• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kızlar
Kahcaltı 1 yumurta ile omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Çiğ sebzeler
Ara 5 çiğ fındık
1 şeftali 1 kayısı
1 sade türk kahvesi

Öğle 2 küçük dolma
4 kaşık yoğurt

Ara yok

Akşam
Tavuk 2 küçük parça
Salata

Son ara
1 fincan kayısı form çayı

Su 2.5 lt
Spor daha yapmadım birazdan yapmaya çalışırım

Canım ıyi tatiller diliyorum. Tatilin tadını çıkar bol bol gez.

Bak ne diycem sana, yeme ataklarini kesmek için 1 lt kaynamış suya 2-3 tarcın katip gün boyu icmeni tavsiye edeceğim. Bende başlıycam. 'te kaç sene önce yapıyordum ıyi geliyordu. Tabi zararı olur mu bilmem.

Tarcini sık kullanırım canim

Moni kaptanım azda seni tanısak :KK66:.
Hemide az geliyorsun çalışıyormusun ?

Aebenim, tekrar kendimden bahsedeyim yeni arkadaşlarda öğrenir. İsmim Ayşe, 47 yaşındayım, evliyim, 2 yetişkin oğlum, 1 gelinim, 1 de torunum var. :anne:
Sosyoloji mezunuyum. Çalışmıyorum. İstanbul'da oturuyorum.
Uzun zamandır buralardayım. En çok gördüğüm kilo 28 şubat 2017 tarihinde 112,4 kg. O gün karar verip diyetisyenden randevu aldım. Yaklaşık 13 ay devam ettim. Bi süredir ara verdim.
80 kiloyu görmüştüm, biraz ara veriyim diyince hop kilo aldım. İnsülin direnci yıllardır peşimi bırakmıyor, kansızlık, b12 ve d vitamin eksiklikleri her daim var.
Yazın çok online olamıyorum çünkü genelde annemle Erdek'te yazlıktayım, yakın olduğu için git gel yapıyorum.
Aslında paylaşımımın az olmasının da en büyük etken bilgisayarımın arızalı olması, masaüstü bilgisayara alışkın biri olarak, cepten liste falan yapmak, paylaşım vb. Sevmiyorum. İnşallah Eylül'de tatil bittiğinde o sorunu çözücem.
Diyetisyene 8. Takım kaptanı canım arkadaşım, kaderdaşım @oynakbası34 Banuşumla beraber başladık ve her hafta bereber gidiyoruz, tabii ara verince bi süredir gidemedim ama düzene giricem inşallah.

Bide şu abla ve yaş muhabbetini boşverin ayol:21:
Şurda hepimiz can olduk birbirimize yaşın ne önemi var, ruhlar anlaştıktan sonra:KK28:
Bana ne demek isterseniz diyebilirsiniz:KK56:moni, ayşe, monicim
, ayşecim :süslü: hiç farketmez , burada yaş kavramı yok:KK36:

Şurda hepimiz can olduk birbirimize yaşın ne önemi var, ruhlar anlaştıktan sonra:KK28:
O zaman ben monicim diycem. :halay::KK60::KK37:

Monişş:KK36: özzedinmii menii:KK8:
:D:D

Back
X