Ee kaptan ben varım. Geçmiş zamanda 14. Takımın kaptan yardımcılığını yapmışlığım var. Çok katıyım diye kaçıyordu yarışmacılar. Çok katı olup bezdirmem artık :))))
Öğle yemeği yemekhanede ne çıkarsa onu yiyorum bazen götürüyorum okula bazen fırsatım olmuyor o yüzden makarna oldu malesef :-( patates için dikkatli olurum bundan snra teşekkürler
Menü genel olarak dengeli ve güzel. Dünde sanki patates gördüm menünde? ara sıra olur ama sürekli olması iyi değil. Aynı şey makarna içinde geçerli canım. Genel olarak menün güzel afiyet olsun.
Kısırın yanına proteinli birşey eklersen güzel olur. Ayran/ yoğurt mesela?
Şuan bu işlerden çok anlamıyorum ama durumun gerçekten çok iyi görünüyor. Ayrıca sağlıklı besleniyorsun daha iyisi zor olur.
Kaptan 40 gr tartıp mı koyuyorsun ben tahmini 5/6 yk koyuyorum. Yarından itibaren bırakacağım gerçi normale döneceğim :)
Kaptan bende ağustos 20-21 kına nikah var.
Büyük ihtimal çalışacağım için o tarihlere kadar buradayım :)
Kendimi iş görüşmesinde gibi hissettim

bilgilerin körelsede bende deneyimliyim kaptan
Aynı zamanlar kaçacağız
Çok şanslısın ben zincirlikuyudan kaba tabirle arkamı sağlama alabildiysem şükrederek gidiyorum

Feyza
Çok iyi geçmemiş ama telafi edilebilir.
Cumaya kadar dikkat et tatlım. O değilde kalori çok az hasta olmandan korkuyorum.
Ee.sende de ufak tefek şeyler var. Ama genel olarak dengeli olmuş. Bu hafta başka yokkkk anlaşalım