Yokkkk bu saatte yemedim spordan gelince yedim. Spordan 1,5 saat sonra yatmadan 2 saat önceyi ayarlamak zor oluyor :) Üstünden 2,3 saat geçsin sindireyim yağ olmasın diye bekliyorum :KK22:
Salata+5 yk tavuk mantar sote+ 1 yk pilav yedim.

Menum
Sabah
1haslnmsyumurta
5 zeytin az peynir
Ara.1 mandalina
Ogle
Corba
Karnibahar yemegi
Yogurt
2 dilim cavdar ekmk
Ara
5 ceviz
1 portakal
Bi buyuk bardak sutlu nescafe
Aksam
1 tabak kuru dolma &80 bulgurlu:)
1 tabak sebze corbasi
Su 2 lt gbi
Yarim saate yakin yuruyus

Ee kaptan ben varım. Geçmiş zamanda 14. Takımın kaptan yardımcılığını yapmışlığım var. Çok katıyım diye kaçıyordu yarışmacılar. Çok katı olup bezdirmem artık :))))

Öğle yemeği yemekhanede ne çıkarsa onu yiyorum bazen götürüyorum okula bazen fırsatım olmuyor o yüzden makarna oldu malesef :-( patates için dikkatli olurum bundan snra teşekkürler

Menü genel olarak dengeli ve güzel. Dünde sanki patates gördüm menünde? ara sıra olur ama sürekli olması iyi değil. Aynı şey makarna içinde geçerli canım. Genel olarak menün güzel afiyet olsun.

Şuan bu işlerden çok anlamıyorum ama durumun gerçekten çok iyi görünüyor. Ayrıca sağlıklı besleniyorsun daha iyisi zor olur.

Kaptan 40 gr tartıp mı koyuyorsun ben tahmini 5/6 yk koyuyorum. Yarından itibaren bırakacağım gerçi normale döneceğim :)

Kendimi iş görüşmesinde gibi hissettim :KK70:bilgilerin körelsede bende deneyimliyim kaptan :KK70:

Çok şanslısın ben zincirlikuyudan kaba tabirle arkamı sağlama alabildiysem şükrederek gidiyorum :-)

Cumaya kadar dikkat et tatlım. O değilde kalori çok az hasta olmandan korkuyorum.

Ee.sende de ufak tefek şeyler var. Ama genel olarak dengeli olmuş. Bu hafta başka yokkkk anlaşalım :KK53:

@The Queen. Ben de itiraf edeyim; Eda sana ilk geldiğinde gıcık olmuştum. Kırk yılda bir muhallebi yemiştim onu da sen yakalayınca çok bozulmuştum. Aslında benim diyetisyen izin veriyordu ya sen olmamış deyince çok kızmıştım:))) neyse ki sonra çok güzel oldu herşey;)

Çifter çifter gitmiş yine:KK70:
Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: yarım elma ve portakal
Öğlen:1 kepçe çorba, 6 kaşık bakla yemeği, 1 çb yoğurt
Ara: 1 küçük muz, 4 çilek, az sütle nescafe
Akşam: 4 kaşık et sote, 2 kaşık bulgur pilavı, salata
Ara: 2 kuru erik, 2 günkurusu
Su: 2,5 litre

@katre-i dem , bu yeşil mercimekli pırasa böreği benim kabak mücvere çok benziyor, un yerine mercimek var, süper tarif. Yarın akşam yemeğim belli oldu :KK73:. Başka sebzelere de uyarlayabiliriz, Ispanak, pazı falan da güzel olur bence:) bi de karnabahar kısırını deneyeceğim bugün pazardan karnabahar aldım;)

@The Queen. Ben de itiraf edeyim; Eda sana ilk geldiğinde gıcık olmuştum. Kırk yılda bir muhallebi yemiştim onu da sen yakalayınca çok bozulmuştum. Aslında benim diyetisyen izin veriyordu ya sen olmamış deyince çok kızmıştım:))) neyse ki sonra çok güzel oldu herşey:KK66:
Ahh canımmmm :KK19: ben olaya hızlı dalmıştım
:KK53:
Valla doğrudur. Ben diyetisyen menülerine bir şey demem. Evvelinde ben aylarca sıfır kaçamak ile yaşıyordum. tatlı vs yemiyordum. Takım yarışma olayını abartıyordum:KK70: herkes benim gibi olsun istiyordum sanırım. Şimdilerde öyle katı değilim. :KK22:

senin yolculıuk nereye bakayım :)

@katre-i dem , bu yeşil mercimekli pırasa böreği benim kabak mücvere çok benziyor, un yerine mercimek var, süper tarif. Yarın akşam yemeğim belli oldu :KK73:. Başka sebzelere de uyarlayabiliriz, Ispanak, pazı falan da güzel olur bence:) bi de karnabahar kısırını deneyeceğim bugün pazardan karnabahar aldım:KK66:

pırasa böreğinin tarifini istiyorum . kendime tarif defteri mi yapsam napsam :)

günaydın kızlar;

dünkü menüm

sabah: sandviç

ara: tarçınlı türk kahvesi

öğlen: naneli yoğurtlu çorba, kuskus, salata, yoğurt, yarım biber dolması

ara: yeşil kahve

akşam: mercimek çorbası, tb ekmeğine peynirli tost (ıspanağı annem beğenmemiş , bozulmuş gibi geldiği için yedirmedi bize)

Aynı derrtten müzdaripiz. Geçmiş olsun canım.
Sosyal medyada bir ara paylaşmaya başlamıştım başıma nahoş bir olay geldi artık resim koymuyorum. Bir çoğunu da sildim kaldırdım. En iyisini yapıyorsun sende boşver :)

nasıl bi olay geldi edacım. Ay ben aktifinde aktifi kullanıyorum resmen engelde olamıyorum kendime :D benim bu sonum ne olacak :)

senin yolculıuk nereye bakayım :)

pırasa böreğinin tarifini istiyorum . kendime tarif defteri mi yapsam napsam :)

Evlenip izmire yerleşeceğim ya :KK39:

Tarif defterini bende düşünüyorum. Az kalorili göz doyuran lezzetli yemekler :kk77:

günaydın kızlar;

dünkü menüm

sabah: sandviç

ara: tarçınlı türk kahvesi

öğlen: naneli yoğurtlu çorba, kuskus, salata, yoğurt, yarım biber dolması

ara: yeşil kahve

akşam: mercimek çorbası, tb ekmeğine peynirli tost (ıspanağı annem beğenmemiş , bozulmuş gibi geldiği için yedirmedi bize)
Olsun menün yine güzel...

Eklemeyi unutmuşum 1 saat yürüyüş yaptım dün , kaslarımın çalıştığını hissettim :)

Ooo sportif gördüm seni :KK8:

nasıl bi olay geldi edacım. Ay ben aktifinde aktifi kullanıyorum resmen engelde olamıyorum kendime :KK70: benim bu sonum ne olacak :)

Ayy çok fena biraz uzun ama madem anlatayım.:KK51:
İşyerinde bir kız var departman arkadaşım ayrıca arkadaş grubumuzdan. Hani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen cinsten.
Ofiste falan hep tüm arkadaşlarla resimlerimiz çekiliyor. Bu kız ikimizin resmini almış gözleri sansürlemiş sonra lgbtlilerin olduğu bir facebook, instagram hesabından paylaşmış.:KK57: Sanki sevgili gibi. Alttaki yorumlar çok iğrençti. Facebookta oo bu gece bize gelsenize, arkadaşını yolla vs tarzda yorumlar:KK57: instagramda ise direkt göz sansürü olmadan paylaşmış. Tabi aynı tipler. Resmin sansürsüz hali. Sözümü geri alıyorum. Yanındaki ..... benzemiyor tekrar sansürle vs tarzda yorumlar vardı. Bu kızda o yorumlara gülücükler atmış:KK43: Basımdan aşağı kaynar sular dökültü. Bu resimleri başka isimler altında bu tarz yerlerde paylaşmış. (resimlerde normal resimler yani hani selfie çekilirsin falan ya öyle samimi resimler değil yani. Daha derinlemesine araştırınca kızın twitter ask fm gibi sitelerde çok iğrenç yazışmalarını buldum. Biseksüelmiş olduğunu yazmış. Ben bunu öğrenince daha çok dellendim. Hani bana ters şeyler ama insanların tercihine saygı duyarım. Ötekileştirmem aşağılamak vs böyle şeyler yapmam ama beni alet etmesi çok kanıma dokundu. Benim ailem ve erkek arkadaşım sanal ortamda böyle birşeyle karşılaşsa neler olur düşünmek dahi istemiyorum. Çok sinirlerim bozuldu kıza mesaj attım tüm resimlerimi sil o resimleri kaldır diye. Akıl edemedim şikayet etmek geç kaldım. Kız kaldırdı işyerinin ortak klasöründe şirket personellerinin resimleri oluyor. Onları sildim bir bilgisayarına bakayım dedim. + 18 resimler dolu şirket bilgisayarında:KK57: Sadist şeylerde vardı. Bu kızı tanıdığımı sanıyordum. Asla beklemedim ama insanlar böyle yanlarını gizliyorlar. Ben eskişehire 3,5 aylığına gittiğimde ofisteki masa üstü ekranında bizim resmimiz varmış arkadaş söyledi :KK57: Kusmamak için zor tutuyorum kendimi. İşyerine şikayet ettim ben suçlu oldum. Hiç bir şey yapmadılar. Neymiş genç kızmış olabilirmiş :KK57: Elbette olabilir ama beni neden alet ediyor. Bak yine sinirlendim:KK62:
Lezbiyenler biseksüeller beni buluyor hep :KK62:

kimyager1508 kimyager1508 odanız hayırlı olsun gerçi geçmişe dönük baya baktım ama göremedim resimmi atmıştınız
Seni gördüm ama maşallah çok iyi görünüyorsun bu günleri tadını çıkar bebiş için hazırlık yapmak çok zevkli oluyor isimde güzelmiş sağlıkla Duru na kavuşursun inşallah

Bahar gelmiş herkeste bir Çoşku maşallah
Kraliçe elsa geçmiş olsun
The Queen çok talihsiz bir olaymış ne kötü bir devirde yaşıyoruz senin nerden aklına gelebilir böyle birşey olacağı, geçmiş olsun dikkatli ol canım

Back
X