• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Antepia27 Antepia27 daimi rakibim nasılsın göremedim seni :KK60: bak ben yeniden düştüğüm yerden kalkmaya çalışıyorum. Bi el ver doğrulayım:KK66:

Canım hoşgeldin Mersin e bu sabah geldim burdada duzenimi kurucam inşallah

Bide benden:rapci::rapci:
18 yaşında anne oldum. 26 da bitirdim.

26 evlendim 27 anne oldum son doğurma işini 40 bitirdim inşallah

anam ben doğrumaya 29 da başladım,34 te bitirdim:olamaz:

Canım mende senin gibi geç anne oldum okuyunca çalışınca ancak ozaman kısmet oldu

tamam kızlar bende varım aeben aeben kayıtları tutarım ben size afilli bi tablo yaparım. bu cumadan itibaren başlıyoruz he ona göre :confused:

Varım canım listeye eklermusin seni gördüğüme sevindim kuzum

Canım hoşgeldin Mersin e bu sabah geldim burdada duzenimi kurucam inşallah

26 evlendim 27 anne oldum son doğurma işini 40 bitirdim inşallah

Canım mende senin gibi geç anne oldum okuyunca çalışınca ancak ozaman kısmet oldu

Varım canım listeye eklermusin seni gördüğüme sevindim kuzum
aeben aeben gördünmü fatma abla bizden büyük

bu arada bende 32.5 ve 34 yaşında anne oldum, 39 yaşındayım :anne:

Allah evlatlarımıza sağlık versin, çocuk isteyenlere tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin

amin canım inşallah

Aminn canım Rabbim sağlıklı evlatlar versin sana:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin canım çok sağol

Inşallah
Allah gönlüne göre versin canım

amin canım çok sağol

Merhaba arkadaşlar Mersin e geldik yol sersemligim gitmedi hala bı tembellik içindeyimm

bugün dinlen canım iyi tatiller

sara_28 sara_28 canım rakibim bu haftanın kazananı sensin bu hafta da yarısimiz devam rövanş maçında almam lazim

heheheheeeeee pesmi ettin kız :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:tartıldınmı bugün tartı sonucunu alalım :KK39::KK39::KK39::KK39:

rövanşıda alamazsın :stop::stop::stop::stop: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

amin canım inşallah

amin canım çok sağol

amin canım çok sağol

bugün dinlen canım iyi tatiller

heheheheeeeee pesmi ettin kız :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:tartıldınmı bugün tartı sonucunu alalım :KK39::KK39::KK39::KK39:

rövanşıda alamazsın :stop::stop::stop::stop: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hee 4 kilo ödem yapmışım yolda yedim utanmadan yazayım mi:confused:dilinemi duseyim şimdi kaçak dövüşüyorum:confused:

Anammm 4 haftamı vardı :skandal:
Ben buna hiç bakmamıştım :-).

Bu haftayıda kat saraycam :KK66:
Benim zor 4-5 haftada 5 kilo :skandal:

Canım sen biraz gezmelerde dikkat et isteyince güzel sporda yaparsın iki hafta sonra bı 4 gunlgü daha yaparsın halledersin :KK36:

Hee 4 kilo ödem yapmışım yolda yedim utanmadan yazayım mi:confused:dilinemi duseyim şimdi kaçak dövüşüyorum:confused:

Canım sen biraz gezmelerde dikkat et isteyince güzel sporda yaparsın iki hafta sonra bı 4 gunlgü daha yaparsın halledersin :KK36:

yolculuklarda benimde elim ayağım çok şişer bilirim o durumu canım ama bi kaç güne kalmaz normale dönersin sonra yarışmaya kaldığımız yerden devam :KK5::KK5::KK5::KK5::KK60::KK60::KK60:

Back
X