Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım senin bu cuma 2 haftalık deneme süren bitiyor. normalde haftaya cuma listedesin ama seninde giriş kilonun altında olman lazım. yani listeye girebilmek için 2 haftalık deneme süresinde kilo vermek gerekli. mesela bu hafta cuma 73 olmuş olsan haftaya cuma bu kilonun altında olman lazım ki listede olabilesin.

Tamamdır :)

kaçak menü benim :) dün yazaaktım kızım uykudn uyanarak bi ağladı sanki birileri dövüyormuş gibi korkuttu daha yazamaım şimdi yazıyorum kızlar yazıları okudum
dünkü menü
sabah 1 elma
öğle köfte patates ayran
akşam çorba
bugün
sabah 1 yumurta 1kk peynir 7 zeytin 1 domates ve salatalık
öğlen çorba
akşam 3 lamacun
spor yok 2.5 lt su

haklısın kaptan bende onu uygulamaya çalışıyorum işte yeter artık yani, Queen sende anneni dinle içine girmedikçe belli olmuyor zamanında bende annemi çok üzdüm dinlemedim şimdi tanıdıkça görüyorumki yazık etmişim, kimse ailen kadar umursamaz seni kullanmaya çalışır kocan da öyle olmaya başlar zamanla bak biz daha 40 gün kala düğüne böyleyiz fotolatımızıda kaldırmış whatsatann şimdi gördüm, keyfi bilir geri vites yok, benim gibi melek pamuk gibi gibi defalarca üzdü, haketmiyor artık

Gerçekten elle tutulacak birşey yok ortada. Gerçektem problem.yaşayacağımı bilsem hissetsem zaten evlenemem. Sorunlu bir ailem var. Açıkcası şu zamana kadar hayatımla ilgili herşeye genelde muhalefetten başka bir şey yapmadılar. Ailemde annem bir yerde kardeşlerim bir yerde ama herkesin hak ettiği kadar kredisi var bende. Babamın hiç yok. Ben bu evliliğe kendime güvenmesem adım atamam. Olur bir gün kötü olur üzülürüm ayrılırım dul kalırım yinede ailemin yanına dönmek istemem. Zor katlanıyorum onlara. Annemin korkusu başka bir şehire gidecek olmam. Kuş yuvadan uçtu lafının hayata geçmiş versiyonu olacağım. Hayat beni nereye sürükler bilmiyorum ama onların düşünceleri benim düşüncelerimin yanında çöp. Ailem olarak hiçbir zaman yanımda olmadılar bu saatten sonra ihtiyacımda yok :)
İnşallah sizde işleri yoluna koyarsınız. Konuşnak gerek. Konuşmadan sorunlar çözülmüyor canım. Böyle sil ayrıl küs falan yorucu yıpratıcı. En güzeli yüz yüze konuşmka

Kızlar yazamadım
Bugün iptal.
Türkiye'den müşteriler geldi.
Diyetim gitti

Sabah
Latte
Küçük bir muz

Öğlen
1 kadeh şarap
Çilekli kanepe
1 yudumluk çilek kokteyli
Çok küçük bir parça çilekli pasta
Çilek
1 marshmallow

Izgara sebze
Kuzu Eti

Ara öğün
1 CHai tea latte ( starbukcks)

Bugün gerçekten çok yemedim aslında ama kötü hissediyorum
Akşama 1 yeşil elma ve günü kapatırım
Toparlarsınız bir şey olmaz, yarın spor yaparsınız.

Annem herşeye küçücük şeylere kulp uyduruyor. Kapanma isteğim vardı. Kıyafet vs alıyordum annem biliyordu zaten. Tessettüre şimdi girersen bütün kıyafetlerini yakarım. Benimkinin annesi izmirde aileye çevreye tanıtma nişanı duyurma için izmire gitmemizi istiyor. Annem yok olmaz diyor. Yok senin kayınvaliden sana kaynanalık edecek diyor kötü davranacak vs diyor. Halbuki yorum yapack kadar bile bilmiyorum annem hiç bilmiyoeir. Önden ön yargıyı veriyor. Benimde kafamı bulandırıyor. Ben bu formaliteleri atlatmak istiyorum. Yok kıymetini bilmezler. Hakimiyet kurarlar vs diyor sürekli. Annem dışında kimsenin gönlünü rızasını istemiyorum zaten sallamam. İşte annem yapmasa diyorum. Çünkü bana seçenek bırakmıyor. Çok fazla uc noktalarımı zorluyor. Zaten hashas psikolojim var. Biliyor inadına yapıyor sanki. Off çok deeirtlendim kusura bakma basını şişirdim
Az çok biliyorum aileni dağa önce anlatmıştım ama ben olsam gelsinler nişanı yapalım sonra tanışmaya zaten gidilir böylece iki tarafta üzülmemiş olur diyorsun ya önemli değil inan anne olunca anlayacaksın o açken karnın doymuyor o uykusunda uykun gelmiyor o ağlıyorsa dünya yıkılsa önce o
Offf
Vallahi kötü oldu benim için
Çünkü çok iradeliydim
Ama bugün 5km kadar yürüdüm
Şirket için çok önemli müşteriler geldi
Birazda ısrar edildi
Burada şarap zaten kadehlere 1-2 yudumluk konuyor öyle çok değildi ama içtim. Ne kadardır kalorisi bilmiyorum
Kahveyide yağsız sütten istedim
Cal 142 imiş normal sütle
Yapmamam gereken o yemek öncesi atıştırmalıklardı
Napıyım
Yarın dikkat edeceğim
Erimiştir inşallah canım
Ben ne zaman girebileceğim listeye :-) çok hevesliyim
Kaç olmam lazım en az ?
Hevesini daim olsun
haklısın kaptan bende onu uygulamaya çalışıyorum işte yeter artık yani, Queen sende anneni dinle içine girmedikçe belli olmuyor zamanında bende annemi çok üzdüm dinlemedim şimdi tanıdıkça görüyorumki yazık etmişim, kimse ailen kadar umursamaz seni kullanmaya çalışır kocan da öyle olmaya başlar zamanla bak biz daha 40 gün kala düğüne böyleyiz fotolatımızıda kaldırmış whatsatann şimdi gördüm, keyfi bilir geri vites yok, benim gibi melek pamuk gibi gibi defalarca üzdü, haketmiyor artık
Valla eski gruptan biri vardı sorunluydu ilişkiler biraz belli ediyor kendini son dk bozuldu herşey hayırlısı olsun canım çok git yuzyuze konuş derdi neyse soylesin ne bu canım ergen gibi foto silmeler
kaçak menü benim :) dün yazaaktım kızım uykudn uyanarak bi ağladı sanki birileri dövüyormuş gibi korkuttu daha yazamaım şimdi yazıyorum kızlar yazıları okudum
dünkü menü
sabah 1 elma
öğle köfte patates ayran
akşam çorba
bugün
sabah 1 yumurta 1kk peynir 7 zeytin 1 domates ve salatalık
öğlen çorba
akşam 3 lamacun
spor yok 2.5 lt su
3 çok olmuş bea ama genel olarak iyi bebeğin pek fırsat vermiyor sanirim
kızlar spor videosu öneriniz var mı yeni başlıyanlar için
leslie 1mile başla sırayla 2-3 yaparsın

Gerçekten elle tutulacak birşey yok ortada. Gerçektem problem.yaşayacağımı bilsem hissetsem zaten evlenemem. Sorunlu bir ailem var. Açıkcası şu zamana kadar hayatımla ilgili herşeye genelde muhalefetten başka bir şey yapmadılar. Ailemde annem bir yerde kardeşlerim bir yerde ama herkesin hak ettiği kadar kredisi var bende. Babamın hiç yok. Ben bu evliliğe kendime güvenmesem adım atamam. Olur bir gün kötü olur üzülürüm ayrılırım dul kalırım yinede ailemin yanına dönmek istemem. Zor katlanıyorum onlara. Annemin korkusu başka bir şehire gidecek olmam. Kuş yuvadan uçtu lafının hayata geçmiş versiyonu olacağım. Hayat beni nereye sürükler bilmiyorum ama onların düşünceleri benim düşüncelerimin yanında çöp. Ailem olarak hiçbir zaman yanımda olmadılar bu saatten sonra ihtiyacımda yok :)
İnşallah sizde işleri yoluna koyarsınız. Konuşnak gerek. Konuşmadan sorunlar çözülmüyor canım. Böyle sil ayrıl küs falan yorucu yıpratıcı. En güzeli yüz yüze konuşmka

tabi sen daha iyi tanıyorsun aileni, bende kendi durumuma bakarak yorum yaptım açıkcası, benim ailede problem yaşamadık ne onun ne benim sadece ilgisizler düğün vs her konu bizim üstümüzde bizde yorulduk, nişamlımda inatçı biridir kendi suçlu olduğu halde yinede benden hareket bekler ama bbaşkalarına bakınca ben bunu haketmiyorum ya ben o kadar iyi niyetli yaklaştım benim peşimden koşulması gerekirdi diye düşünüyorum o yüzden çekildim kenara ne olacaksa olur

tabi sen daha iyi tanıyorsun aileni, bende kendi durumuma bakarak yorum yaptım açıkcası, benim ailede problem yaşamadık ne onun ne benim sadece ilgisizler düğün vs her konu bizim üstümüzde bizde yorulduk, nişamlımda inatçı biridir kendi suçlu olduğu halde yinede benden hareket bekler ama bbaşkalarına bakınca ben bunu haketmiyorum ya ben o kadar iyi niyetli yaklattım benim peşimden koşulması gerekirdi diye düşünüyorum o yüzden çekildim kenara ne olacaksa olur

canım bence nişanlınla oturun ve uzun uzun konuşun. neden böyle yaptığını, böyle yaptıkça senin yıprandığını, bir ömür bu şekilde biyere ulaşılmayacağını, bi noktada olayın patlayacağını anlat. Ve sana tavsiyem sessiz kalma, sessiz kaldıkça eziyorlar. Alttan aldıkça da üste çıkıyorlar. Nişanlıyken tanıma için en iyi fırsat tatlım, yok evlenirsem düzelir böyle olmaz diye düşünme kat kat fazlasıyla geri dönüyor, bence iyi düşün konuş tart bu adamla bi ömür geçirebilirmiyim ben diye , çünkü ne kadar aşık olursan ol o aynı çatıya girince önemli olan kendi kişiliğin oluyor aşkta sevgide bitiyor. En önemlisi saygı ve huzur. Bunları bizzat yaşamış biri olarak yazıyorum, şuan senin için tanıma fırsatı düşün,tart ve öyle karar ver.

canım bence nişanlınla oturun ve uzun uzun konuşun. neden böyle yaptığını, böyle yaptıkça senin yıprandığını, bir ömür bu şekilde biyere ulaşılmayacağını, bi noktada olayın patlayacağını anlat. Ve sana tavsiyem sessiz kalma, sessiz kaldıkça eziyorlar. Alttan aldıkça da üste çıkıyorlar. Nişanlıyken tanıma için en iyi fırsat tatlım, yok evlenirsem düzelir böyle olmaz diye düşünme kat kat fazlasıyla geri dönüyor, bence iyi düşün konuş tart bu adamla bi ömür geçirebilirmiyim ben diye , çünkü ne kadar aşık olursan ol o aynı çatıya girince önemli olan kendi kişiliğin oluyor aşkta sevgide bitiyor. En önemlisi saygı ve huzur. Bunları bizzat yaşamış biri olarak yazıyorum, şuan senin için tanıma fırsatı düşün,tart ve öyle karar ver.
biz ne yazıkki nikahı bir ay önce yaptık ama nişan dönemindede aynı şeyi yaşamıştık saçma bi nedenle yine ve mesaj atan ben oldum suçlu yine ilk dönen ben olduğumdan ben oldum, kaşınma bi daha dendi, şimdi yine dönsem konuşmak için yine aynı olacak, ne kadar yıprandığımı üzüldüğümü onun yüzünden baş ağrılarına tutulduğumuda bilir ama acımaz işte, ben bi hata yaptım sanırım ama büyük hata çıkamıyorum çukurdan

benim ailemde genelde her şeye ilk başta muhalif olurlardı, önce bir güzel kavga edip, kavgadan sonra konuşarak anlaşıyorduk çoğunlukla, çok ilginç bir şekil ama :)

benim ailem vede çevrem benim gibi dik kafalı dediğim dedik birisinin evlenip te geçineceğine hiç ihtimal vermiyorlardı,
ben bir tek huyumu severim, karşımdaki ister kırılsın, ister kırılmasın, ben herşeyi öle dümdük yüzüne söylerim,
içimdeki neyse dilimdeki de odur, başka türlü davranamıyorum istesemde , Rabbim dağına göre kar veriyor, dualarımı kabul etti, iyi bir insanla evliyim şu an, ailem ve çevremin sesi kesildi, geçiniyoruz, çok şükür.

inşallah sizinde Rabbim yüzünüze bakar, mutlu bir evliliğiniz olur,

ben şimdi 39 yaşımdayım, 30 yaşımda tesettüre girdim, benim ailemde, kuzenlerimden çok açık olanda var , çarşaf giyende var, herkes giyim tarzında özgür, kendi isteğimle aldım başörtümü taktım sabah işe giderken, oldu bitti,
tesettüre içinden geliyorsa gireceksin, yoksa seni rahatsız eder, kimsenin ne dediğini pek fazla umursama onlarda zamanla alışacak sana, ben isteyerek girdim, kendi adıma söyliyeyim, böyle çok daha rahatım.

görüşmek üzere hoşçakalın :KK24:

biz ne yazıkki nikahı bir ay önce yaptık ama nişan dönemindede aynı şeyi yaşamıştık saçma bi nedenle yine ve mesaj atan ben oldum suçlu yine ilk dönen ben olduğumdan ben oldum, kaşınma bi daha dendi, şimdi yine dönsem konuşmak için yine aynı olacak, ne kadar yıprandığımı üzüldüğümü onun yüzünden baş ağrılarına tutulduğumuda bilir ama acımaz işte, ben bi hata yaptım sanırım ama büyük hata çıkamıyorum çukurdan

Bence sen mesaj yazma.
Bekle bir süre daha.
Çok istiyorsa arayıp konuşup halletmeyi denesin problemi
Çünkü bence problem aramak aramamak değil.
Seni düşünmemesi

Esrasi Esrasi canim bu dönemler hakikaten çok sıkıntili dönemler. Ben esimle nikah tarihi almaya giderken kavga edip yüzüğü firlatmistim :KK43: ama önemli olan onu iyi taniyip taniyamamak, güvenmek çok önemli. Yoksa bir omur geçmez inan ki. Sende içinden ne geliyorsa öyle davran. Yoksa sonradan pismanlik duymak çok daha kotu. Kimseyi dinleme içinden geldiği gibi ol.

@The Queen canim ailelerin ilk basta on yargili olmasi cok normal. Ama tanidikca fikirleri degisir umarim.

Bence sen mesaj yazma.
Bekle bir süre daha.
Çok istiyorsa arayıp konuşup halletmeyi denesin problemi
Çünkü bence problem aramak aramamak değil.
Seni düşünmemesi
Bende onu istiyorum kendi hatasını kendi tamir etsin, üstelik ortada büyük problem yokken, düşünsün artık yada bir ömür hiç düşünmesin, ya herro ya merro
Esrasi Esrasi canim bu dönemler hakikaten çok sıkıntili dönemler. Ben esimle nikah tarihi almaya giderken kavga edip yüzüğü firlatmistim :KK43: ama önemli olan onu iyi taniyip taniyamamak, güvenmek çok önemli. Yoksa bir omur geçmez inan ki. Sende içinden ne geliyorsa öyle davran. Yoksa sonradan pismanlik duymak çok daha kotu. Kimseyi dinleme içinden geldiği gibi ol.

@The Queen canim ailelerin ilk basta on yargili olmasi cok normal. Ama tanidikca fikirleri degisir umarim.
sen neden kavga etmiştin, bizim öyle baba şeyler olmadı işte artık yapasım var al git başımdan diye, valla canıma yetti yaa, düğüne kalmış bir ay tabi olacaksa uğraştığımız şeylere bak, daha hiçbi hazırlık tam değil

Back
X