Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavvv ona bakarsak ben buraya geldiğimde oğlum 1. Sınıfa başlamış ben 33 yaşındaydım , şimdi oğlan lise sondaOldu ya canım 43 yaşında 2015 gelmistim yıllar çok hızlı geçiyor![]()
İnşallah akşamı da sorunsuz atlatıp yarın güzel sonuçlarla uyanırız :))

Sara canım fatmanuru sakın bırakmaayolculuklarda benimde elim ayağım çok şişer bilirim o durumu canım ama bi kaç güne kalmaz normale dönersin sonra yarışmaya kaldığımız yerden devam![]()
İnşallah canım![]()
Sara canım fatmanuru sakın bırakmaa
Yıllarca başımızın etini yedi benim kilomda kimse yok diye![]()
Geçen hafta ödem oluşur diye gece susadığım halde su içmemiştim inşallah bu gece de öyle olmam çok sıcak hava ya odamda ağzına kadar dolu terliyorum![]()
bir bardak suyun ödeminden nolacak kız keşke içseydin![]()
Ben yinede 47 diyorumBiliyorum canım ben 42, sen 43, fatmanur 44 yaşında.
Sanırım ben bi kk nın ablası elif ablaya abla diyom![]()
Benim hafıza berbat abla ama aeben benden beter çıktıCanım aebenimin aklında buralara ilk geldiğim yaş kalmis 46
Aenenin ablasiyim canım varsa bı durum hemen kücuk kız kardeşimle ilgileneyim![]()
Uykumu dağıtmasanaAy bayılazammmmbacım fatma 1 -2 yaş büyük senden sen abla işini unutttt
![]()
Fatma ablada topu özleme attıaeben canım aradığın 47 arkadaş özlem ablam
Sonunda bı yaş bile olsa ablabuldum
Takımların hep en kilolu su en yaslisiydim
Artık çok gencim kaptanim da ablam![]()

Menü paylaşmıyorsun görmedim sanmaYarın için aşırı heyecanlandım.Biraz büyük konuştum ya sanki yutacağım ama bakalım![]()
Aynen canım burayı dahabi sevdim kilosu yaşı yakın akranlar buldumSara canım fatmanuru sakın bırakmaa
Yıllarca başımızın etini yedi benim kilomda kimse yok diye![]()
bırakmaya hiç niyetim yok canım bulmuşum yaşı yaşıma kilosu kiloma uygun birini bırakırmıyım hiç![]()
Ailemle kavuşmanın aşkına geldik diyelimMenü paylaşmıyorsun görmedim sanma