- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.519
- 548
Ailemle kavuşmanın aşkına geldik diyelim![]()
Kahvaltı
Biraz omlet
Çay
Domates-salatalık
Akşamüzeri
Kapuska
Spor olarak da her gün yüzüyorum artık.Ve akşamları yürüyüş
Kız bu menü değil ki menücük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailemle kavuşmanın aşkına geldik diyelim![]()
Kahvaltı
Biraz omlet
Çay
Domates-salatalık
Akşamüzeri
Kapuska
kızlar birçoğunuz doğurma işini bitirmiş ama ben hala anne olmaya uğraşıyorum inşallahda olacam![]()
bu arada bende 32.5 ve 34 yaşında anne oldum, 39 yaşındayım
Allah evlatlarımıza sağlık versin, çocuk isteyenlere tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin
Kuzum baktım topiğine çokta hoşuma gitti . güzel olmuş .
Linkini yolla
AferinAilemle kavuşmanın aşkına geldik diyelim![]()
Kahvaltı
Biraz omlet
Çay
Domates-salatalık
Akşamüzeri
Kapuska
Cidden mi? Bu sefer beğenirsiniz sanmıştımKız bu menü değil ki menücük
Yanlış bişey yok canım eksikler varCidden mi? Bu sefer beğenirsiniz sanmıştım![]()
Tİmim iyi uykular uyuda güzelleş belki 2 yaş gençleşiriz bende uyuyumUykumu dağıtmasana![]()
Zerom su ödem yapmaz bilakis ödem çözer kısmayın suyunuzu, tuzu kısınGeçen hafta ödem oluşur diye gece susadığım halde su içmemiştim inşallah bu gece de öyle olmam çok sıcak hava ya odamda ağzına kadar dolu terliyorum![]()
AhahaBenim hafıza berbat abla ama aeben benden beter çıktıolmayan hafızamı da allak-bullak etti. Kafamı iyice karıştırdı. Nerdeyse kendime abla diyecem
![]()
Naptın mimar kuzum , hiç gelmiyorsunYarın için aşırı heyecanlandım.Biraz büyük konuştum ya sanki yutacağım ama bakalım![]()
Kaptanımız moniFatma ablada topu özleme attı. Ne bizi uğraştırıyorsunuz 47 kimse çıksın ortaya. Furacağım oni
![]()
GezegEn bacım birçok liste üyesi menü vermiyor hatta paylaşımda görmüyorum al haydarı eline benceMenü paylaşmıyorsun görmedim sanma
menü nerde mimar kuzum???Ailemle kavuşmanın aşkına geldik diyelim![]()
Kahvaltı
Biraz omlet
Çay
Domates-salatalık
Akşamüzeri
Kapuska
Aebenle didişiyoruz zehracim, sen napıyorsun,Selam kizlar napiyorsunuzz
Perşembe akşamı için bulgur biraz agır olmuş fatmam . Yş fasulyeyi kaşıklasaydın keşke yogurtla ...Menu veriyorum
Sabah öğle civarında
2 dlm ekmek çavdar veya t.bugday
Peynir
Zeytin sayandım unuttum
Yumurta
Domates salatalık
İkindi akşam
5_ 6 bulgur pilavı
Y.fasulye
Ara
Acikirsam yoğurt
Suyum sporum yok malasef
Suyumu olcemedim
Kolay gelsin okudum ama anlamadim yaslar cocuklar felan felanAebenle didişiyoruz zehracim, sen napıyorsun,
Bugün pek halsizim, yarın kayseriye gidecem, cumartesi kacta gelirim bilmem, sonra naparim onuda bilmem. Almanyaya dönünce 3 gün müsade, sonra haydarmi olur, merdanemi olur seve seve elime alırımGezegEn bacım birçok liste üyesi menü vermiyor hatta paylaşımda görmüyorum al haydarı eline bence![]()
Aktif olsan anlardın canım, misafirlerin azizliğine uğradın.Kolay gelsin okudum ama anlamadim yaslar cocuklar felan felanbende iyiyim kosusturmaca devam.