Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah yulaf lapası + 4 çilek
Ara yarım elma
Öğle 1 dilim ananas + 1 bardak süt
Aman yarabbi. Nasıl bi menu bu. Ben hayatta doymam bunlarla.
Kiz bana bak, gelirsem oraya senin sacini basini yolarim. Anaaaam hasetimden catir catir catladim :KK11: hatun amerikaya tatile gidiyor :sopa::KK70::KK70::KK70:
Ben haftasonu kahve icmeye disari cikmaya firsat bulunca mutlu oluyorum , hayata bak beaaaa :KK70::KK70::KK70:
Haftasonu kahve miii o nasıl biseydi kiiii
15.00 yarım çb leblebi + 1 ceviz + 3 badem

17.00 3 yk fırında patatesli tavuk + 3 yk bulgur pilavı + salata

Ara. Yarım çb leblebi

30 dakika yürüyüş + 15 koşu + 30 dakika fitness + 3 lt su
Of of of spora bak.maşallah maşallah. Bana da nasip olur inşallah.

Iyi akşamlar 90-60-90 hatunlari
2 çocukla ilk kez bu kadar uzak bir yolculuğa çıkıyorum. O yüzden biraz fazla gerginim kızlar. Bir o kadar da telaşlı. Gidilecek evlere hediyeler,yolluk hazırlama,valiz vs derken daha yeni oturabildim valla. Yarın sabah 5 gibi çıkacağız. Ptesiye kadar yokuz evde.tartı işini nasıl yapacağım bilmiyorum ama ilk buldugum dijital tartida tartilirim cuma günü. Gün içinde aktif olamam ama günlük menumu yazmaya çalışırım. Ve tabi spor sıfır bu hafta :/ verdiğim haftalik hedefte yalan olur büyük ihtimal.
Bugün kahvaltim 1 çorba k.kuflu peynir.3 zeytin.1 tatlı k.cevizli bal.1 dilim kepekli ekmekti.
Öğle 1 minik ek.1 sb süte kelogs kahvaltilik gevrek.2 ceviz
2 lokmalik borek.Bol şekersiz çay ve 3 lt su atıştırmalıklarimdi bugün.
Akşam kabak Mücver yaptım kızıma. Kizartmadan pek haz etmediğim için 1 parça yedim ekmeksiz.acikirsam elma ve tarcinli süt düşünüyorum. Inşallah acikmam.
Menum nasıl? Abartmismiyim sizce?

Canim yaninda tartiyi götürme imkanin yok mu? Sende yarin sabah tartil bildir olmazsa
2 çocukla ilk kez bu kadar uzak bir yolculuğa çıkıyorum. O yüzden biraz fazla gerginim kızlar. Bir o kadar da telaşlı. Gidilecek evlere hediyeler,yolluk hazırlama,valiz vs derken daha yeni oturabildim valla. Yarın sabah 5 gibi çıkacağız. Ptesiye kadar yokuz evde.tartı işini nasıl yapacağım bilmiyorum ama ilk buldugum dijital tartida tartilirim cuma günü. Gün içinde aktif olamam ama günlük menumu yazmaya çalışırım. Ve tabi spor sıfır bu hafta :/ verdiğim haftalik hedefte yalan olur büyük ihtimal.
Bugün kahvaltim 1 çorba k.kuflu peynir.3 zeytin.1 tatlı k.cevizli bal.1 dilim kepekli ekmekti.
Akşam kabak Mücver yaptım kızıma. Kizartmadan pek haz etmediğim için 1 parça yedim ekmeksiz.acikirsam elma ve tarcinli süt düşünüyorum. Inşallah acikmam.

bugun cok iyi menu tebrikler
Teşekkür ederim canım
Supersinnn tebrikler
Teşekkürler canım

Hehh aferin cekirge :))

Aman yarabbi. Nasıl bi menu bu. Ben hayatta doymam bunlarla.

Haftasonu kahve miii o nasıl biseydi kiiii

Of of of spora bak.maşallah maşallah. Bana da nasip olur inşallah.

Canım kısıtlamam gerekiyor o yüzden yoksa gitmiyor sona yaklaştıkça
Canım inşallah yaparsın sende bnde kendimi zorluyorum spoe için

bence menun fena degil
Fazla kacirmamissin

ah bu anneler, benim annemde bu kış yanımday dı , onu yaptım bunu yaptım, kadın boş durmuyor, kesme makarnalar, biz bazlamaç deriz bazı yerlerde katmer derler, daha bunun gibi neler, yemesen darılıyor belli oluyor içleniyor, yesem ben zaten hemen kilo alıyorum, vesselam aldım da diyete girmeden önce, şimdi memlekette telefonda anne ben diyetteyim, bir dahaki kış gelsen bile bana darılma herşeyi yemiyorum diye, hiçbir kıyafetim olmuyor giremiyorum, biraz bozuldu gelmeyelim o zaman falan demeye başladı, yok öyle yağma başka yerlere çekme dedim, bakalım önümüzdeki kış halimiz ne olcek:KK43::KK43:
Önümüzdeki kış zayıf olacaksın anneni kırmayacak kadar yersin canım ama kilolar varken çok zor oluyo üstüne ekleniyo

Iyi gezmeler canım.vede obezler dünyası az ye canım tatilin büyüSüne kapılma sakın
:KK70:obez dunyasi
her 100 kisiden 60 i sismanmis
yalnizlik hissetmem orda
evet canim ya bir de benim zaafim var Amerikan mutfagina
hep yemek kitaplari alip tarif yapiyordum
simdi gidince fazla yiyip icmeden tadina bakarim bazi seylerin

Kızlar selam :KK200:

Off dün tart yemiştim ya korkuyla tartıldım şimdi
Dünden bugüne 400 gam düştüm :hamarat::kk77::spor:
Hazırlamıştım kendimi artar diye
@katre-i dem bak ben sen kazan diye midemden geleni yapıyorum ama yok gene de zayıflıyorum valla :sampiyon:
:KK71:
Hahaa sen obex dünyasına gıtcen arayı kapatırım ben: D
Nasılsın canım bebiş nasıl ben çok saldım istemeden ev de boya vardı ben memlekette derken düzen kalmadı bu hafta toparlancam ama kilo veremezsem liste işi Haftaya mı kalır
canım deneme suren dolmuşsa ve kılo verememışsen bı hafta,daha srtelenıyor evet

:KK70:obez dunyasi
her 100 kisiden 60 i sismanmis
yalnizlik hissetmem orda
evet canim ya bir de benim zaafim var Amerikan mutfagina
hep yemek kitaplari alip tarif yapiyordum
simdi gidince fazla yiyip icmeden tadina bakarim bazi seylerin
Tadına bakmak iyi fikir yoksa ipin ucu kaçabilir bizim kilomuz onların kiyle yarışamaz heralde :KK70:

Menüm
Sabah tost
Öğle 5 köfte 1 dilim ekmek salata ayran
Ara 1 muz 1 bardak süt
AkŞam peynir 1 dilim ekmek Domates
Su 2 litre
Bütün gün eve uğraştım bittim valla tırnaklarım bile acıyor boya pisliğide zormşu ya şimdi sürünete yatağa gidiyorum iyi geceler kızlar

Back
X