Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Sabah
7 zeytin
2 kk peynir
2 yk lor
İki dilim ekmek
Yeşillik domates salatalık

Ara
Sütlü Amerikano

Akşam
5 kaşık bulgur pilavı
Yeşil fasulye (dün dino yazmıştı canım cekti :)))
Semiz oyu salatası birde

Akşam
Çay
Bir avuç leblebi

2 lt tarçınlı su içtim
Bugün spor yapamadım közümün doğum günü için mekan ayarladık dışarlardaydık
G gokce41 @Zhre_
Dün 24 mesaj atmışım
Menü güzel ama akşam pilavlarimiz 2yk.
1gr kh 3gr su tutar. Akşam tükettiğimiz kh.ı yakmak için spor yapıyorsak sıkıntı yok yoksa benim gibi sabah +500gr olarak uyanırsınız.
G gokce41 :nazar:

Bugünkü menüm
Sabah
Hiç bir şey canım istemedi
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara
1 sütlü kahve
1 muz

Öğle
4 kaşık bezelye
2 bardak ayran
1 dilim ekmek

Ara
Yarım tost
Yarım elma

Akşam
2 tavuk kanat
Salata
1.5 dilim mısır ekmeği kendim yaptım

Ara 1 bardak süt

G gokce41
Su 2 lt
@zhre
Dengeli bir menu olmuş. Tüm besin grupları var. Mısır ekmeği kalori olarak diğer ekmeklerden daha fazladır. Bu da bilgi olsun ;)

öyle bi macerada bende var:KK48:
roma havaalanında dönüşte pasaport kontrol polisi, nasılsınız iyi günler dedi, aa türkçe biliyomuş,iyiyim teşekkürler siz nasılsınız dedim. gayet düzgün bir türkçeyle nasılsınız diyen polis yarım yamalak iyiyim diyince jeton düştü:KK48: bunun üstüne bide sabiha daki pasaport polisi bayburt lumusun diyince ben: hayır Türk'üm dedim:KK70::KK70::KK70:o bayburt nasıl beyrut olduysa bende artık:KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bir tanede benden gelsin
Burda alman marketler dışında türk ürünlerinin satıldığı dükkanlar var türklerin açıp işlettiği.
Türkiye deyiz çocuklara türk bakkalina gidin şunu şunu alın diyordum.benim çocuklar anlıyordu ama ordakiler kikir kikir gülüyordu.burdaki bakkallar hep türk diyorlardı
Bu da iyiymiş :KK70::KK70::KK70:

Sabah:
Omlet ikinyumurtadan
Mantar kavurmasi
1 kk peynir
3 yesil zeytin
Domates ve salata

Ara
1 bucuk lt su , spordaydim cunku

Oglen
Salata( icindekiler kirmizi lahana marul domates salata kirmizi sogan kirmizi biber limonlu sumakli)
1 bardakbyesil cay

Ara
1 bardaknkahve

Aksam
Mangal ( 3 kofte, 4 kucuk tavuk kanat derisiz, sis)
1 bardak kola:eek:
Salata
2 tane mantar

Son ara
Su ve kahve

Spor: 1 saat bodystep ve yarim saat zumba,
Internete gore sporsa vermis oldugum kalori : bodystepde 1093 kalori zumbada 387 kalori toplam 1480 kalorilik spor :))
Sporda icinde toplam adimlar: 12568
Su 2 bucuk lt tamamlicam yatana kadar.
Herşey iyi güzel de o kola ne? :KK20:
Ben buna nasıl nazarlık vereyim şimdi :ukala:

Kizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
  • Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
  • Tokluk hissi veriyor
  • Suda kalori yoktur
  • Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
  • Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
  • Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs

:21: :KK19:Guncel KiloGunluk Icilmesi gereken su miktari
@Nurciloji64.41.932 Lt
G gokce41 59.21.776 Lt
@EFfatmagul571.710 Lt
@Alemindelisi65.81.974 Lt
@ezgiosman77.52.325 Lt
@gezegenfeza722.160 Lt
@miyaww_892.670 Lt
@Zhre_101.2 3.036 Lt
Dino1isi Dino1isi 69.22.076 Lt
@gokyuzundekiturna86.32.589 Lt
@hayal11482.52.475 Lt
@Sekerportakalimm65.81.974 Lt
Bunlar min. olmalı. Bundan daha az içtiginiz takdirde vücut ihtiyacı olan suyu kemiklerden çekecek. Önleri yaşlarda kemik erimesine neden olacak. 25 yaşından sonra kemiklerinizi guclendiremiyorsunuz. Sadece var olanı koruyabiliyorsunuz. Süt, yoğurt, peynir tuketmeniz direkt olarak kemiklerinizi korumaz. Bu besinleri tükettikten sonra en azından yürüyüş yapmak gerekli. Kalsiyumun kemiğe yapışması için egzersiz gerekli. Kola ve türevi içecekler vücuttaki kalsiyumu azaltıyor. Lütfen sağlıklı olmak prensibimiz olsun. Şimdi yediklerimiz yaşlılıkta bizi karşılayacak.
1 bardak kolanın kemikler üzerinde oluşturduğu hasarı onlemek icin 1lt süt içmek gerekiyormuş Dino1isi Dino1isi bu da senin için. Aklıma gelmişken. ;)

Sabah: 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 10 gram peynir 5 zeytin
Öğle bir kase kısır 2 fincan sekersiz cay.(pasta borek kurabiye vardi yemedim)
Aksam bir kase tarhana corbasi ton balıkli salata.
2 litre su
@zhre @gokce mesaj sayim bugunluk 3
10gr peynir mi? :işsiz:

Artık kendi mesajlarımı okuduğuma göre bitmiş biriken mesajlar demek ki.
Kızlar,
Sizinle bugüne kadar pek çok bilgi paylaştım. Size motivasyon olsun diye nazarlıklar dağıttım. Ama dengeli beslenme adına birkaç kişi haricinde bir girişim göremiyorum. Burası bir zayıflama yarışması olabilir. Bu demek degilki kilo verin de nasıl verirseniz verin. Sağlıksız, düşük kalorili beslenme şekli ile kilo verirsiniz. Sonra yine aynı şekilde alırsınız. Bir beslenme şekli oluşturmanız ve bunu yaşam tarzınız haline getirmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri hayatınızdan zararlı olduğu için çıkarmanız gerekiyor. Bazı şeyleri de kısıtlamanız gerekli. Yoksa hep birlikte elma diyeti ile 1 ayda 10 kilo verelim bitsin. Diyet demek sağlıklı beslenmek demek. Sözlük anlamı olarakta bu. Bizim yapmaya çalıştığımız da. Şimdi her ne kadar farklı yaş grupları olsak da hepimiz şimdilik genç ve sağlıklıyız. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bunun önlemini ancak sağlıklı yiyip sağlıklı yaşayarak alabiliriz.
Hafta sonu ara ara uğramaya sizi takip eğmeye çalıştım ama hızınıza yetişemedim. Uykum kaçtı ve 1den beri mesajlarınızı okuyup menülerinize bakıyorum. Hala sıfır kalorilik menüler görmek beni üzüyor.
Benim amacım burada size yol göstermekti ama belli kişiler hariç buna dikkat eden yok. Sanıyorum o belli kişilerde diyetisyen kontrolünde. Burada size yol gösteremeyeceksen bu kadar zaman harcamanın ne anlamı var çözemedim.
Sabah oldu sayılır.
Hepinize günaydın.
Bende akşam yorgunluktan yapamadığım ütümü yapayım:(

Kizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
  • Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
  • Tokluk hissi veriyor
  • Suda kalori yoktur
  • Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
  • Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
  • Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs

:21: :KK19:Guncel KiloGunluk Icilmesi gereken su miktari
@Nurciloji64.41.932 Lt
G gokce41 59.21.776 Lt
@EFfatmagul571.710 Lt
@Alemindelisi65.81.974 Lt
@ezgiosman77.52.325 Lt
@gezegenfeza722.160 Lt
@miyaww_892.670 Lt
@Zhre_101.2 3.036 Lt
Dino1isi Dino1isi 69.22.076 Lt
@gokyuzundekiturna86.32.589 Lt
@hayal11482.52.475 Lt
@Sekerportakalimm65.81.974 Lt
eline, emeğine sağlık tatlım:KK60:

Ben sadece z.yağı kullanıyorum. Kızartmayıda fırında yapıyorum. Misafire bile:KK43: artık eskisi gibi yağı bol hakkı verilerek yapılmış yemek yok maalesef. Elimin ayarı bozuldu :KK43:
Çalı fasulye çıkmış. Cok da severim çalının z.yaglisini ama şekersiz bir şeye benzemez diye pişiremiyorum :KK42:
ben hiçbir zaman şeker kullanmadım, neden güzel olmasın o_O

Artık kendi mesajlarımı okuduğuma göre bitmiş biriken mesajlar demek ki.
Kızlar,
Sizinle bugüne kadar pek çok bilgi paylaştım. Size motivasyon olsun diye nazarlıklar dağıttım. Ama dengeli beslenme adına birkaç kişi haricinde bir girişim göremiyorum. Burası bir zayıflama yarışması olabilir. Bu demek degilki kilo verin de nasıl verirseniz verin. Sağlıksız, düşük kalorili beslenme şekli ile kilo verirsiniz. Sonra yine aynı şekilde alırsınız. Bir beslenme şekli oluşturmanız ve bunu yaşam tarzınız haline getirmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri hayatınızdan zararlı olduğu için çıkarmanız gerekiyor. Bazı şeyleri de kısıtlamanız gerekli. Yoksa hep birlikte elma diyeti ile 1 ayda 10 kilo verelim bitsin. Diyet demek sağlıklı beslenmek demek. Sözlük anlamı olarakta bu. Bizim yapmaya çalıştığımız da. Şimdi her ne kadar farklı yaş grupları olsak da hepimiz şimdilik genç ve sağlıklıyız. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bunun önlemini ancak sağlıklı yiyip sağlıklı yaşayarak alabiliriz.
Hafta sonu ara ara uğramaya sizi takip eğmeye çalıştım ama hızınıza yetişemedim. Uykum kaçtı ve 1den beri mesajlarınızı okuyup menülerinize bakıyorum. Hala sıfır kalorilik menüler görmek beni üzüyor.
Benim amacım burada size yol göstermekti ama belli kişiler hariç buna dikkat eden yok. Sanıyorum o belli kişilerde diyetisyen kontrolünde. Burada size yol gösteremeyeceksen bu kadar zaman harcamanın ne anlamı var çözemedim.
Sabah oldu sayılır.
Hepinize günaydın.
Bende akşam yorgunluktan yapamadığım ütümü yapayım:KK43:
ayşem, günaydın:KK200:
kuzum, eline emeğine sağlık , ne kadar yararlı ve faydalı bilgiler edindik yine her zamanki gibi:KK60:
Allah razı olsun bitanem :KK19:
seni ne çok yoruyoruz:KK23:hakkını nasıl öderim inan hiç bilmiyorum:KK19:
o kadar işin gücün arasında, sana kalan kısacık zamanından da çalıp bize vakit ayırıyorsun ve hala düzelmeyen bir şeyler varsa ne denir bilemedim:KK35:çok haklısın kuzum, çok ama çok teşekkür ediyorum:KK36::KK36::KK36::KK36:

:KK74::KK74::KK74::KK74:

pazartesi%2Bmesajlar%25C4%25B1%2Bs%25C3%25B6zleri.jpg

Back
X