Sen kaç kilo daha vereceksin Rosecum
60 a inmek istiyorum
9,5 kilo daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kaç kilo daha vereceksin Rosecum
evet zor boya isleriMenüm
Sabah tost
Öğle 5 köfte 1 dilim ekmek salata ayran
Ara 1 muz 1 bardak süt
AkŞam peynir 1 dilim ekmek Domates
Su 2 litre
Bütün gün eve uğraştım bittim valla tırnaklarım bile acıyor boya pisliğide zormşu ya şimdi sürünete yatağa gidiyorum iyi geceler kızlar
Az kalmış canım ben de il hedef 65 dedim ama 57 olmak istiyorum60 a inmek istiyorum
9,5 kilo daha
Az kalmış canım ben de il hedef 65 dedim ama 57 olmak istiyorum
Sağol Rosecum iyi geceler yarın daha zor bigün beni bekliyor bu hafta ağır işçiyim cumartesi koltuklarım gelcek temizliği bitirmem lazımevet zor boya isleri
menun guzel olmus
iyi geceler canim
Evet bende küçük hedefler koyarak gitmek istedim spor çok önemli dediğin içinYavas yavas gimek daha iyi
65 olunca tekrar hedef koyarsin
bir de vucut sikilasirsa
62-63 olup 57-58 kilo gorunebiliriz
60 a inmek istiyorum
9,5 kilo daha
Yavas yavas gimek daha iyi
65 olunca tekrar hedef koyarsin
bir de vucut sikilasirsa
62-63 olup 57-58 kilo gorunebiliriz
Nasılsın canım bebiş nasıl ben çok saldım istemeden ev de boya vardı ben memlekette derken düzen kalmadı bu hafta toparlancam ama kilo veremezsem liste işi Haftaya mı kalır
Menüm
Sabah tost
Öğle 5 köfte 1 dilim ekmek salata ayran
Ara 1 muz 1 bardak süt
AkŞam peynir 1 dilim ekmek Domates
Su 2 litre
Bütün gün eve uğraştım bittim valla tırnaklarım bile acıyor boya pisliğide zormşu ya şimdi sürünete yatağa gidiyorum iyi geceler kızlar
Evet bende küçük hedefler koyarak gitmek istedim spor çok önemli dediğin için
tebrik ediyorum canım, kurtulmak demeyelim de hafifleyince kuş misali yuvadan ayy takımdan uçmak diyelimGunaydin kizlaaar
Umarim bu hafta benden kurtulacaksiniz
@yolcukardelen sporu unutmadim da , yazmayi unuttum. Cooook nadiren yaptigim birseyi yapip, 1 saat kadar yurudum, evde de 10 mekik cektim![]()
Ben ilk geldiğimde yazmislarsi galiba bayadir görmuyorum,bi sikinti yoktur insallah.l liste dışı olunca elif de hiç yazmaz oldu,diyete devam ediyordur insallah:-(Kizlar @masalimsii ve @KraliceElsa ugramiyorlar hic ??
Niye ki???canı sıkılmış herhal![]()
Ayyy canım çocuktan önce gez gezebildigin kadar iki gün sonra sacimi taramaya vaktim olmuyo diyecegin günler gelebilirLos Angeles a .
yazarim diye dusunuyorum canim sorun olmaz herhalde
Sonucta olan bitenden mahrum kalamam
kim kazandi
kim kime ceza verdi bunlari hep bilmem lazim
taa oralardan gelip moral bozmam lazim ki ben kilo alirsam herkes alsin![]()
Kırmızılı,beyaz en güzel ay yildiZda anlam bulur diyecektim kiBak zaten yemek zevklerimiz falan da uyuyor, takilayim bari pesinizesen bana paella da yaparsin
yanina ? Beyaz,kirmizi , hangisi gider ki hakikaten ?
Ayy ne güzel sporun var keşke benim de olsa15.00 yarım çb leblebi + 1 ceviz + 3 badem
17.00 3 yk fırında patatesli tavuk + 3 yk bulgur pilavı + salata
Ara. Yarım çb leblebi
30 dakika yürüyüş + 15 koşu + 30 dakika fitness + 3 lt su
Canım ya kusura bakma kacirmisim galiba nereye gidiyorsun?iyi yolculuklar şimdiden:-*bence abartı da yok gibi hele ki erken saatte son noktayı koyduysanIyi akşamlar 90-60-90 hatunlari
2 çocukla ilk kez bu kadar uzak bir yolculuğa çıkıyorum. O yüzden biraz fazla gerginim kızlar. Bir o kadar da telaşlı. Gidilecek evlere hediyeler,yolluk hazırlama,valiz vs derken daha yeni oturabildim valla. Yarın sabah 5 gibi çıkacağız. Ptesiye kadar yokuz evde.tartı işini nasıl yapacağım bilmiyorum ama ilk buldugum dijital tartida tartilirim cuma günü. Gün içinde aktif olamam ama günlük menumu yazmaya çalışırım. Ve tabi spor sıfır bu hafta :/ verdiğim haftalik hedefte yalan olur büyük ihtimal.
Bugün kahvaltim 1 çorba k.kuflu peynir.3 zeytin.1 tatlı k.cevizli bal.1 dilim kepekli ekmekti.
Öğle 1 minik ek.1 sb süte kelogs kahvaltilik gevrek.2 ceviz
2 lokmalik borek.Bol şekersiz çay ve 3 lt su atıştırmalıklarimdi bugün.
Akşam kabak Mücver yaptım kızıma. Kizartmadan pek haz etmediğim için 1 parça yedim ekmeksiz.acikirsam elma ve tarcinli süt düşünüyorum. Inşallah acikmam.
Menum nasıl? Abartmismiyim sizce?
benim de 9.2var canım,bakalim kim önce varacak hedefine60 a inmek istiyorum
9,5 kilo daha
tebrik ediyorum canım, kurtulmak demeyelim de hafifleyince kuş misali yuvadan ayy takımdan uçmak diyelimGunaydin kizlaaar
Umarim bu hafta benden kurtulacaksiniz
@yolcukardelen sporu unutmadim da , yazmayi unuttum. Cooook nadiren yaptigim birseyi yapip, 1 saat kadar yurudum, evde de 10 mekik cektim![]()
Ben ilk geldiğimde yazmislarsi galiba bayadir görmuyorum,bi sikinti yoktur insallah.l liste dışı olunca elif de hiç yazmaz oldu,diyete devam ediyordur insallah:-(Kizlar @masalimsii ve @KraliceElsa ugramiyorlar hic ??
Niye ki???canı sıkılmış herhal![]()
Ayyy canım çocuktan önce gez gezebildigin kadar iki gün sonra sacimi taramaya vaktim olmuyo diyecegin günler gelebilirLos Angeles a .
yazarim diye dusunuyorum canim sorun olmaz herhalde
Sonucta olan bitenden mahrum kalamam
kim kazandi
kim kime ceza verdi bunlari hep bilmem lazim
taa oralardan gelip moral bozmam lazim ki ben kilo alirsam herkes alsin![]()
Kırmızılı,beyaz en güzel ay yildiZda anlam bulur diyecektim kiBak zaten yemek zevklerimiz falan da uyuyor, takilayim bari pesinizesen bana paella da yaparsin
yanina ? Beyaz,kirmizi , hangisi gider ki hakikaten ?
Ayy ne güzel sporun var keşke benim de olsa15.00 yarım çb leblebi + 1 ceviz + 3 badem
17.00 3 yk fırında patatesli tavuk + 3 yk bulgur pilavı + salata
Ara. Yarım çb leblebi
30 dakika yürüyüş + 15 koşu + 30 dakika fitness + 3 lt su
Canım ya kusura bakma kacirmisim galiba nereye gidiyorsun?iyi yolculuklar şimdiden:-*bence abartı da yok gibi hele ki erken saatte son noktayı koyduysanIyi akşamlar 90-60-90 hatunlari
2 çocukla ilk kez bu kadar uzak bir yolculuğa çıkıyorum. O yüzden biraz fazla gerginim kızlar. Bir o kadar da telaşlı. Gidilecek evlere hediyeler,yolluk hazırlama,valiz vs derken daha yeni oturabildim valla. Yarın sabah 5 gibi çıkacağız. Ptesiye kadar yokuz evde.tartı işini nasıl yapacağım bilmiyorum ama ilk buldugum dijital tartida tartilirim cuma günü. Gün içinde aktif olamam ama günlük menumu yazmaya çalışırım. Ve tabi spor sıfır bu hafta :/ verdiğim haftalik hedefte yalan olur büyük ihtimal.
Bugün kahvaltim 1 çorba k.kuflu peynir.3 zeytin.1 tatlı k.cevizli bal.1 dilim kepekli ekmekti.
Öğle 1 minik ek.1 sb süte kelogs kahvaltilik gevrek.2 ceviz
2 lokmalik borek.Bol şekersiz çay ve 3 lt su atıştırmalıklarimdi bugün.
Akşam kabak Mücver yaptım kızıma. Kizartmadan pek haz etmediğim için 1 parça yedim ekmeksiz.acikirsam elma ve tarcinli süt düşünüyorum. Inşallah acikmam.
Menum nasıl? Abartmismiyim sizce?
benim de 9.2var canım,bakalim kim önce varacak hedefine60 a inmek istiyorum
9,5 kilo daha
tebrik ediyorum canım, kurtulmak demeyelim de hafifleyince kuş misali yuvadan ayy takımdan uçmak diyelim
Ben ilk geldiğimde yazmislarsi galiba bayadir görmuyorum,bi sikinti yoktur insallah.l liste dışı olunca elif de hiç yazmaz oldu,diyete devam ediyordur insallah:-(
Niye ki???
Ayyy canım çocuktan önce gez gezebildigin kadar iki gün sonra sacimi taramaya vaktim olmuyo diyecegin günler gelebilir
Kırmızılı,beyaz en güzel ay yildiZda anlam bulur diyecektim kikimyager1508 demiş zaten
Ayy ne güzel sporun var keşke benim de olsa
Canım ya kusura bakma kacirmisim galiba nereye gidiyorsun?iyi yolculuklar şimdiden:-*bence abartı da yok gibi hele ki erken saatte son noktayı koyduysan
benim de 9.2var canım,bakalim kim önce varacak hedefine![]()
aslibo dan sonra az da seninle ugrasayim
tatile de gidiyon oooo kesin ben önce mezun olurum
:+)
tebrik ediyorum canım, kurtulmak demeyelim de hafifleyince kuş misali yuvadan ayy takımdan uçmak diyelim
Ben ilk geldiğimde yazmislarsi galiba bayadir görmuyorum,bi sikinti yoktur insallah.l liste dışı olunca elif de hiç yazmaz oldu,diyete devam ediyordur insallah:-(
Niye ki???
Ayyy canım çocuktan önce gez gezebildigin kadar iki gün sonra sacimi taramaya vaktim olmuyo diyecegin günler gelebilir
Kırmızılı,beyaz en güzel ay yildiZda anlam bulur diyecektim kikimyager1508 demiş zaten
Ayy ne güzel sporun var keşke benim de olsa
Canım ya kusura bakma kacirmisim galiba nereye gidiyorsun?iyi yolculuklar şimdiden:-*bence abartı da yok gibi hele ki erken saatte son noktayı koyduysan
benim de 9.2var canım,bakalim kim önce varacak hedefine![]()
aslibo da
İnşallah canım spor yapamıyorum diye üzülme menülerin gayet güzel seanslar bitince başlarsın gider hızlıca kilolarinşallah benim önümüzdeki hafta 60 lı rakamların en dibindekileri görmek istiyorum canısı
şöyle 60,100 gibi ondan sonrası kolay benim için ,tedavimde bitiyor, sporla birlikte gitsin kilocuklarım
hafifleyince daha da rahat mezdeke oynayabiliyorum , yandan yandan![]()
İnşallah canım spor yapamıyorum diye üzülme menülerin gayet güzel seanslar bitince başlarsın gider hızlıca kilolar
Sabah 1 haşlanmış yumurta + 1 yk lor peynir + 1 dilim tam buğday ekmek + 1 etimek + domates salatalık yeşil çay
Ara öğünlerimi ve öğlen yemeğimi evde unutmuşum ne yerim bilmiyorum bugün okulda Tübitak bilim fuarı var evede geç gidicem![]()