- 25 Şubat 2016
- 7.795
- 13.121
- 248
- 31
Amiin tesekkur ederım sanırım mesajına cevap vermemıstım yok ılk bebiş degıl 2. allah nasıp ederseFatmagül ilk bebişmi gelecek olan ?
Rabbım sağlıcakla kucagına verdin inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin tesekkur ederım sanırım mesajına cevap vermemıstım yok ılk bebiş degıl 2. allah nasıp ederseFatmagül ilk bebişmi gelecek olan ?
Rabbım sağlıcakla kucagına verdin inş
Meshur portakalim :)) çıksin yaparim bacim..Bi portakal patlatırsın hülyam geri inersin 72-73'e![]()
Yasom ilac kullanmaya basladiktan sonra iyiyim sukur...ah ah neler çekiyorum bu yüzden inan dikkat ediyorum çogu zaman ama olmuyor hülyacım rabbim tüm hastalara şifa versin nediyelim.
Ben uzun sure ayri kalinca siteden girmeyi unutuyorum bacim :))
Canim verommm hosbuldum..seviyorum tabi seni sevmem mi hic:)Wuuuu ablalarin ablası gelmisss . Hosgelms. Sen sevion mu benı. Valla ben seni seviom en Son hep gozum seni aradı. İyiki burdasın sen de
Kaptanimmmm ben mesajina cvp yazmamisimHoşgeldin canım.![]()
Hoşgeldin fatmacım, iyiyiz sen nasılsın kuzum? Nasıl gidiyo, bebişde iyidir inşallahHayırlı geceler hanımlar valla gecmısı okumak isterdım ama baya bırıkmıs 3 binlerden gerıde kalmısım...
Yeni arkadaslar gelmış hepınız hoşgelsiniz valla abla her cumaları yazayım tartılıpta dıyorum ama hep unutuyorum affet nasılsınız iyimisiniz ??
moni
Bana sadece Aylin diyebilirsin cnm.Hanim demene gerek yok.Evet kendime ceza verdim ama gercekten de hic acikmadim.Ama kahvaltiyi atlamasam iyi olucak dedigin gibi.Sizin adiniz ne yasemin olabilir miAylin hanım kendine ceza vermişsin kahvaltını atlama kahvaltı günün çok önemli öğünü çok yedigin günün ertesi günü bol su ic yoğurt tüket dengelersin arkadaşım.
Ben de aynı şeyleri yazacaktım.çok aç bırakmamak gerek vücudu.hele kahvaltı en önemli öğünAylin hanım kendine ceza vermişsin kahvaltını atlama kahvaltı günün çok önemli öğünü çok yedigin günün ertesi günü bol su ic yoğurt tüket dengelersin arkadaşım.
Oohhh şükur. Ne bilim abla gi en Son paranoyak oldum.. gicigim ben zaar sevmiolar beni dedimCanim verommm hosbuldum..seviyorum tabi seni sevmem mi hic:)
Allah iyilik versın abla valla bende ıyıym çok şükür bebişde en son 1 hafta once ıyıydı bakalım ay sonunda tekrar gdecegm dktora o zaman nasıl olursa artık . o haftamda bır tane kalp duran bebegım oldgu için biraz tedrgınım merakla beklıorum bakalım inşallah bişey olmaz ..Hoşgeldin fatmacım, iyiyiz sen nasılsın kuzum? Nasıl gidiyo, bebişde iyidir inşallah![]()
Ben de 2 3 haftaya menu yazcam . Baaaaneee baaaneeee ben de yorum istiom. Çok ozledimmmAylin hanım kendine ceza vermişsin kahvaltını atlama kahvaltı günün çok önemli öğünü çok yedigin günün ertesi günü bol su ic yoğurt tüket dengelersin arkadaşım.
Valla ben karatay ablayı sevdim ekmek olmayınca. Bol sağlıklı yemek . Ve Kilo vermek beraber oluo. . Gerçi onun da cok tartisabilecegim yönleri var da. Tam karatay yapmam asla. Ekmek diyette olmamali .D
Dogru diyosun cnm.Hele puding hic olmamaliydi.Ama canim cok tatli cekti en masum olani bu gibi geldi.
Benim anlamadigim bisey var.Onceden diyetisyene cok gittim.Gunde 6 dilim ekmek veriyodu.1200-1500 cal lik bi diyet icin.Burda 1-2 dilim ekmege cok diyolar.
Fatmagül nasılsın canım.Hayırlı geceler hanımlar valla gecmısı okumak isterdım ama baya bırıkmıs 3 binlerden gerıde kalmısım...
Yeni arkadaslar gelmış hepınız hoşgelsiniz valla abla her cumaları yazayım tartılıpta dıyorum ama hep unutuyorum affet nasılsınız iyimisiniz ??
moni