- 20 Mart 2015
- 1.063
- 2.430
- 53
Tamam canisi öğleden sonra şirkette olucam. O zaman bakicam. Bugün işlerim var. Gelince yazarim neler yaptığımı .Canım sen tam aradığımız şeyi bulmuşsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canisi öğleden sonra şirkette olucam. O zaman bakicam. Bugün işlerim var. Gelince yazarim neler yaptığımı .Canım sen tam aradığımız şeyi bulmuşsun :)
Bazı sitelerde 100gr 140 diyor,bazilarinda240:-(
Slm ara 5 zeytin yedim
Öğlen 2 t analahmacun salata
Ara 2 tane karaeri k
akşam 1 su bardağı tarçınlı süt 4 tane bisküvi
öğlenllahmacun larınüstüne 45dk yürüdüm
2.5 litre su
Ben o beş taneyi gordum ama @yolcukardelen çim azıcık paniklesin diye sesimi çıkarmadimCanim sen listeye 5 tane 30 gr'lik mercimek köfte girmissin. Yani 5 adeti 375 cal tanesi 30 gr'lik 75 cal olmuş oluyor senin listeye gore.
Günaydın canım. Haftaya gayet hızlı girdin. Maşallah diyorumSabah yulaf lapası + 4 çilek
Ara yarım elma
Öğle 1 dilim ananas + 1 bardak süt
100gr 250cal yapıyor böyle de.onu yaa sebebim internette 100gr icin verilen değerler farklı:-( hem 75 çok değil miCanim sen listeye 5 tane 30 gr'lik mercimek köfte girmissin. Yani 5 adeti 375 cal tanesi 30 gr'lik 75 cal olmuş oluyor senin listeye gore.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Çok gol mi ama:-( canan Karatay sagliklidir yiyin diyordu:-( :-(Bence 350 1 porsiyondur
Yaklaşık olarak her bir köfte 50-70 Cal dir
Ayy canım boşuna gülme ben yaktım onlarıBence yanlışlık yok. İyi iyi @yolcukardelen menüleri ile her geçen gün yüzümü daha çok güldürüyor. Beni bayağı bir memnun ediyor. Devam devam
![]()
Canım bol su içip temizligini bitir,yak hepsini.regl de olunca eksi çıkarsın insallahKızlar Günaydın izmire döndüm Menülerimden hiç bahsetmeyeyim beni takımdan kovarsanız annem ve kv sağolsunlar herzaman mı geliyorsun kızım bunu senin için yaptım diyerekten beni mahvetti ler düzen zaten kalmadı eve geldim amma boya bitmiş ama ev fena kolları sıvadım temizliğe başladım hafta sonu nasıl telafi olacak bilmiyorum ama bugün diyetimë geri dönüp cumaya eksi çıkmak istiyorum bu arada regli de oldum belki onunda faydası olur
yok yahu akşam boyunca tepindim durdum çocuğun peşinde yakayim diye.mezdekeden tut da semmammiye kadar
Inşallah canım zaten inşaat temizliği gibi olcak benim kiÇok gol mi ama:-( canan Karatay sagliklidir yiyin diyordu:-( :-(
Ayy canım boşuna gülme ben yaktım onları
Canım bol su içip temizligini bitir,yak hepsini.regl de olunca eksi çıkarsın insallah
yok yahu akşam boyunca tepindim durdum çocuğun peşinde yakayim diye.mezdekeden tut da semmammiye kadar![]()
O kadar mezdekeyi boşuna oynamasaydin. Git bi kina gecesine. Dökülmedik kurt birakmaÇok gol mi ama:-( canan Karatay sagliklidir yiyin diyordu:-( :-(
Ayy canım boşuna gülme ben yaktım onları
Canım bol su içip temizligini bitir,yak hepsini.regl de olunca eksi çıkarsın insallah
yok yahu akşam boyunca tepindim durdum çocuğun peşinde yakayim diye.mezdekeden tut da semmammiye kadar![]()
100gr 250cal yapıyor böyle de.onu yaa sebebim internette 100gr icin verilen değerler farklı:-( hem 75 çok değil mi
İ haimyager15bisküviler b619191, member: 584628"]Tatlim öğlen 2 lahmacun çok olmuş. Acaba lahmancunlar küçük muydu diye ddüşündüm EEğer normal boyutsa ccok.
Bu arada senin biskuviler daha bitmedi miiiibiskuvi yookkkk at cabuk paketi
onun yerine ceviz, findik, badem ye. Hem daha faydali.[/QUOTE
Dışardaydım ondan yedi bisküvilerim bitti bir daha asla almıyacam söz hastayım şekerli birşey yemek istiyor canım ama bugün bşraz daha azaldı tatlu yeme istepim
Günaydın canım. Haftaya gayet hızlı girdin. Maşallah diyorum![]()