- 4 Mayıs 2017
- 1.274
- 4.232
- 63
Cmt bitirmenin huznu cokmus yatisa hazirlaniyoruzMerhaba kızlaaarr nasılsınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cmt bitirmenin huznu cokmus yatisa hazirlaniyoruzMerhaba kızlaaarr nasılsınız![]()
Anladım her zamn kılo verdırr inşllah banada en masumu o geldı pılavda vardı ama yemedımextra zayiflatcani dusunmuyorum da sebze, kilo aldirici bi yani yoktur :)
ben cuma gunu yedim cumartesi eksi 500 cikinca suan favorim yesil fasulye :)) tadini da cok severim
pazartesi yeniden yapmaya karar verdim :))
Benim açlıktan midem bulanmaya başladı artık . Bende yutkuna yutkuna kurudumAnnelerdeydim ay herkes gözümün içine baka baka irmikli helvasını gömdü ben yutkundum sadece![]()
İyi uykularrBizdede elektrikler gitti yaa ben erkende yatıyorum size allah rahatlık versin
Bende aktiva aldim bugun ara ogun niyetine yemek icin.yesil cayla iyi gide4 ins2Sabah
Bir litre sıcak su
Bir avuç kuru kayısı
Bir haşlanmış yumurta
Ikı dilim kepek ekmek
Ara
Dondurma!
Öğlen yok
Ara
1 salatalik
1 elma
Akşam yok
18.00
Aktiva meyveli yoğurt
2,5 litre su
Spor: 2 saat yürüyüş ve koşma karışık
7 mesaj :)
Aa dur bı bakiyimCanım haftada 30 mesaj olması lazım galiba yanlış mı okumusmyyum![]()
Benim açlıktan midem bulanmaya başladı artık . Bende yutkuna yutkuna kurudum
Öyleymişşş kör görmezuydurur katıla kaCanım haftada 30 mesaj olması lazım galiba yanlış mı okumusmyyum![]()
Bende yeşil çayı bıraktım . Mümkün değil içemem maydanozda aynı şekilde salatayada dogramiyorum artık meyveli yoğurt seviyorum moni aplada diyetisyeninin aktivayi onerdigini soylemistiiBende aktiva aldim bugun ara ogun niyetine yemek icin.yesil cayla iyi gide4 ins2![]()
Ay bende bi an dedim 30 mesaj hayatta yazamam . Sayfaya tekrar döndüm baktım emin oldum . Ama ben günde 30 mesaj yazmaya calisacam daha aktif olacamÖyleymişşş kör görmezuydurur katıla ka
Tıla guldum halimee![]()
Bende orda gormustum.bugunde markette gozum ilisti aldim.hem bagirsaklari duzenler hemde yogurt.hazir oldugu icin biraz sıkıntılı ama evde de yapilmiyor kiBende yeşil çayı bıraktım . Mümkün değil içemem maydanozda aynı şekilde salatayada dogramiyorum artık meyveli yoğurt seviyorum moni aplada diyetisyeninin aktivayi onerdigini soylemistii
HelalllAnnelerdeydim ay herkes gözümün içine baka baka irmikli helvasını gömdü ben yutkundum sadece![]()
Teşekkür ederim canım :))Helalllbaşka söze gerek yokkk
Kuralların değişmesi iyi oldu daha fazla aktif olursak diyetten sikilmayiz hayatımda en uzun süren diyetim onun için buraya minnettarım genelde açım ama gözüm aç Bence . Çünkü artık çok sağlıklı besleniyorum. Artık mide yanması yok kemik ağrısı yok sabah yorgun uyanmak yok . Göz açlığımda yakında geçecek .Kilo da veremiyorum şu sıralar 100-200 gr anca nolcak bilmiyorum gerçekten az kilo kalınca daha zor oluyor herhalde bunaldım canım ya ben de
Ben bir haftalık mrsAy bende bi an dedim 30 mesaj hayatta yazamam . Sayfaya tekrar döndüm baktım emin oldum . Ama ben günde 30 mesaj yazmaya calisacam daha aktif olacam
Yapılır Bence ya çilekli ve yulaflı:)Bende orda gormustum.bugunde markette gozum ilisti aldim.hem bagirsaklari duzenler hemde yogurt.hazir oldugu icin biraz sıkıntılı ama evde de yapilmiyor ki![]()
:)Ben bir haftalık mrs
Aj hakkmı dodurmuşum haftaya görüşürzo zamannn![]()
Evet çok şanslıymışsınnTeşekkür ederim canım :))
Ama hiç ısrar etmediler bu sefer şanslıydım bilinçli bir ailem vardı karşımda![]()
![]()