- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ablacmAllah şifa versin canım
Amin tsk ederm canim
İnsanoğlunun sağlığı da aklı pamuk ipliğinde.
Allah şifa versin geçmiş olsun.
Aynen canim belki rahatsizlansa ne biliym dun tansiyonu ciksa bir derece hazirlikli olurduk.dun gece birsey yok sabaha felcli.Allah sevduklerimzle ve sagligimzla sinamasn.sagolsin canimGemiş olsun canım evet saglıklıyken saglıgımıxn kıymetını bilmemız lazım bazen insana bır korku düşüyor evet heleki sapasaglamken pat die ölenleri görünce .Rabbım hepimize saglıklı uzun ömrler nasıp etsın hayırlı tabı bide
Sagolasn canimGecmis olsun canim
Tsk ederm canim.gecmis olsun çok..
Sıvaslımısın . merkezde canım ben unıverste öğrencısıym orda yanı okulu yarıda bıraktım 3 sene orda yasadım bende özlemştm valla sıvasıSivasa selam söyle keşke bende gitsem
Sınavın sivasin neresinde
Allah zihin açıklığı versin![]()
Amiiin amiinnnAynen canim belki rahatsizlansa ne biliym dun tansiyonu ciksa bir derece hazirlikli olurduk.dun gece birsey yok sabaha felcli.Allah sevduklerimzle ve sagligimzla sinamasn.sagolsin canim
Çok geçmiş olsun,insan 1 dk sonrasını bile bilmiyor,hakkımızda hayırlısı...Bugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
o toparlar kendini daha. ama spor yap.bol bol
konyayi cok severim bu arada :) yazin uc bes gun meram ogretmen evinde kaldimsessiz sakindi, zafer vs gbi kalabalik degilddi
bu yaz hafta sonu da olsa gitmeyi dusunuyorum
Çok fena ya belim ince ama göbek basen Konya ovası gibi genişAnca toparlanır vucudn canım canını skma ay benımde karnım bıngıl bıngıldı dogrunca ne komıkk![]()
Sağol canım size de geçmiş olsun gece artarmış zaten hastalıklardan ondan maalesefGeçmiş olsun verdım suan uyuyor bakalım gundz uyuyor ama gece rahatsz edıyor
Genetik olarak birazcık bnm de vardı hep ama 2 çocuk olunca yapıştı kaldı üstüme :))38 miimaşşallah o zaman senınde spor yapman sar bendede gobek var benımkı genetık gbı dgumdan oncede vardı çok öncede vardı zaten gobegım olmasa kılolu drmuyorum
Doğumdan sonra ki 2. Reglimi oldum canım geçen hafta göbek kaderimiz galibaRegl olmusmuydun canim.o gobek bendede var.normal dogum birde.![]()
Tatlım yeri gelmişken yazayım. Kilo x 30ml günlük metabolizmamizin ihtiyacı olan su miktarı. Kilo vermek için bunun fazlasını içmek gerekiyor.Napunuzz sulari hazirladinizmi 1 bucukdan asagi kabul etmiyom soylimm.
Hattankilonuza bakip ne kadar icmenizi kac lt (gram) icmenize bakicam helebi az icinnnn
![]()
Sende bendesin demek ki.
Valla yoruldum kız.
Hayır ben öyle pratik zekalı bir insan da değilim, 2 saat düşünüp düşünüp bu neydi diye gelebilirdim de Allah'tan. Çabuk aydım vatana millete hayırlı ola.Çabuk da ayılamam.
Bazen film izlerken o an anlayamam kardeşim dalga geçer eşim hemen der durun karımın kafası karıştı diye.Sonra gülmeye başlarım hepten anlamam.
![]()
Ben de kvler ile 2 yıl yaşadım Konya da sonra İzmit e annemin yakınına taşındık :)) Kız kardeşim de orda Lojistik okuyor şuan :) Çok sakin gerçekten kendi halinde bir yer![]()