Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

extra zayiflatcani dusunmuyorum da sebze, kilo aldirici bi yani yoktur :)
ben cuma gunu yedim cumartesi eksi 500 cikinca suan favorim yesil fasulye :)) tadini da cok severim
pazartesi yeniden yapmaya karar verdim :))
Anladım her zamn kılo verdırr inşllah banada en masumu o geldı pılavda vardı ama yemedım

Sabah
Bir litre sıcak su
Bir avuç kuru kayısı
Bir haşlanmış yumurta
Ikı dilim kepek ekmek

Ara
Dondurma!

Öğlen yok

Ara
1 salatalik
1 elma

Akşam yok
18.00
Aktiva meyveli yoğurt

2,5 litre su
Spor: 2 saat yürüyüş ve koşma karışık

7 mesaj :)
Bende aktiva aldim bugun ara ogun niyetine yemek icin.yesil cayla iyi gide4 ins2:KK24:

Menüm G gokce41 Zre_ Zre_
Sabah 3 brd su
1 yumurta,1 dilim ekmek büyük kupa brd yeşilçay
Ara :yürüyüşte 3 sise su
Öğlen tavuk parçası soslu(5 tn)
Akşam kebap(ekmeksiz,sossuz,sade et)
Yeşilçay
Hasta ziyaretinde 1 brd şekersiz çay 5tn yaprak sarması(tatlı ve pogacalara dokunmadım) 2 litreden fazla su içtim

Bende aktiva aldim bugun ara ogun niyetine yemek icin.yesil cayla iyi gide4 ins2:KK24:
Bende yeşil çayı bıraktım . Mümkün değil içemem maydanozda aynı şekilde salatayada dogramiyorum artık meyveli yoğurt seviyorum moni aplada diyetisyeninin aktivayi onerdigini soylemistii

Bende yeşil çayı bıraktım . Mümkün değil içemem maydanozda aynı şekilde salatayada dogramiyorum artık meyveli yoğurt seviyorum moni aplada diyetisyeninin aktivayi onerdigini soylemistii
Bende orda gormustum.bugunde markette gozum ilisti aldim.hem bagirsaklari duzenler hemde yogurt.hazir oldugu icin biraz sıkıntılı ama evde de yapilmiyor ki:110:

Kilo da veremiyorum şu sıralar 100-200 gr anca nolcak bilmiyorum gerçekten az kilo kalınca daha zor oluyor herhalde bunaldım canım ya ben de
Kuralların değişmesi iyi oldu daha fazla aktif olursak diyetten sikilmayiz hayatımda en uzun süren diyetim onun için buraya minnettarım genelde açım ama gözüm aç Bence . Çünkü artık çok sağlıklı besleniyorum. Artık mide yanması yok kemik ağrısı yok sabah yorgun uyanmak yok . Göz açlığımda yakında geçecek .

Back
X