- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Tam uyulursa gerçekten 2 kilo civarı gidiyor ...
İlk 2 güne benzer hep yaptığım oldu gayet iyi veriyorsun kiloyu evet ben haftada 2,5 veriyordum 5 gün yaparak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam uyulursa gerçekten 2 kilo civarı gidiyor ...
Herkese selamlar.Yarın tatile çıkıyorum o yüzden alışveriş vs durumlarından pek aktif olamadım.Tatilde de olsam takım birinciliği bende olacakortalığı da karıştırdığıma göre hepinizi çok öptüm
![]()
aynenÖzlemcim tebrik ederim . Ödem mödem moral verir diyetine dahada adepte eder seni![]()
4 günlüğe başlanmış,hadi bol eksiler bacım10. Takıma yazdıgım ilk menüm hadi hayırlı olsun bana ...
Sabah
2hş. Yumurta
Az salatalık
Öğlen
Tonlu salata
Yogurt
Akşam
1 kase mercimek
Yogurt .
Su şimdiden 2 lt oldu
Spor : az sonra yürüyüşe çıkıcam 1 saatden aşagı yürümem sanırım ..
Evet mecburi değilmi pazartesi kilo bildirimi , birçok kişi bildirmedi sanırım.
BuguBbiraz fazla yedim sankim
Sabah
Peynir
2 yumurta
2dlm tam buğday ekmeği
Domates salatalık
5 zeytin
Akşam
2 lahmacun
Ayran
Maydanoz
Ara
1avuc uzum
1 erik
Çerez k.cekurdegi yer fıstığı
sara_28
vorones
aeben
moni
gezegenfeza
iyi akşamlar hanımlar menü bildireyim
PAZARTESİ MENÜSÜ
09.30; yumurtadan krep yaptım çok az yağda,içine peynir koyup dürüm yapıp
yedim,2 ceviz
13.30: 1 haşlanmış yumurta,ufak kase yoğurt
18.30; 3 köfte,salata,1 kaşık yoğurt,2 ceviz,1 hurma,az sütle kahve
su;2.5 litre olur
spor daha yapamadım,akşam dışarda yürürüm
çok değil bence,kuruyemişler çiğse iyi ama onu da abartınca kilo verilmesi yavaşlıyo,benim tek zaafım malesef yavaş yavaş azaltıyorumBuguBbiraz fazla yedim sankim
Sabah
Peynir
2 yumurta
2dlm tam buğday ekmeği
Domates salatalık
5 zeytin
Akşam
2 lahmacun
Ayran
Maydanoz
Ara
1avuc uzum
1 erik
Çerez k.cekurdegi yer fıstığı
sara_28
vorones
aeben
moni
gezegenfeza
Menün güzel canım sporunuda yaparsan tamamdır
Sabahı begenmedim hani peynirler in ablam10. Takıma yazdıgım ilk menüm hadi hayırlı olsun bana ...
Sabah
2hş. Yumurta
Az salatalık
Öğlen
Tonlu salata
Yogurt
Akşam
1 kase mercimek
Yogurt .
Su şimdiden 2 lt oldu
Spor : az sonra yürüyüşe çıkıcam 1 saatden aşagı yürümem sanırım ..
Rabbim gönlüne gerahlık versin kuzumIyi geceler kızlar dışarıdaydım demistim ruh halim pek iyi değil bu sıra her şey üst üste geliyor ve ben kendimi yorgun çaresiz güçsüz hissediyorum moralim çok aşağılarda genel olarak hayatla ilgili. Herkesin akıl vermesinden o kadar sıkıldım bıktım ki ama kimseye de ses etmiyorum edecek enerjim de yok. Ama bir şeyi de ben böyle olsun istedim siz de karışmayın diyemiyorum sağolsun herkesin fikri var her konuda benimkini sormak kimsenin işine gelmiyor daraldım.
Çok geçmiş olsun canım, bebişini de huzurla sağlıkla büyüt inşallahiyi akşamlarmoni
benim dogum kilomdan 4 kilo kaldi onu vermek istiyorum.
biz daha once 5. takimda beraberdik hamilelik surecine girince devam etmemistim ve ozaman 5 buçuk kilo vermistim ..
boyum 1 . 54
kilom 55
6 aydir yavas yavas 3 kilo verdim
ama korkuyorum kilo almaktan onun için birseyler yapmam gerek ..
sezeryanla dogum yaptim
bebegim 2 buçuk aylikken kalp kapağı ileri derecede hasar varmış amaliyat oldum
hamdolsun şükürler olsun daha iyiyim suan
zaten kilo almamda yasak
sizlerle birlikte burda takilip kilo vermek istiyorum benide araniza alirsaniz cok sevinirim
Geçmiş olsun canımİyi geceler canlar çok yorgunum bel fıtığı artmış ağrısı bacagimda. Menümde köfte tavuk pirzola vardı. Sabah da yağda yumurta vardı
Şimdi nasılsın miyoşum, anneciğine ve babacığına kavuşmuşsundurHerkese iyi akşamlarrr.. İyi geceler yani. :)
Stresten uyuyamıyorum, yarım paket sigara bitirdim. Babam ve annem yazlıktan dönerken efsanevi bir trafiğe takılmışlar. Gündüz 3te çıktılar yola Tekirdağdan, şuan Silivrideler. Sinirim bozuk, yatamıyorum.![]()
Geçmiş olsun gülümBen biraz rahatsizim canım.
Sol omuz aşağısı sırtım ağrıyor, nefes aldıkça batıyor. Burnum tıkalı, uyuyamıyorum. Ve cok şişim
Geçmiş olsun tatlım, ne kanaması bu durup dururken mi oldu? Bir doktora görünseydin. Atlama tabi dikkat et kendineKaptanın bu aralar biraz kanamam var fazla ip atlamsam olur mu.muhtemelen çok yüklendim.ondan oluyo bide sicakta var.101.900son kilo