Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Sabah tost
Öğle 5 köfte 1 dilim ekmek salata ayran
Ara 1 muz 1 bardak süt
AkŞam peynir 1 dilim ekmek Domates
Su 2 litre
Bütün gün eve uğraştım bittim valla tırnaklarım bile acıyor boya pisliğide zormşu ya şimdi sürünete yatağa gidiyorum iyi geceler kızlar
evet zor boya isleri
menun guzel olmus
iyi geceler canim

60 a inmek istiyorum
9,5 kilo daha

Yavas yavas gimek daha iyi
65 olunca tekrar hedef koyarsin

bir de vucut sikilasirsa
62-63 olup 57-58 kilo gorunebiliriz

Boyun kaçtı canım senin
Evet kesinlikle vücudun sıkılaşması çok önemli kilodan çok vücutta nasıl durduğu önemli oluyor benden kısa insanlar aynı kiloda olmamıza rağmen benden zayıf duruyor çünkü aylardır spor yapmışlar o yüzden bende spora ağırlık vermeye başladım

Sağol canim iyi simdilik çok şükür. Temizlik faslini iyi kullan. Bir suru kalori yakarsin. Ama temizlik zor is Allah kolaylik versin. Evet canim kilo veremezsen haftaya kalir. Menun gayet iyi. Simdi güzelce dinlen yarin yine isler seni bekliyor :)) iyi geceler canim
Nasılsın canım bebiş nasıl ben çok saldım istemeden ev de boya vardı ben memlekette derken düzen kalmadı bu hafta toparlancam ama kilo veremezsem liste işi Haftaya mı kalır

Menüm
Sabah tost
Öğle 5 köfte 1 dilim ekmek salata ayran
Ara 1 muz 1 bardak süt
AkŞam peynir 1 dilim ekmek Domates
Su 2 litre
Bütün gün eve uğraştım bittim valla tırnaklarım bile acıyor boya pisliğide zormşu ya şimdi sürünete yatağa gidiyorum iyi geceler kızlar

Evet bende küçük hedefler koyarak gitmek istedim spor çok önemli dediğin için

Gunaydin kizlaaar:KK68:
Umarim bu hafta benden kurtulacaksiniz :p
@yolcukardelen sporu unutmadim da , yazmayi unuttum. Cooook nadiren yaptigim birseyi yapip, 1 saat kadar yurudum, evde de 10 mekik cektim :KK60:
tebrik ediyorum canım, kurtulmak demeyelim de hafifleyince kuş misali yuvadan ayy takımdan uçmak diyelim:-):-):-)

Kizlar @masalimsii ve @KraliceElsa ugramiyorlar hic ??
Ben ilk geldiğimde yazmislarsi galiba bayadir görmuyorum,bi sikinti yoktur insallah.l liste dışı olunca elif de hiç yazmaz oldu,diyete devam ediyordur insallah:-(
canı sıkılmış herhal :işsiz::işsiz::işsiz:
Niye ki???
Los Angeles a .
yazarim diye dusunuyorum canim sorun olmaz herhalde
Sonucta olan bitenden mahrum kalamam :skandal:
kim kazandi
kim kime ceza verdi bunlari hep bilmem lazim
taa oralardan gelip moral bozmam lazim ki ben kilo alirsam herkes alsin :süslü::KK70:
Ayyy canım çocuktan önce gez gezebildigin kadar iki gün sonra sacimi taramaya vaktim olmuyo diyecegin günler gelebilir:-):-)
Bak zaten yemek zevklerimiz falan da uyuyor, takilayim bari pesinize :KK66: sen bana paella da yaparsin :eğlence:yanina ? Beyaz,kirmizi , hangisi gider ki hakikaten ?
Kırmızılı,beyaz en güzel ay yildiZda anlam bulur diyecektim ki kimyager1508 kimyager1508 demiş zaten:-):-)
15.00 yarım çb leblebi + 1 ceviz + 3 badem

17.00 3 yk fırında patatesli tavuk + 3 yk bulgur pilavı + salata

Ara. Yarım çb leblebi

30 dakika yürüyüş + 15 koşu + 30 dakika fitness + 3 lt su
Ayy ne güzel sporun var keşke benim de olsa:-):-):-)
Iyi akşamlar 90-60-90 hatunlari
2 çocukla ilk kez bu kadar uzak bir yolculuğa çıkıyorum. O yüzden biraz fazla gerginim kızlar. Bir o kadar da telaşlı. Gidilecek evlere hediyeler,yolluk hazırlama,valiz vs derken daha yeni oturabildim valla. Yarın sabah 5 gibi çıkacağız. Ptesiye kadar yokuz evde.tartı işini nasıl yapacağım bilmiyorum ama ilk buldugum dijital tartida tartilirim cuma günü. Gün içinde aktif olamam ama günlük menumu yazmaya çalışırım. Ve tabi spor sıfır bu hafta :/ verdiğim haftalik hedefte yalan olur büyük ihtimal.
Bugün kahvaltim 1 çorba k.kuflu peynir.3 zeytin.1 tatlı k.cevizli bal.1 dilim kepekli ekmekti.
Öğle 1 minik ek.1 sb süte kelogs kahvaltilik gevrek.2 ceviz
2 lokmalik borek.Bol şekersiz çay ve 3 lt su atıştırmalıklarimdi bugün.
Akşam kabak Mücver yaptım kızıma. Kizartmadan pek haz etmediğim için 1 parça yedim ekmeksiz.acikirsam elma ve tarcinli süt düşünüyorum. Inşallah acikmam.
Menum nasıl? Abartmismiyim sizce?
Canım ya kusura bakma kacirmisim galiba nereye gidiyorsun?iyi yolculuklar şimdiden:-*bence abartı da yok gibi hele ki erken saatte son noktayı koyduysan:-)
60 a inmek istiyorum
9,5 kilo daha
benim de 9.2var canım,bakalim kim önce varacak hedefine:-) aslibo aslibo dan sonra az da seninle ugrasayim:-):-)tatile de gidiyon oooo kesin ben önce mezun olurum:-):-):+)

Kızlar bugün yoğundu kusura bakmayın pek görmedim,girince de okudum ama cevap veremedim.gunduz ve akşam gezmeye gidince böyle oldu:-( amaa tutabildigim kaar tuttum kendimi,menumu atarim simdi

Gunaydin kizlaaar:KK68:
Umarim bu hafta benden kurtulacaksiniz :p
@yolcukardelen sporu unutmadim da , yazmayi unuttum. Cooook nadiren yaptigim birseyi yapip, 1 saat kadar yurudum, evde de 10 mekik cektim :KK60:
tebrik ediyorum canım, kurtulmak demeyelim de hafifleyince kuş misali yuvadan ayy takımdan uçmak diyelim:-):-):-)

Kizlar @masalimsii ve @KraliceElsa ugramiyorlar hic ??
Ben ilk geldiğimde yazmislarsi galiba bayadir görmuyorum,bi sikinti yoktur insallah.l liste dışı olunca elif de hiç yazmaz oldu,diyete devam ediyordur insallah:-(
canı sıkılmış herhal :işsiz::işsiz::işsiz:
Niye ki???
Los Angeles a .
yazarim diye dusunuyorum canim sorun olmaz herhalde
Sonucta olan bitenden mahrum kalamam :skandal:
kim kazandi
kim kime ceza verdi bunlari hep bilmem lazim
taa oralardan gelip moral bozmam lazim ki ben kilo alirsam herkes alsin :süslü::KK70:
Ayyy canım çocuktan önce gez gezebildigin kadar iki gün sonra sacimi taramaya vaktim olmuyo diyecegin günler gelebilir:-):-)
Bak zaten yemek zevklerimiz falan da uyuyor, takilayim bari pesinize :KK66: sen bana paella da yaparsin :eğlence:yanina ? Beyaz,kirmizi , hangisi gider ki hakikaten ?
Kırmızılı,beyaz en güzel ay yildiZda anlam bulur diyecektim ki kimyager1508 kimyager1508 demiş zaten:-):-)
15.00 yarım çb leblebi + 1 ceviz + 3 badem

17.00 3 yk fırında patatesli tavuk + 3 yk bulgur pilavı + salata

Ara. Yarım çb leblebi

30 dakika yürüyüş + 15 koşu + 30 dakika fitness + 3 lt su
Iyi akşamlar 90-60-90 hatunlari
2 çocukla ilk kez bu kadar uzak bir yolculuğa çıkıyorum. O yüzden biraz fazla gerginim kızlar. Bir o kadar da telaşlı. Gidilecek evlere hediyeler,yolluk hazırlama,valiz vs derken daha yeni oturabildim valla. Yarın sabah 5 gibi çıkacağız. Ptesiye kadar yokuz evde.tartı işini nasıl yapacağım bilmiyorum ama ilk buldugum dijital tartida tartilirim cuma günü. Gün içinde aktif olamam ama günlük menumu yazmaya çalışırım. Ve tabi spor sıfır bu hafta :/ verdiğim haftalik hedefte yalan olur büyük ihtimal.
Bugün kahvaltim 1 çorba k.kuflu peynir.3 zeytin.1 tatlı k.cevizli bal.1 dilim kepekli ekmekti.
Öğle 1 minik ek.1 sb süte kelogs kahvaltilik gevrek.2 ceviz
2 lokmalik borek.Bol şekersiz çay ve 3 lt su atıştırmalıklarimdi bugün.
Akşam kabak Mücver yaptım kızıma. Kizartmadan pek haz etmediğim için 1 parça yedim ekmeksiz.acikirsam elma ve tarcinli süt düşünüyorum. Inşallah acikmam.
Menum nasıl? Abartmismiyim sizce?
Canım ya kusura bakma kacirmisim galiba nereye gidiyorsun?iyi yolculuklar şimdiden:-*bence abartı da yok gibi hele ki erken saatte son noktayı koyduysan:-)
60 a inmek istiyorum
9,5 kilo daha
benim de 9.2var canım,bakalim kim önce varacak hedefine:-) aslibo aslibo da

Screenshot_2016-05-24-23-29-06.webp a z olduğunun farkındayım ama dengelemek istedim,hafta sonu da fazla kaçırınca:-( yirmi dk kadar da tempolu yürüdüm ,egzersize fırsat olmadı,mutfagi bile şimdi düzene soktum:-(

hayırlı sabahlar kızlar
p.tesi günkü menüm
sabah: 1 ceviz ve 1 bardak su
kahvaltı: 1 tane sandviç ekmeği,6 tane zeytin, 1 kk peynir 1 kaşık pekmez
öğle: 1 kase süt ve yulaf kepeği , 1 kayısı ve 1 ceviz dahil
akşam: küçük bir tabak patetes yemeği, 1 kase yoğurt, 1 kase kiraz
2 lt su , spor yapamıyorum özrümden dolayı:KK43:

dünkü menüm

sabah 11 de kahvaltı yaptım dışarılardaydım
1 sandviç ekmeği, 2 tane çeri domates, 1 kk kaşar peynir
öğle yemeğini, öğleden sonra 3 te yedim:
6 kaşık patates yemeği, 1 kase yoğurt ve 1 avuç kiraz
akşam: kahvaltı türü yedik,
küçük bir dilim ekmek, peynir , zeytin, salata, 1 saat sonrası gibi 1 kase kiraz

1,5 lt su içtim, spor yapamıyorum :KK43:

Niye ki???

benim de 9.2var canım,bakalim kim önce varacak hedefine:-) aslibo aslibo dan sonra az da seninle ugrasayim:-):-)tatile de gidiyon oooo kesin ben önce mezun olurum:-):-):+)

Teşekkür ederim canım seninde olur kararlı olmak yetiyor ;-)

Niye ki???

benim de 9.2var canım,bakalim kim önce varacak hedefine:-) aslibo aslibo da

inşallah benim önümüzdeki hafta 60 lı rakamların en dibindekileri görmek istiyorum canısı
şöyle 60,100 gibi ondan sonrası kolay benim için ,:KK45::KK45::KK45: tedavimde bitiyor, sporla birlikte gitsin kilocuklarım

hafifleyince daha da rahat mezdeke oynayabiliyorum , yandan yandan:KK49::KK49::KK49:

inşallah benim önümüzdeki hafta 60 lı rakamların en dibindekileri görmek istiyorum canısı
şöyle 60,100 gibi ondan sonrası kolay benim için ,:KK45::KK45::KK45: tedavimde bitiyor, sporla birlikte gitsin kilocuklarım

hafifleyince daha da rahat mezdeke oynayabiliyorum , yandan yandan:KK49::KK49::KK49:
İnşallah canım spor yapamıyorum diye üzülme menülerin gayet güzel seanslar bitince başlarsın gider hızlıca kilolar

İnşallah canım spor yapamıyorum diye üzülme menülerin gayet güzel seanslar bitince başlarsın gider hızlıca kilolar

evet canım ya çok sağol valla, bu yolcukardelen le spor yapamadan eşleşmem fena oldu,
çiğ çiğ yer beni bu, :KK53::KK53::KK53:
Sabah 1 haşlanmış yumurta + 1 yk lor peynir + 1 dilim tam buğday ekmek + 1 etimek + domates salatalık yeşil çay

Ara öğünlerimi ve öğlen yemeğimi evde unutmuşum ne yerim bilmiyorum bugün okulda Tübitak bilim fuarı var evede geç gidicem :duduk::kızgın:

dışarıda olunca tüm düzen bozuluyor, yesen bir türlü yemesen iki türlü

Back
X