Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi pazarlar kızlar.

Bütün gece hiç uyuyamadım alerjiye birde üşütme eklendi sanırım sabah bir muz yiyip ilaç içtim ancak uyudum.

06.00
1 küçük muz

11:00 kahvaltı
2 yumurta ile peynirli omlet
2 dilim k.ekmek

Ara latte (kremasız şekersiz)

Su 2 litre oldu şimdiden boğazımın acısını hafifletiyor :)

İyi pazarlar kızlar.

Bütün gece hiç uyuyamadım alerjiye birde üşütme eklendi sanırım sabah bir muz yiyip ilaç içtim ancak uyudum.

06.00
1 küçük muz

11:00 kahvaltı
2 yumurta ile peynirli omlet
2 dilim k.ekmek

Ara latte (kremasız şekersiz)

Su 2 litre oldu şimdiden boğazımın acısını hafifletiyor :)
Çok geçmiş olsun canım. Alerjik bünyelerde burun Boğaz epitelleri çok inceldiği için soğuk algınlığı mikroplarına daha duyarlı oluyoruz, millet kırk yılda bir grip olur ama bizim gibi hassaslar hemen kapar:( ilaçarını ihmal etme, kendine dikkat et.
Latte içimişsin, buluştunuz mu Seçille;)
Ben de menümü akşam toptan yazayım parça parça yazınca kafam karışıyor, sizin kadar genç değilim hafıza problemi yaşıyorum arada :)))))
Öğlen yeneğinde eşim yoktu kendime çok hafif bir kısır yaptım. 3 kaşık ince bulguru ıslattım şişince 4 kaşık oldu:) 1 kaşık zeytinyağı, azıcık salça, baharat ekledim. Bolca yelilsoğan, maydonoz, salatalık vs doğradım ve bol marulla tükettim:)) yanında marul ve yoğurtla çok güzel bir menü oldu, hem de acayip doydum.

Çok geçmiş olsun canım. Alerjik bünyelerde burun Boğaz epitelleri çok inceldiği için soğuk algınlığı mikroplarına daha duyarlı oluyoruz, millet kırk yılda bir grip olur ama bizim gibi hassaslar hemen kapar:KK43: ilaçarını ihmal etme, kendine dikkat et.
Latte içimişsin, buluştunuz mu Seçille:KK66:
Ben de menümü akşam toptan yazayım parça parça yazınca kafam karışıyor, sizin kadar genç değilim hafıza problemi yaşıyorum arada :)))))
Öğlen yeneğinde eşim yoktu kendime çok hafif bir kısır yaptım. 3 kaşık ince bulguru ıslattım şişince 4 kaşık oldu:) 1 kaşık zeytinyağı, azıcık salça, baharat ekledim. Bolca yelilsoğan, maydonoz, salatalık vs doğradım ve bol marulla tükettim:)) yanında marul ve yoğurtla çok güzel bir menü oldu, hem de acayip doydum.
Sağol canım teşekkürler.
Kısır dedin bak cnaım çekti sabahta tv de ciğ köfte yapıyorlardı :)))
Hava trafik hastalık muhalefetine rağmen buluştuk. Umarım bir gün hep beraber buluşuruz.

Ara ogun sahlep ictim karnim agriyodu birsey yiyemedim aksama da patates oturtmasi yapiyorum firinda

Biz evimize döndük :KK200:
Benim yapabileceğim işler bitti
Şimdi burda yoldan geldim yerleşme maratonu başlasın :KK70:
Gece çocuğu uyuturken artık eskileri okur kaldığım yerden devam ederim :KK19:
He otobüste ikram edilen bi lokmacik keki:oops: ve dün akşamki 2 dilim baklavayi saymazsak hersey yolundaydi:KK53:

Sağol canım teşekkürler.
Kısır dedin bak cnaım çekti sabahta tv de ciğ köfte yapıyorlardı :)))
Hava trafik hastalık muhalefetine rağmen buluştuk. Umarım bir gün hep beraber buluşuruz.
yaa söylemeseydim keşke, kaç aydır yenedim desem yeridir ama yeşilliği bol bulguru az koyunca diyette de yenebilir, annen yapsın sana da:KK66:
Umarım bir araya geliriz:))

Kızlar ben bugün suyumun içine limon dilimleri attım sabahtan beri o sudan içiyorum, az önce bi baş dönmesi göz kararması başladı, hiç aklıma da gelmiyo limonun tansiyon düşürdüğü. Normalde 9/6 falan çıkar , baya bi düştü ölçmedim ama ciddi kötü oldum. Tansiyonu düşük olan arkadaşlar limonlu su içerken dikkat edin benim gibi olmayın:(

456. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

10. Takımdan KraliceElsa KraliceElsa mezun oldu.

Karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, mezunlar topiğinden takip edebilirsiniz.
Arzu eden başarı hikayesini linkten paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

KraliceElsa KraliceElsa canım yazını hazırla linkten paylaş

Yediklerini yaz bakalım neler yedin. Yediklerini yazmalısın canım :))

Kalori olark abartmamışsın az yemişssin dengelemişsin diyelim. Kaptan beni mezun edersen üzerimde hak iddia edebilirsin :)
Kaptanların mezun etme istatistiği var mı ?

Günaydın tatlım. Öyle deme bak biz herşeye rağmen buluşuyoruz seçille. Hayelleri planları erteleme. Sende tamamen dön aramıza
Nasildi buluşma ayrıntıları alalım :KK70:ne yediniz :KK70:
Biz evimize döndük :KK200:
Benim yapabileceğim işler bitti
Şimdi burda yoldan geldim yerleşme maratonu başlasın :KK70:
Gece çocuğu uyuturken artık eskileri okur kaldığım yerden devam ederim :KK19:
He otobüste ikram edilen bi lokmacik keki:oops: ve dün akşamki 2 dilim baklavayi saymazsak hersey yolundaydi:KK53:
Hadi görmedik onları :)
Kızlar ben bugün suyumun içine limon dilimleri attım sabahtan beri o sudan içiyorum, az önce bi baş dönmesi göz kararması başladı, hiç aklıma da gelmiyo limonun tansiyon düşürdüğü. Normalde 9/6 falan çıkar , baya bi düştü ölçmedim ama ciddi kötü oldum. Tansiyonu düşük olan arkadaşlar limonlu su içerken dikkat edin benim gibi olmayın:KK43:
Canım benim dusuktu ama limondanda etkilenmedi hiç dikkat et
Selammmm nasilsiniz kizlaaar @The Queen ve masalimsii masalimsii bulustunymuzmuuuu anlatsanizaaa:))) K katre -i dem kaptanim nasilsin cansudan haberun varmi ayrilmsmiydi gruptan canim
yok canım siteye giriyor gruba girmiyor izinde ama dönmeyecek sanırım cozuttu :KK43:

Kaptanım benim öyle çok dramatik bir hikayem yok; doğum sonrası kalan 8 kiloyu vermek insanların pek ilgisini çekmez siz zaten bütün diyet maceramı biliyorsunuz, ama yazmam gerekirse oraya da yazarım.
Asıl hakeden Seçil arkadaşımız, keşke onun hikayesini okusak;) aslında yazsa da okusak en azından bizim takım okur, ben toplamda 25 kilo verdiğini daha geçen gün öğrendim, takdir edilecek biri varsa bence odur masalimsii masalimsii ;)

Kaptanım benim öyle çok dramatik bir hikayem yok; doğum sonrası kalan 8 kiloyu vermek insanların pek ilgisini çekmez siz zaten bütün diyet maceramı biliyorsunuz, ama yazmam gerekirse oraya da yazarım.
Asıl hakeden Seçil arkadaşımız, keşke onun hikayesini okusak:KK66: aslında yazsa da okusak en azından bizim takım okur, ben toplamda 25 kilo verdiğini daha geçen gün öğrendim, takdir edilecek biri varsa bence odur masalimsii masalimsii :KK66:
seçil hala yazıyor sanırım:D canım 8az mi senin gibi çok

yaa söylemeseydim keşke, kaç aydır yenedim desem yeridir ama yeşilliği bol bulguru az koyunca diyette de yenebilir, annen yapsın sana da:KK66:
Umarım bir araya geliriz:))
Yok yok senle ilgisi yok sabahta çif köfte yarışması vardı tv de o zaman çekmilşti zaten bende eve dönrrkrn çifköfte aldım.

Kızlar ben bugün suyumun içine limon dilimleri attım sabahtan beri o sudan içiyorum, az önce bi baş dönmesi göz kararması başladı, hiç aklıma da gelmiyo limonun tansiyon düşürdüğü. Normalde 9/6 falan çıkar , baya bi düştü ölçmedim ama ciddi kötü oldum. Tansiyonu düşük olan arkadaşlar limonlu su içerken dikkat edin benim gibi olmayın:KK43:

Ben sadece öğlene kadar içiyorum. Tansiyona problemi olanların dikkat etmesi lazım.

Selammmm nasilsiniz kizlaaar @The Queen ve masalimsii masalimsii bulustunymuzmuuuu anlatsanizaaa:))) K katre -i dem kaptanim nasilsin cansudan haberun varmi ayrilmsmiydi gruptan canim

Buluştuk canım. Uzun uzun sohbet ettik
Konuşsak daha konuşurduk :) birgün hepimiz buluşuruz inşallah :)

456. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

10. Takımdan KraliceElsa KraliceElsa mezun oldu.

Karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, mezunlar topiğinden takip edebilirsiniz.
Arzu eden başarı hikayesini linkten paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

KraliceElsa KraliceElsa canım yazını hazırla linkten paylaş

Nasildi buluşma ayrıntıları alalım :KK70:ne yediniz :KK70:

Hadi görmedik onları :)

Canım benim dusuktu ama limondanda etkilenmedi hiç dikkat et
yok canım siteye giriyor gruba girmiyor izinde ama dönmeyecek sanırım cozuttu :KK43:
Aa kaptan bu hiç olmadı. Sence biz oyunbozancılık eder miyiz? Bizim masamızda yeşilçaylarımız vardı tabii. Ben zatrn hastayım sıcak sıcak güzel geldi. Bir de latte içmiştim önceden:) tadımlık kurebiyeler çikolata falan görür mü bizim gözümüz :)))

@The Queen senide yardımcıları ekleyin mi kız cansuyu cikartacagim :KK70::KK43:
ekle kaptan ben yaparım :)

Ankaradakiler iyi misiniz
haberi görünce direkt aklıma geldin. Çok kötü ya kimin basına nerede ne zaman ne geleceği belli değil. Ölenlere Allah rahmet eğlesin sevenlerine yakınlarına sabır versin cok zor. Ne zaman bitecek bu törer bilmiyorum. Pisi pisine insanlar ölüyor.:(
Ayy yine mi patlama var, tv açık değildi ben de diyorum ki bu kız ne diyo neden böyle bi soru sordu. Tv yi açtım ki yine aynı şey :KK43:((
Allah hepimizi ve sevdiklerimizi korusun. Ülkemize barış versin.
Kızılay meydanında iki metro arası şaka gibi. Ne olacak bilmiyorum:(

Asıl hakeden Seçil arkadaşımız, keşke onun hikayesini okusak:KK66: aslında yazsa da okusak en azından bizim takım okur, ben toplamda 25 kilo verdiğini daha geçen gün öğrendim, takdir edilecek biri varsa bence odur masalimsii masalimsii :KK66:
canım bende 8 kilo vererek mezun oldum :KK66:

Back
X