Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ayy 4 den beri ayaktayım, eşim cenaze için memlekete gidecekti.uçağı sabah 5,30 du, rötar mesajı geldi 3 saatlik uçuş 8,30 a alınmış, tabii bizim burdan havaalanına gitmek için 6 da çıkmak gerek yoğun trafik sebebiyle.
6 da eşimle oğlum çıktı, bırakıp geldi oğlum. eve girdi eşim aradı uçak iptalmiş.:işsiz:tekrar almaya gitti, trafik saati başladı artık 2 saate anca gider 10 dakikalık yolu.
trabzona tüm uçuşlar iptal şu an, cenazeye de gidemiyor:işsiz:

Son düzenleme:
ayy 4 den beri ayaktayım, eşim cenaze için memlekete gidecekti.uçağı sabah 5,30 du, rötar mesajı geldi 3 saatlik uçuş 8,30 a alınmış, tabii bizim burdan havaalanına gitmek için 6 da çıkmak gerek yoğun trafik sebebiyle.
6 da eşimle oğlum çıktı, bırakıp geldi oğlum. eve girdi eşim aradı uçak iptalmiş.:işsiz:tekrar almaya gitti, trafik saati başladı artık 2 saate anca gider 10 dakikalık yolu.

ooww kotu olmuş. Allah rahmet eylesin kim.ölmustu?

Kizlar ben sizin icin gunluk icmeniz gereken su miktarini hesapladim meshur listeme ekledim, lutfen bakin ve gunluk bu kadar su icin ve ciddiye alin. Hepimizin bildigi gibi su :
  • Metabolizmayi hizlandiriyor, su tuketimi az olursa bu metabolizmayi yavaslatiyor
  • Tokluk hissi veriyor
  • Suda kalori yoktur
  • Cay kahve ve herhangi sivida su bulunsa bile, SUyun sagladigi faydalarin yerini tutmuyor.
  • Idrar testiyle az veya iyi su ictiginizi anlayabilirsiniz, idrar aciksa iyi koyu ise su icimini arttirmaniz lazim,
  • Suyla araniz yokmu? Icine sevdiginiz meyva sebze atin , mesela salatalik, limon, nane vs vs

:21: :KK19:Guncel KiloGunluk Icilmesi gereken su miktari
Nurciloji Nurciloji 64.41.932 Lt
G gokce41 59.21.776 Lt
@EFfatmagul571.710 Lt
@Alemindelisi65.81.974 Lt
@ezgiosman77.52.325 Lt
gezegenfeza gezegenfeza 722.160 Lt
@miyaww_892.670 Lt
Zhre_ Zhre_ 101.2 3.036 Lt
Dino1isi Dino1isi 69.22.076 Lt
G gokyuzundekiturna 86.32.589 Lt
hayal114 hayal114 82.52.475 Lt
zezeozge zezeozge 65.81.974 Lt
Ellerine sağlık,çok uğraşmışsın,ama güzel olmuş,TEŞEKKÜRLER

91919cdcaec13a37c78a52c12e1461fb.jpg
Günaydın

CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X
PAZARTESİ TARTISI 9 NİSAN
CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X

CUMA/P.TESİ

Nurciloji >> 64,4>>
gokce41 >>59,2>>
EFfatmagul >> 57>>
Alemin delisi >> 65,8>>
Ezgi osman >>77,5>
gezegenfeza >>72>>
miyaww__ >>89>>
Zhre_ >> 101,2>>
Dino1isi >>69,2>>68,7
gokyuzundekiturna >>86,3>>
hayal114 >>82,5>>
Sekerportakalimm >>65,8>>
guziss35 >> 76,2>>

Grip oldum dün ya o yüzden yazamadım pek kızlar çok kötüyüm oğlum da öksürüyor :/ Bebişe geçmese bari maske takıyorum bebeğe geçmeşin diye karnını doyurup sallıyorum uyutup beşiğine koyuyorum yakın temas kurmamaya çalışıyorum :/

Artık kendi mesajlarımı okuduğuma göre bitmiş biriken mesajlar demek ki.
Kızlar,
Sizinle bugüne kadar pek çok bilgi paylaştım. Size motivasyon olsun diye nazarlıklar dağıttım. Ama dengeli beslenme adına birkaç kişi haricinde bir girişim göremiyorum. Burası bir zayıflama yarışması olabilir. Bu demek degilki kilo verin de nasıl verirseniz verin. Sağlıksız, düşük kalorili beslenme şekli ile kilo verirsiniz. Sonra yine aynı şekilde alırsınız. Bir beslenme şekli oluşturmanız ve bunu yaşam tarzınız haline getirmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri hayatınızdan zararlı olduğu için çıkarmanız gerekiyor. Bazı şeyleri de kısıtlamanız gerekli. Yoksa hep birlikte elma diyeti ile 1 ayda 10 kilo verelim bitsin. Diyet demek sağlıklı beslenmek demek. Sözlük anlamı olarakta bu. Bizim yapmaya çalıştığımız da. Şimdi her ne kadar farklı yaş grupları olsak da hepimiz şimdilik genç ve sağlıklıyız. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bunun önlemini ancak sağlıklı yiyip sağlıklı yaşayarak alabiliriz.
Hafta sonu ara ara uğramaya sizi takip eğmeye çalıştım ama hızınıza yetişemedim. Uykum kaçtı ve 1den beri mesajlarınızı okuyup menülerinize bakıyorum. Hala sıfır kalorilik menüler görmek beni üzüyor.
Benim amacım burada size yol göstermekti ama belli kişiler hariç buna dikkat eden yok. Sanıyorum o belli kişilerde diyetisyen kontrolünde. Burada size yol gösteremeyeceksen bu kadar zaman harcamanın ne anlamı var çözemedim.
Sabah oldu sayılır.
Hepinize günaydın.
Bende akşam yorgunluktan yapamadığım ütümü yapayım:KK43:
Çok doğru söylüyorsun canım
Kendi adıma cevap veriyorum
Ben evdeki rutine göre yediklerimi ayarlıyorum.

Grip oldum dün ya o yüzden yazamadım pek kızlar çok kötüyüm oğlum da öksürüyor :/ Bebişe geçmese bari maske takıyorum bebeğe geçmeşin diye karnını doyurup sallıyorum uyutup beşiğine koyuyorum yakın temas kurmamaya çalışıyorum :/
geçmiş olsun tatlım inş bebişe geçmez, bol sıvı al çabuk atlatırsın inş:KK60:

Çok geçmiş olsun canım

Başınız sağolsun
Bundada bir hayır vardır

PAZARTESİ TARTISI 9 NİSAN

CUMA/P.TESİ

Nurciloji >> 64,4>>
gokce41 >>59,2>>
EFfatmagul >> 57>>
Alemin delisi >> 65,8>>
Ezgi osman >>77,5>
gezegenfeza >>72>>
miyaww__ >>89>>
Zhre_ >> 101,2>>
Dino1isi >>69,2>>68,7
gokyuzundekiturna >>86,3>>
hayal114 >>82,5>>