Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy 4 den beri ayaktayım, eşim cenaze için memlekete gidecekti.uçağı sabah 5,30 du, rötar mesajı geldi 3 saatlik uçuş 8,30 a alınmış, tabii bizim burdan havaalanına gitmek için 6 da çıkmak gerek yoğun trafik sebebiyle.
6 da eşimle oğlum çıktı, bırakıp geldi oğlum. eve girdi eşim aradı uçak iptalmiş.tekrar almaya gitti, trafik saati başladı artık 2 saate anca gider 10 dakikalık yolu.
trabzona tüm uçuşlar iptal şu an, cenazeye de gidemiyor![]()
Ellerine sağlık,çok uğraşmışsın,ama güzel olmuş,TEŞEKKÜRLERKizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
- Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
- Tokluk hissi veriyor
- Suda kalori yoktur
- Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
- Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
- Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs
![]()
Guncel Kilo Gunluk Icilmesi gereken su miktari Nurciloji
64.4 1.932 Lt G gokce41 59.2 1.776 Lt @EFfatmagul 57 1.710 Lt @Alemindelisi 65.8 1.974 Lt @ezgiosman 77.5 2.325 Lt gezegenfeza
72 2.160 Lt @miyaww_ 89 2.670 Lt Zhre_
101.2 3.036 Lt Dino1isi
69.2 2.076 Lt G gokyuzundekiturna 86.3 2.589 Lt hayal114
82.5 2.475 Lt zezeozge
65.8 1.974 Lt
Günaydın
evet canım ya sorma, en kötüsüde cenazeye gidememesi.ooww kotu olmuş. Allah rahmet eylesin kim.ölmustu?
evet canım ya sorma, en kötüsüde cenazeye gidememesi.
eşimin uzaktan akrabası Allah'tan, yoksa nasıl olacaktı hiç bilmiyorum yetişmek mümkün değil artvine öğle namazına.
aminnn..sağolasın kuzumAllah rahmet eylesin..
6-12 Mart | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | + | + | + | ||||
G gokce41 | + | + | + | ||||
@EFfatmagul | + | + | +![]() | ||||
![]() | + | + | + | ||||
![]() | - | + | + | ||||
![]() | + | + | + | ||||
![]() | +![]() | + | + | ||||
![]() | +![]() | + | + | ||||
G Gncgl_555 | - | - | - | ||||
![]() | + | + | + | ||||
G guziss35 | - | - | +![]() | ||||
G gokyuzundekiturna | - | - | - | ||||
![]() | + | +![]() | +![]() | ||||
![]() | + | + | +![]() | ||||
@s_eyan | - | - | - |
Çok doğru söylüyorsun canımArtık kendi mesajlarımı okuduğuma göre bitmiş biriken mesajlar demek ki.
Kızlar,
Sizinle bugüne kadar pek çok bilgi paylaştım. Size motivasyon olsun diye nazarlıklar dağıttım. Ama dengeli beslenme adına birkaç kişi haricinde bir girişim göremiyorum. Burası bir zayıflama yarışması olabilir. Bu demek degilki kilo verin de nasıl verirseniz verin. Sağlıksız, düşük kalorili beslenme şekli ile kilo verirsiniz. Sonra yine aynı şekilde alırsınız. Bir beslenme şekli oluşturmanız ve bunu yaşam tarzınız haline getirmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri hayatınızdan zararlı olduğu için çıkarmanız gerekiyor. Bazı şeyleri de kısıtlamanız gerekli. Yoksa hep birlikte elma diyeti ile 1 ayda 10 kilo verelim bitsin. Diyet demek sağlıklı beslenmek demek. Sözlük anlamı olarakta bu. Bizim yapmaya çalıştığımız da. Şimdi her ne kadar farklı yaş grupları olsak da hepimiz şimdilik genç ve sağlıklıyız. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bunun önlemini ancak sağlıklı yiyip sağlıklı yaşayarak alabiliriz.
Hafta sonu ara ara uğramaya sizi takip eğmeye çalıştım ama hızınıza yetişemedim. Uykum kaçtı ve 1den beri mesajlarınızı okuyup menülerinize bakıyorum. Hala sıfır kalorilik menüler görmek beni üzüyor.
Benim amacım burada size yol göstermekti ama belli kişiler hariç buna dikkat eden yok. Sanıyorum o belli kişilerde diyetisyen kontrolünde. Burada size yol gösteremeyeceksen bu kadar zaman harcamanın ne anlamı var çözemedim.
Sabah oldu sayılır.
Hepinize günaydın.
Bende akşam yorgunluktan yapamadığım ütümü yapayım![]()
geçmiş olsun tatlım inş bebişe geçmez, bol sıvı al çabuk atlatırsın inşGrip oldum dün ya o yüzden yazamadım pek kızlar çok kötüyüm oğlum da öksürüyor :/ Bebişe geçmese bari maske takıyorum bebeğe geçmeşin diye karnını doyurup sallıyorum uyutup beşiğine koyuyorum yakın temas kurmamaya çalışıyorum :/
Çok geçmiş olsun canımGrip oldum dün ya o yüzden yazamadım pek kızlar çok kötüyüm oğlum da öksürüyor :/ Bebişe geçmese bari maske takıyorum bebeğe geçmeşin diye karnını doyurup sallıyorum uyutup beşiğine koyuyorum yakın temas kurmamaya çalışıyorum :/
Başınız sağolsunayy 4 den beri ayaktayım, eşim cenaze için memlekete gidecekti.uçağı sabah 5,30 du, rötar mesajı geldi 3 saatlik uçuş 8,30 a alınmış, tabii bizim burdan havaalanına gitmek için 6 da çıkmak gerek yoğun trafik sebebiyle.
6 da eşimle oğlum çıktı, bırakıp geldi oğlum. eve girdi eşim aradı uçak iptalmiş.tekrar almaya gitti, trafik saati başladı artık 2 saate anca gider 10 dakikalık yolu.
trabzona tüm uçuşlar iptal şu an, cenazeye de gidemiyor![]()
Ben şok nazar boncuğu almışım
6-12 Mart Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nurciloji
+ + + G gokce41 + + + @EFfatmagul + + + Alemin delisi
+ + + Ezgi osman
- + + gezegenfeza
+ + + miyaww__
+ + + Zhre_
+ + + G Gncgl_555 - - - Dino1isi
+ + + G guziss35 - - + G gokyuzundekiturna - - - hayal114
+ + + zezeozge
+ + + @s_eyan - - -
[/tr]