Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye boyleki menun![]()
hmm anladim, oda zor sasiriyor insan ne yapacagini
Pazar günü hiç düzen olmuyo evde
Ne yattığım saat belli ne kalktığım.![]()
Ben sadece z.yağı kullanıyorum. Kızartmayıda fırında yapıyorum. Misafire bileEvet ayşem malesef ki doğru.en çok yaptığımız hatada kızartmaları ayçiçekle yapıyo olmamız.
Her yemeği hakiki zeytinyağı ile yapıyorum zaten 2 kaşık bişi kıllanıyorum,misafir gelince yiyemezler belki diye fındık yağı kullanıyorum,kızartma yapmam ama oldu da yapıldı fındık yağıyla yapıyorum.
Benim diyetisyenim diyorki; dengeli ve sağlıklı beslenip en az 20dk rutin olmayan ekstra hareketlerde spor sayılır. Bizde kızımla koridor futbolu, yakalamaca, saklambaç, şarkı söyleyip dans etme eylemlerini yapıp hem spor hem eğlence hemde birlikte vakit geçirme işlerini bir arada yapmış oluyorduk. Birde benim onunla beraber olabildiğim saatler maalesef çok kısıtlı olduğu için onu bırakıp spora vakit ayırmam büyük lüks ve kızıma haksıZlık diye düşünüyorum. Bir ara sabah 5de kalkıp spor yapıyordum. Herşey kızım için
Kalori sanırım bugün daha da düşecek midem alt üst.
Bakalım, uymaya çalışıyorum elden geldiğince okumuştum besin gruplarının menüde olması gerektiğini. Bende ayran yoğurt bi şekilde katmaya çalışıyorum. Sporu da hakkıyla yapsam süper olacak ama işte o kısım tam olmuyor.![]()
G gokce41Menüm
Sabah
1 yk lor
7 siyah zeytin
Bir yumurtalı omlet
1 kk beyaz peynir
Domates salatlık
1 dilim ekmek
Ara
Sade Türk kahvesi
Bir avuç fındık
Akşam
Dışardaydık
Tavuk dünyasından önünü yedim beş gibi
Ara
Yeşil çay
Siyah çay
Bir avuç çerez
2,5 su olur yatana kadar
1000 adım attım sabah bir güzel yürüdüm
G gokce41Zhre_
Ben sadece afiyet olsun diyeceğim.Cok sukur abartmadan geldim eve.
Menum
Sabah:
1 bardak kahve
2 dilim kepekli ekmek
3 kaşik soganli yumurta salatasi
1 kk peynir
3 yesil zeytin 2 siyah zeytin
Ara
500 ml su
Oglen
2 dilim ananas ve su
Ara yok
Aksam ( kuzenimin bohcasindan)
2 kaşik patatessalatasi
1 dilim ispanakli bisey vardi firinlanmis. Ustunde besamel sos vardi
3 kaşik yogurtlu salata ( koyu kivamli cacik)
1 ketenin dortte 1i ( bunuda israr uzerine yedim)
2bbardak sekersiz cay
1 kucuk dilim baklavanin yarisi 1 lokma yani diger yarisi kiz kardesime verdim oda diyette cunku
Ve son ara olarakta 1 bardak kahve icecegim.
Ah o masada daha neler vardi neler, anca bu kadariyla kurtarabildim.
Su yatana kadar: 3 lt tamamliyacam
Spor: 10 dkk egzersiz ve temizlik yaptim. Yarin inshallah 1 saat bodystepe gidecegim.
Toplam mesaj: suan 26 yatana kadar kesin daha cogalirbide haftalik listeyi yapip gondercem daha yandiniz
![]()
Aksam yediklerimle ilgili ne dusunuyorsunuz, yorumlarinizi bekliyorum :))) herseye acigim buyrun..
Seni akşam yediğin ton balıklı salata için kutlamak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Su 160gr'ı 350 kalori olan bol yağlı ton balığından mı acaba diye.
Bol lifli güzel bir sebzedir.Begnmene sevındımyesil fasulyenın zayflamaya etkısı var mı bende sdece sebze dıye katkısı var sanıyordum
@miyaww_ sen bu yazi rengini nerden ayarladin? bi anlatsana![]()
Benim diyetisyenim diyorki; dengeli ve sağlıklı beslenip en az 20dk rutin olmayan ekstra hareketlerde spor sayılır. Bizde kızımla koridor futbolu, yakalamaca, saklambaç, şarkı söyleyip dans etme eylemlerini yapıp hem spor hem eğlence hemde birlikte vakit geçirme işlerini bir arada yapmış oluyorduk. Birde benim onunla beraber olabildiğim saatler maalesef çok kısıtlı olduğu için onu bırakıp spora vakit ayırmam büyük lüks ve kızıma haksıZlık diye düşünüyorum. Bir ara sabah 5de kalkıp spor yapıyordum. Herşey kızım için![]()
Niye böyle oldu miyaww?![]()
G gokce41
Kola, gazoz tamamen bitse de kefir gelse keşke. Hem kefir tok tutuyorbu sefer de ac karnima kefir e basladim kola bitti bu geldi iyi.mi :)
Kolanın içine salatalık doğrayıp yoğurt eklersen. Bir de bol sarımsak...lydznp cifte standart var benim harika menulerime bir sey koydugun yok. al daha da kizistiriyim ortaligi sacma sacma menulere nazar boncugu koyuyosun
cok sinirlendim artik cacik yemicem kolanin icine salatalik dograyip cacik yapcam gorursun![]()
Şimdi bu menüye uygun bir emoji vereyim.