• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu günkü menüm
Ilık limonlu su
Kahvaltı
1 kk beyaz peynir
7 adet zeytin
Yarım yumurta
1 adet ev yapımı küçük poğaça

Öğlen
Izgara köfte
Iki üç lokma bazlama
Domates salatalık yeşillik
Çay

Akşam
Olay olunca hiç bişey yemedim bayılacak gibi oldum saat 12 gibi malesef tost yedim biraz meyve suyu içtim

Spor yok
2 lt su

Çok geçmiş olsun canım, görünmez kaza işte. Acil şifa diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.:cry:
Kuzum listede olduğun için tartıdan muaf olma şansın malesef yok:KK35:
Ama hastanedeyim nasıl yapsam ki buradanda gidemiyorum bir veya iki gün sonra bildirim yapsam hastanede bulabilirmiyiz ki tartı

Çok geçmiş olsun canım, görünmez kaza işte. Acil şifa diliyorum inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.:cry:
Kuzum listede olduğun için tartıdan muaf olma şansın malesef yok:KK35:
Saol kaptanım INŞAALLAH nasıl oldu anlamadık hala elim ayağım titriyor ankaraya ambulansla sevk ettiler

Ama hastanedeyim nasıl yapsam ki buradanda gidemiyorum bir veya iki gün sonra bildirim yapsam hastanede bulabilirmiyiz ki tartı
Kuzum benlik bi durum değil bu, genel yarışma kuralı :KK35:
Listede olan her üyenin cuma günü kilo bildirmesi gerekiyor ki listede hesaplamalar yapılabilsin. Bildirim yapılmadığında ise : bildirimde bulunmadı '0 'yazılıyor, sonraki hafta da verdiğin kilonun % si 2'ye bölünüyor buda takımın iki hafta üstüste zor durumda kalması demek.:cry:kilo aldığını ve ya vermediğini düşünüyorsan sabit yazarız.

IMG_2052.webp

Kuzum benlik bi durum değil bu, genel yarışma kuralı :KK35:
Listede olan her üyenin cuma günü kilo bildirmesi gerekiyor ki listede hesaplamalar yapılabilsin. Bildirim yapılmadığında ise : bildirimde bulunmadı '0 'yazılıyor, sonraki hafta da verdiğin kilonun % si 2'ye bölünüyor buda takımın iki hafta üstüste zor durumda kalası demek.:cry:
O zaman takımı zora sokmam kaptanım sen merak etme olmazsa hastanedeki diyetisyenin kapısına zorla dayanırım :KK70::KK70::KK70: kesin tartilicam moni ablam benim :KK74:

Kızlar selamlar çok güzel başlayan tatilimiz hüsranla sonuçlandı kayinvalidem onun annesi ben hep beraber termal kaplıcaya gitmiştik pazartesiden bu yana yarın dönücektik anneanne düştü ayağını kırdı 85 yaşında kadın şimdi hastanedeyiz bir haftaya ameliyata alacaklar bende bu gece onlarla hastanede kalıyorum tuvalet işi biraz zorlu oluyor ne zaman eve geçerim bilmiyorum moni moni kaptanım bu hafta beni tartidan muaf edermisiniz ben yine her gün menü bildiriminde bulunurum ALLAH'IN izniyle

Geçmiş olsun canım dilerim sağlığına kavuşur bir an önce

Kızlar selamlar çok güzel başlayan tatilimiz hüsranla sonuçlandı kayinvalidem onun annesi ben hep beraber termal kaplıcaya gitmiştik pazartesiden bu yana yarın dönücektik anneanne düştü ayağını kırdı 85 yaşında kadın şimdi hastanedeyiz bir haftaya ameliyata alacaklar bende bu gece onlarla hastanede kalıyorum tuvalet işi biraz zorlu oluyor ne zaman eve geçerim bilmiyorum moni moni kaptanım bu hafta beni tartidan muaf edermisiniz ben yine her gün menü bildiriminde bulunurum ALLAH'IN izniyle
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin

Hosbuldum inşallah birlikte de zayiflariz artik yeter diyorum ..Cuma gününün bereketi olsun gitsin kilolar
Hoşgeldin canım

Ayy canım gecgeç olsun

Günün ilk kilo bildirimi benden gelsin

Geçen hafta : 105.7
Bu hafta. : 104.7
Fark. : - 1 kilo
Yüzde. : 0.94

moni moni

Vayy maşallah tebrikler canım rakbem

Back
X