- 1 Temmuz 2018
- 382
- 1.800
- 43
Yazlığa geçiş yaptık.Annemler çoğu işi halletmişti ama bana kalan kısımlar da vardı.Şimdi rahat rahat girebilirim.Naptın mimar kuzum , hiç gelmiyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazlığa geçiş yaptık.Annemler çoğu işi halletmişti ama bana kalan kısımlar da vardı.Şimdi rahat rahat girebilirim.Naptın mimar kuzum , hiç gelmiyorsun![]()
Zerom su ödem yapmaz bilakis ödem çözer kısmayın suyunuzu, tuzu kısın![]()
Aynen oyle ablam, kilom cok kotu yarin ne yuzle yazicam bilmiyorum , iznemi ayrilsam diye dusunuyorum takimi etkilemesin diyeAktif olsan anlardın canım, misafirlerin azizliğine uğradın.
Kilon ne durumda
Bol su iç canım, bu saatten sonra bişey yeme. Insallah iyi gelirAynen oyle ablam, kilom cok kotu yarin ne yuzle yazicam bilmiyorum , iznemi ayrilsam diye dusunuyorum takimi etkilemesin diye
Olur tabiSarayca canım yarısimiz 1/1 biliyorsun sara la yarisimdan sonra şampiyon u belirleyelim
Size abla diyebilir miyim.Biliyorum canım ben 42, sen 43, fatmanur 44 yaşında.
Sanırım ben bi kk nın ablası elif ablaya abla diyom![]()
Menu veriyorum
Sabah öğle civarında
2 dlm ekmek çavdar veya t.bugday
Peynir
Zeytin sayandım unuttum
Yumurta
Domates salatalık
İkindi akşam
5_ 6 bulgur pilavı
Y.fasulye
Ara
Acikirsam yoğurt
Suyum sporum yok malasef
Suyumu olcemedim
Canım ıyi tatiller diliyorum. Tatilin tadını çıkar bol bol gez.Bir iki kaşık fasulye pilav daha yedim
Hazır mısınYarın tartı günü.![]()
Hazır mısın![]()
İzne ayrılırkende takım erkileniyor kızzzAynen oyle ablam, kilom cok kotu yarin ne yuzle yazicam bilmiyorum , iznemi ayrilsam diye dusunuyorum takimi etkilemesin diye

Hoca bana taktımoni birinci sayfaya baktımda senin kilo bildirimini göremedim sen neden kilo bildirimi yapmıyosun kaptanım bizi motive etmek amacıylada olsa senin kilonu nasıl beslendiğini merak ediyorum
![]()

Çaba gosteriyorum ama bilmiyorum ne olacak. O değil de aylardır listeye giremedim. Yakında kaptan kovacak beni
Iıııh ııhh.
Sen?![]()
Çaba gosteriyorum ama bilmiyorum ne olacak. O değil de aylardır listeye giremedim. Yakında kaptan kovacak beni![]()

olmasını isterdim.