Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aksam gs maçı var yenersek ki yeneriz ama biraz skntili bi maç olarak goruyorum kalkip bunun hatrina 15 dakka biseyler yaparim :KK70:
O zaman sana akşam totemi.
Maçı tribünden izliyormuş gibi ayakta zıplaya zıplaya tezahhürat yaparak izle :KK70::KK70::KK70:
Araya meksika dalgası da ekle :KK70::KK70::KK70::KK70:

Boğazım acıyor su içerken ya ağzımın da tadı yok su içemiyorum çok zorluyorum ama :110:

Ooy kuzu yaa. :(
Bi de ütü yaptın çok lazım gibi yatsana sen.:kızgın:
Şimdi sıcacık bi çorba iç dicem lydznp lydznp Ayşe abla gelecek çorba ekmek grubundan sayılıyor diye azarı çekcek vermiyorum tavsiye falan. :D :D :D

öyle mi diyosun :KK70:

Sertsin tabi. :KK70:

lydznp lydznp moni moni
ara ogun yaptim yarim saat once tarçınlı süt. cok istikrarliyim hic sitem etmeyin :KK70:

Vaay anasını sayın seyirciler. :KK70:

aksam gs maçı var yenersek ki yeneriz ama biraz skntili bi maç olarak goruyorum kalkip bunun hatrina 15 dakka biseyler yaparim :KK70:

Maçı tribünden izliyormuş gibi ayakta zıplaya zıplaya tezahhürat yaparak izle :KK70::KK70::KK70:

Maç izlerken hop oturup hop kalkıcan spor olacak. :KK70:

Tercih senin tabiki de. Bu yaz sahillerde vıç vıç dolaşmak istiyorsan beachler seni bekliyor. Kumsalda koşa alabildiğine... :KK70::KK70::KK70:
Ay gözümde canlanmasın lütfen :dua::dua::dua:

Ona söyledin burdan ben yutkundum ya :KK70:
Anaa yemicem bişey. :KK70:

Ooy kuzu yaa. :KK43:
Şimdi sıcacık bi çorba iç dicem lydznp lydznp Ayşe abla gelecek çorba ekmek grubundan sayılıyor diye azarı çekcek vermiyorum tavsiye falan. :KK70: :KK70: :KK70:
Ekmek grubu doğru ama bol limonlu bir çorbanın boğaza iyi gelmeyeceğini hiç kimse idda edemez. Çorbasını içer mis gibi proteinini sebzesini de yer. ;)

Sertsin tabi. :KK70:

Vaay anasını sayın seyirciler. :KK70:

Maç izlerken hop oturup hop kalkıcan spor olacak. :KK70:

Ona söyledin burdan ben yutkundum ya :KK70:
Anaa yemicem bişey. :KK70:
Ye ye... birazda yürüyüş yap. ideal kilona 5 kala kas ve ağırlık egzersizi yap. sımsıkı zımba gibi ol :KK70::KK70::KK70:

Tercih senin tabiki de. Bu yaz sahillerde vıç vıç dolaşmak istiyorsan beachler seni bekliyor. Kumsalda koşa alabildiğine... :KK70::KK70::KK70:
Ay gözümde canlanmasın lütfen :dua::dua::dua:
umarım her begenmedigin menumde gozuunde canlanır :D neyseki tatil anlayisim yaylalar ve havuzu korunakli villalar :D acaba sisko diye mi boyle? :D bu yaz çalışmayı dusunuyorum sanirim 8 5 olcam tatile gitmeyebilirim o sekilde :)) ozaman yatmaya devam :))

olabilir bak bu ama oturarak izlesem de agzim bayagi calisiyo bu sayilir mi? :D
bence menumu begencen :D

ben geldimmm:KK3:
geçmişi okumadan önce şunu paylaşayım.
bu mesajı 8.takımdan arkadaşımız @missERE derleyip hazırlayıp paylaşmış.değerli bilgilerin içİn teşekkür ederim, eline sağlık tatlım.:KK60:

@LAydLiNe kaptanım
xenforo-smilies-kk60.gif

sevgili @missERE nin kaleminden.
ALINTIDIR:

''kızlar toplaşınnnn taktik topladım bu haftanın yükselen yıldızı 13. takımdan:KK73::KK73:

geçen hafta 10. iken bu hafta 4. olmuşlar,
üstelik hemen her gün takımda kaçamak yapanlar var iken,
hiç üşenmedim yaklaşık 150 sayfa mesaj okudum,:deli::deli:
işlerim almış başını gitmiş o derece :KK70:

grubun en güzel yanı, herkes sürekli paylaşım halinde,
menülere sürekli yorumlar yapılıyor,
herkes en az 2 litre su içiyor
ve neredeyse sporsuz günleri yok
spor yapmadıkları günlerin ertesi günlerinde telafi etmeye çalışıyorlar
belki bu yazacaklarım daha önce grupta yazılmış olabilir ama ben gibi yeniler için hem öğrenmeye hem hafızları tazelemeye ne dersiniz :rapci:

gelelim bu haftalık yazışmalarından çıkarttığım notlarına tabiki kaptan @LAydLiNe iznin olursa :KK51:

1)sabah 11 den sonra kahvaltı kalmayacak güzel bir kahvaltı yapılacak, çocuklar tatil vs bahane yok

2)kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor (hadi çıkaralım küçülenlerimizi:KK69:)

3)takım içinde ikili rakip sistemi var (herkes kendi eşini/rakibini kontrol ediyor, menüsünü, sporunu fln :KK5:)

4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır (wouww çok sert ama etkili :KK59:)

5) yarım simidin kahvaltı da zararı yok. Denemeyle sabit. iki dilim ekmeğe eş değer oluyor. Bir de farkettiyseniz haşlanmış yumurta olursa simit olmaz simit olursa haşlanmış yumurta olmaz. (simit tüketenler için:confused:)

6)Menü yaz artık kötü de olsa. Yoksa ucu çok kaçıyor. Sonra toparlamak daha zor olur. (kesinlikle, menü yazılacak psikolojisiyle daha az yiyoruz bence :KK70:)

7) hayır Demeyi öğrenmezsek hedefimize ulaşmak da zor olacak

8)su miktarları mutlaka yazılıyor ve menü kötüyse günlük ceza var

9) YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. (yerli yersiz acıkmalara ya da gece geç saatte acıkmalara karşı taktik :KK56:)

10)aksam 17den sonra yemek yememe yariyor kizlar

11) bakliyat yemeyelim tartı öncesinde. Bulgur, mercimek ve nohut şişkinlik yapar tartı öncesi.

12) emziren annelerin zayiflama grubunda kaptan odem atmak icin 1 kirmizi elma 1 cubuk tarcin ve 5 bardak suyu 15 dakika kaynatip gun boyu icersek odem atabilecegimizi soylemisti denedim faydasi olmustu (var mı bizim grupta denemek isteyen, ben Dukanda olduğum için meyve yasak bana, ödemden şikayetçi arkadaşlar bi baksın :süslü:)

13)perşembe için minik bir kural koyalım bundan sonra onu uygulayalım. Perşembe akşamları herkes en geç saat 18:00 de yesin akşam yemeğini. 18:00 den sonra kimse ağzına lokma koymasın. Ne dersiniz.(grup içi motivasyonun güzel özelliklerinden biri daha, kendi kendilerine kararlar alıp hep beraber uygulamaya çalışıyorlar, hatta mini bir BDV olmuşlar, dertleşiyorlar, araya da sakın yeme fln ikazları koyuyorlar, çok tatlı :KK48: )

14) Suyun ödeme çok faydası var,daha önce regl durumlarında 1.5 kg artı oluyorken soniki aydır pek yansımadı,neden çünkü 3 lt su içiyorum kızlar (regl alarmııı regl alarmııı:skandal:)

15)Kiraz sapı mısır püskülü çayı önerildi günde 3 fincan (bu da haftanın son taktiğiydi bana göre)

inşallah kurallara aykırı birşey yapmamışımdır, öyleyse şimdiden özür dilerim, umarım faydalı bir çalışma olmuştur :KK22: ''
Bence gayet güzel rakip işide daha mantıklı biz bence grup yapalım ki bir biriniz daha fazla denetleyip kontrol edelim ellerine sağlık

Boğazım acıyor su içerken ya ağzımın da tadı yok su içemiyorum çok zorluyorum ama :110:
Sıcak süt hatmi yap oda sütü tatlandırıyor şeker katmış gibi hem Boğazında bilirler varsa temizler

umarım her begenmedigin menumde gozuunde canlanır :KK70: neyseki tatil anlayisim yaylalar ve havuzu korunakli villalar :KK70: acaba sisko diye mi boyle? :KK70: bu yaz çalışmayı dusunuyorum sanirim 8 5 olcam tatile gitmeyebilirim o sekilde :)) ozaman yatmaya devam :))

olabilir bak bu ama oturarak izlesem de agzim bayagi calisiyo bu sayilir mi? :KK70:
bence menumu begencen :KK70:
Neyse tatil tercihini beğendim. Çevre kirliliği azalacak bizim sayemizde. bende hiç sevmiyorum brujuva tatilleri :KK70::KK70::KK70:
Sen yine de 8-5 çalışıyorum diye yatma. Ağzında az çalışsınz :KK70::KK70::KK70:

Ooy kuzu yaa. :KK43:
Şimdi sıcacık bi çorba iç dicem lydznp lydznp Ayşe abla gelecek çorba ekmek grubundan sayılıyor diye azarı çekcek vermiyorum tavsiye falan. :KK70: :KK70: :KK70:
Canım valla lazımdı yarın gidiyorum ay sonuna kadar Konya olcam büyük ihtimalle eşim mağdur olmasın diye ne var ne yok bastım ütüyü :KK70:
Dün tarhana içtim ama şifa niyetine :KK70:

Ekmek grubu doğru ama bol limonlu bir çorbanın boğaza iyi gelmeyeceğini hiç kimse idda edemez. Çorbasını içer mis gibi proteinini sebzesini de yer. :KK66:

Bende hastayım galibaa.
Mercimek çorbasına bayılan miyav. :D

Ye ye... birazda yürüyüş yap. ideal kilona 5 kala kas ve ağırlık egzersizi yap. sımsıkı zımba gibi ol :KK70::KK70::KK70:

Kafa o kadar şartlanmış ki zımbayı zumba diye okudum yav. :D

bu var elimizde:sinirli::sinirli::sinirli: ya da bu:sopa::sopa:
:sopa::sopa:
tarcinli süt iyi oluyor :) ya da kefir :KK70: baska bir sey bilmiyorum elma melma derim lydznp lydznp oklavasiyla gelir diyemiyorum oyuzden:olamaz::olamaz:

zalımmmm bari kefir deseydin kefir neeetti sana. derhal vazgectim sorumdan :KK70:

Neyyy kefir bana ne mi ettii seni parçalarım :D

Canım valla lazımdı ay sonuna kadar Konya olcam büyük ihtimalle eşim mağdur olmasın diye ne var ne yok bastım ütüyü :KK70:
Dün tarhana içtim ama şifa niyetine :KK70:

Vaaay örnek hatun. :D :sampiyon::sampiyon:

Şifa olsunnn.:KK68:

Bence gayet güzel rakip işide daha mantıklı biz bence grup yapalım ki bir biriniz daha fazla denetleyip kontrol edelim ellerine sağlık

Sıcak süt hatmi yap oda sütü tatlandırıyor şeker katmış gibi hem Boğazında bilirler varsa temizler

Hatmi çiçeği yok ki evde canım tarçın koyarım tatlandırması için şimdilik :KK51:

Back
X