Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
  • Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
  • Tokluk hissi veriyor
  • Suda kalori yoktur
  • Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
  • Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
  • Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs

:21: :KK19:Guncel KiloGunluk Icilmesi gereken su miktari
Nurciloji Nurciloji 64.41.932 Lt
G gokce41 59.21.776 Lt
@EFfatmagul571.710 Lt
@Alemindelisi65.81.974 Lt
@ezgiosman77.52.325 Lt
gezegenfeza gezegenfeza 722.160 Lt
@miyaww_892.670 Lt
Zhre_ Zhre_ 101.2 3.036 Lt
@Dino1isi69.22.076 Lt
@gokyuzundekiturna86.32.589 Lt
hayal114 hayal114 82.52.475 Lt
zezeozge zezeozge 65.81.974 Lt
Eline sağlık canım çok güzel olmuş
Neyseki ben biraz fazla içiyorum

Bu litreyi gune böl kac bardak icmen gerektigini bilirsen bunu gun boyu icebilirsin, mesela her saat basi.
Ic suyunu, doldur bardagini koy kenara bir saat sonra tekrar ic, tekrar doldur koy oraya.
Talafonuma alarm kurdum zaten başta Şu içmek benim için çok zordu . Şimdi bazen dışarı falan çıktığımda kaçırıyorum saatler hemen susamaya başlıyorum eskide. Ikı gün susuz gezsem susamazdim deve gibi. Vücudum diyete alıştı çok seviniyorum

Talafonuma alarm kurdum zaten başta Şu içmek benim için çok zordu . Şimdi bazen dışarı falan çıktığımda kaçırıyorum saatler hemen susamaya başlıyorum eskide. Ikı gün susuz gezsem susamazdim deve gibi. Vücudum diyete alıştı çok seviniyorum
Yaninda siseyle su gotur, ben ise bile goturup uniform cebime koyuyorum minnak siseyi.

G gokce41
Sabah
1 kupa multivitamin

Kahvaltı
1 dilim siyah ekmek
Biraz sucuk
1 kk küflü peynir
3 kuru erik

Ara
Herzamankinden az meyva salatası
1 avuç kuruyemiş

Akşam
1 avuç içi kadar tavukgöğsü
1 yemek kaşığı kremalı mantarlı sosla
1 avuç içi kadar fırında balık
5 6 tatlı kaşığı domatesli paprikali cacık

@zhre
2.5 lt su
2 kupa yeşil çay
1 kupa kahve (simdilik)
2 kupa lahana suyu

Spor şimdilik yok
Msj sayısı yatmadan bakarım
Msj sayısı bununla 21
Iceceklere ek olarak
1 kupa ballı zencefilli çay
1 kupa greyfurt kaysı çayı

Spor 450 ip

Sende bendesin demek ki.
Ben libyada çalıştığım zaman da arapça türkçe ingilizce hepsi karışmıştı. Bir gün bizim mühendis arkadaş (sürekli ingilizce konusurduk) bana "abla, senin oğlan büyük?" dedi. Bende 15dk düşündüm bu ne dedi diye. Zavallı sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Benim devreler yanmış düşünüyorum ingilizceye benzemiyor. Arapça da değil. Acaba nece konuşuyor diye. En sonunda anladı benim kısa devre yaptığımı. Bu sefer "türkçe konusuyorum" dedi. Ben hâlâ olaya japon gibi bakıyordum. 3. Şahısların müdahelesi ile olay çözüldü :KK70::KK70::KK70::KK70:
:D:D:D:D
Bende hollandali is arkadasima Turkce konusmustum, ve bunun farkinda bile degildim. Kadin oyle bakti durdu ne dedi bu simdi diye. Bende onun bakislarina anlam verememistim. Is cikisi sorunca anladim dedigimi :):D

Kizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
  • Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
  • Tokluk hissi veriyor
  • Suda kalori yoktur
  • Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
  • Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
  • Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs

:21: :KK19:Guncel KiloGunluk Icilmesi gereken su miktari
Nurciloji Nurciloji 64.41.932 Lt
G gokce41 59.21.776 Lt
@EFfatmagul571.710 Lt
@Alemindelisi65.81.974 Lt
@ezgiosman77.52.325 Lt
gezegenfeza gezegenfeza 722.160 Lt
@miyaww_892.670 Lt
Zhre_ Zhre_ 101.2 3.036 Lt
@Dino1isi69.22.076 Lt
@gokyuzundekiturna86.32.589 Lt
hayal114 hayal114 82.52.475 Lt