Gerçekten elle tutulacak birşey yok ortada. Gerçektem problem.yaşayacağımı bilsem hissetsem zaten evlenemem. Sorunlu bir ailem var. Açıkcası şu zamana kadar hayatımla ilgili herşeye genelde muhalefetten başka bir şey yapmadılar. Ailemde annem bir yerde kardeşlerim bir yerde ama herkesin hak ettiği kadar kredisi var bende. Babamın hiç yok. Ben bu evliliğe kendime güvenmesem adım atamam. Olur bir gün kötü olur üzülürüm ayrılırım dul kalırım yinede ailemin yanına dönmek istemem. Zor katlanıyorum onlara. Annemin korkusu başka bir şehire gidecek olmam. Kuş yuvadan uçtu lafının hayata geçmiş versiyonu olacağım. Hayat beni nereye sürükler bilmiyorum ama onların düşünceleri benim düşüncelerimin yanında çöp. Ailem olarak hiçbir zaman yanımda olmadılar bu saatten sonra ihtiyacımda yok :)
İnşallah sizde işleri yoluna koyarsınız. Konuşnak gerek. Konuşmadan sorunlar çözülmüyor canım. Böyle sil ayrıl küs falan yorucu yıpratıcı. En güzeli yüz yüze konuşmka
benim ailemde genelde her şeye ilk başta muhalif olurlardı, önce bir güzel kavga edip, kavgadan sonra konuşarak anlaşıyorduk çoğunlukla, çok ilginç bir şekil ama :)
benim ailem vede çevrem benim gibi dik kafalı dediğim dedik birisinin evlenip te geçineceğine hiç ihtimal vermiyorlardı,
ben bir tek huyumu severim, karşımdaki ister kırılsın, ister kırılmasın, ben herşeyi öle dümdük yüzüne söylerim,
içimdeki neyse dilimdeki de odur, başka türlü davranamıyorum istesemde , Rabbim dağına göre kar veriyor, dualarımı kabul etti, iyi bir insanla evliyim şu an, ailem ve çevremin sesi kesildi, geçiniyoruz, çok şükür.
inşallah sizinde Rabbim yüzünüze bakar, mutlu bir evliliğiniz olur,
ben şimdi 39 yaşımdayım, 30 yaşımda tesettüre girdim, benim ailemde, kuzenlerimden çok açık olanda var , çarşaf giyende var, herkes giyim tarzında özgür, kendi isteğimle aldım başörtümü taktım sabah işe giderken, oldu bitti,
tesettüre içinden geliyorsa gireceksin, yoksa seni rahatsız eder, kimsenin ne dediğini pek fazla umursama onlarda zamanla alışacak sana, ben isteyerek girdim, kendi adıma söyliyeyim, böyle çok daha rahatım.
görüşmek üzere hoşçakalın