Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu var elimizde:sinirli::sinirli::sinirli: ya da bu:sopa::sopa:
:sopa::sopa:
tarcinli süt iyi oluyor :) ya da kefir :KK70: baska bir sey bilmiyorum elma melma derim lydznp lydznp oklavasiyla gelir diyemiyorum oyuzden:olamaz::olamaz:

zalımmmm bari kefir deseydin kefir neeetti sana. derhal vazgectim sorumdan :KK70:
Tarçınlı elma da güzel olur.
Günde 2 porsiyon meyve yenmeli. Meyve yerine 3tn kuru kayısı, 1-3 tane küçüklerden hurma, 5 badem, 2tn ceviz içi yada 10tn fındık yenebilir.
O kadar da değil gördün mü? :KK70:
Bak şimdi aklıma ne geldi. Bu kadar nazar boncuğu biriktirene bir ödül vermeyelim mi?
Bence verelim. Hani yaz da geldi. akşam üstü yada öğlen buz gibi bir dondurma yada bitter çikolata ödül neden olmasın?:dondurma: :KK59:

Canım valla lazımdı yarın gidiyorum ay sonuna kadar Konya olcam büyük ihtimalle eşim mağdur olmasın diye ne var ne yok bastım ütüyü :KK70:
Dün tarhana içtim ama şifa niyetine :KK70:
Afiyet şifa olsun.
Çorba içtiğiniz akşam başka kh grubu tüketmeyin. Olay bu kadar yani. Yasak değil. ;)

Bende hastayım galibaa.
Mercimek çorbasına bayılan miyav. :KK70:

Kafa o kadar şartlanmış ki zımbayı zumba diye okudum yav. :KK70:

Neyyy kefir bana ne mi ettii seni parçalarım :KK70:

Vaaay örnek hatun. :KK70: :sampiyon::sampiyon:

Şifa olsunnn.:KK68:
Bol karabiber ve acı biber koy. Bol da limonu sık şifa niyetine iç. Sana da şifa olsun. :KK68::KK68::KK68:

Teşekkür ederim :)
Sadece 1 kase çorba içtim başka biçey yiyip içmedim öyle düşünürek Hoppa
Akşam yemeğinde yiyeceğimiz 1-2dilim ekmek, 2yk makarna yada pilav yerine 1 kepçe çorba içebiliriz. 1 kase çorba içtik diye başka birşey yenemezdik yapmayalım.
Biri benim için yazdıklarınızı görse ben birşey yedirmiyorum sanacak. Oysa bakın çoğu mesajda ye ye ye diyorum :rapci::rapci::rapci:
:KK70::KK70::KK70:

Neyse tatil tercihini beğendim. Çevre kirliliği azalacak bizim sayemizde. bende hiç sevmiyorum brujuva tatilleri :KK70::KK70::KK70:
Sen yine de 8-5 çalışıyorum diye yatma. Ağzında az çalışsınz :KK70::KK70::KK70:

şuan 8 5 degil gece de yatma uyuma diceksin diye endiselendim :))
yaahu tatile gidiyorum işten bunalmisim insanlardan bunalmisim demek, otellerin mıçmiçligı tantanasi hic bana gore degil. sakin olmali

şuan 8 5 degil gece de yatma uyuma diceksin diye endiselendim :))
yaahu tatile gidiyorum işten bunalmisim insanlardan bunalmisim demek, otellerin mıçmiçligı tantanasi hic bana gore degil. sakin olmali
Yok gece uykusu onemli. Yag yakar odem atar. Mümkünse 8 saat uyu. Ben 6saati h.sonu bile zar zor geçiyorum.
Bu arada ben 30 yaşından önce incecik bir insandım. Yoğun bir çalışma temposuna girdim. Gece evde proje çizdim gündüz ofiste. Gün de 2 saat uyku ile. Ve ondan sonra kilo almaya başladım. Aldığım kiloları hızlı vermek istedim ve daha çoğunu aldım. Tamamen yanlış kararlar ve yanlış beslenme sonucu tığ gibi bedenimi tomruk gibi yaptım:(
8-5 yatma derken akşamları hava güzel. Yürüyüş yap manasında dedim. Sen onu gayet iyi anladım ama maksat anarjiklik olsun:KK70::KK70:

menum
G gokce41

sabah: 1kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
1 cay bardagi cay

oglen: 1 tabak ton balıklı salata

ara: 1 bardak sutlu tarcın ya da tarcınli sut :KK70:

aksam: 1 tabaktan biraz az yeşil fasulye
1 kaseden biraz fazla cacik :KK70: :KK70:
Zre_ Zre_ iki bucuk litre su
Gözlerime inanamiyorum:KK42:

Fasulyeyi 1 tabak da yiyebilirsin. 1yk yağ ile pişirdiysen 1 tencere de;)
Sebzede sınır yok.
Bu fake menü değil değil mi?:KK57:
Çok pis sınanıyorum. Ama sana da guveniyorum ve G gokce41 Bu menu :KK200: haketti:super:

Back
X