- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su orucu yapiyorsun demi abla nasil gidiyor, valla ben yapamam eminimBendendemi açsın![]()
Tesekkur ettım gitti10 verdim gitti :)
tertemiz menüSabah 1 dilim ekmek peynirli
1 filtre kahve
Oglen
Yarim yumurta omlet
1 bardak kahve
Ara
1 domates
1 kk peynir
1 kraker
Aksam
1 kepce sulu kofte
1 bardak kahve
Su 2 lt
Spor 8007 adim
gezegenfeza
moni
Yapmaya calışacagım inşallahMenünü beğendim su 2,5 olursa süper olur
Bendeee ama dayanacagım ve su içiyorumVe suan cok acim
Kizlar bugun oglumu okuldan aldim tam arabaya binecektim, oglumun arkadasinin annesi nezamandir birsey sorcam sana dedi, buyur dedim. Sen nasil kilo verdin dedi, tabi bende bi havalar bi havalarki sormayindiyet su spor dedim gerisini sonra anlatirim is saatim geliyor dedim. Bi mutlu oldumki sormayin
Iyiyim canımSu orucu yapiyorsun demi abla nasil gidiyor, valla ben yapamam eminim
Sadece su ve spora 3sabah 08.30 ılık limonlu su
kahvaltı 10.30
2 yagı az gözleme .( lavas ekmege peynır koyup pişirdim ) diyette kilo verme sürecinde tercih etmemeliydım
ama işte 6 aydır pek yanaşmadım yani yemedim desem yalan olur ama .. insan özlüyor
. sabh ki tartı daki eksi beni şımartıyor galiba
1 kk helvabu arada helvaya sardım
salata az
ara 15.00 bi kupa dibek kahve
2 hurma 5 çiğ fındık biraz cıs
akşam 18.30
1 tabak dolusu etli nohut yemeği
3 kaşık pirinç pilavıgaliba ben bu koruma işini beceremiyorum
az turşu az yoğurt
çay saati 21.00 hurma fındık seker çekirdek
su 3lt olmustr
sportemizlik hareket .
30 dk tempolu yürüyüs
![]()
Kolay gelsinHayırlı sabahlar ben bugun kv deye gdıorum rahatszmıs işlerıne yardım edecegım gece yada yarın grusurz
Yok giz dalga geçme spor dan sonra duş Vs de çok yoruyor insanı. yatasim gelmedi . oy şimdi çok uykum var amaSpor yapa yapa yoruldun yat dinlen![]()
TeşekkürlerSadece su ve spora 3
Naptın kahvalti yaptın mi. Gece yeme din dimi. Ben de şu An çok açım.Ve suan cok acim
Ayyy ne güzel bi mutluluk. 64 kiloyken sormuştu bi kadın. 2 çocuk annesi nasıl böylesin. Dié. 59 oldum. Kimse sormadi . Sinir bozucuKizlar bugun oglumu okuldan aldim tam arabaya binecektim, oglumun arkadasinin annesi nezamandir birsey sorcam sana dedi, buyur dedim. Sen nasil kilo verdin dedi, tabi bende bi havalar bi havalarki sormayindiyet su spor dedim gerisini sonra anlatirim is saatim geliyor dedim. Bi mutlu oldumki sormayin