• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah iyilik versın abla valla bende ıyıym çok şükür bebişde en son 1 hafta once ıyıydı bakalım ay sonunda tekrar gdecegm dktora o zaman nasıl olursa artık . o haftamda bır tane kalp duran bebegım oldgu için biraz tedrgınım merakla beklıorum bakalım inşallah bişey olmaz ..
Allah'a emanet canım, inşallah bişey olmaz

Menün güzel canım ama sabah üç dilim ekmek fazla olmuş

Canım eskiden tam bir ekmek bağımlısıyım din pilavı makarna yı bile ekmekle yerdim
Bukadar düşürmede inan menim için başarı biraz daha kilo vereyim 2 dlm dusurucem canım inşallah:KK19:

Bu hafta bireyselde iddialıyım monicim:KK39:

Vayy vatandaştaki iddia bak:KK55:

Tabi Fatma rakip olamaz hanımefendiye tüm yarışmacılara rakip:ıslık:

Hadi bakalım canım inşallah başarılar :KK66::KK9:
Kızlar düğünden geldim menümü paylaşayım

Genemi dugun:KK70::confused:

İyi eglenceler horonda oynuyomusun:KK36:
Ben uzun sure ayri kalinca siteden girmeyi unutuyorum bacim :))

Canım çok özletme kendini:KK36:

Sabah

Bir tane haşlanmış yumurta

Öğle

Bir domates bir salatalık
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak yağsız süt

Ara
Bir dilim peynir
Üç bardak şekersiz çay

Akşam

Bir kase ezo gelin çorbası
Bir kase yoğurt
İki kaşık zeytinyağlı bezelye
İki kaşık taze fasulye

Su bir litre spor fındık toplama

moni moni
Antepia27 Antepia27
@aeben

Herzaman ki gibi:super:

Geçmişi okuya okuya anca geldim menümü vereyim
Sabah 2tane incir 1salkım üzüm
Kahvaltı 11.30

1dilim ekmek 1dilim ğeynır 2tane zeytin
Biraz yoğurt biraz da şakşuka vardı onu yedim
2bardak çay

Ara 2tane erik bir avuç fındık badem

Akşam 19.30
3kaşık pirinç pilavı 2bardak ayran
3kaşık da kavurma
2,5litre su
Şimdi de çay içiyorum
Yarım saat yürüyüş yaptım
moni moni @aeben Antepia27 Antepia27

Canım menun çok gugüz acaba o pilavın yerine 6 kaşık kavurma yeseydin diye düşünüyordum

U:hasta:Arkadaşlar çok hastayım
Bogazlarim fena sesim cikmiyo:hasta:bu hadeyim:hasta::hasta::hasta:

Geçmiş olsun canım:KK19:

Bana sadece Aylin diyebilirsin cnm.Hanim demene gerek yok.Evet kendime ceza verdim ama gercekten de hic acikmadim.Ama kahvaltiyi atlamasam iyi olucak dedigin gibi.Sizin adiniz ne yasemin olabilir mi
Evet ismim yasemin yeniyim ya kimseyi kırmadan konuşmak istedim canim aylin derim bundan sonra .

Çok sevindim hulyacim hep iyi ol ıns .tabiki ilaç kullanınca daha iyi oluyoruz ama benim değerler hep değişiyor çok ödemim oluyor menopozda eklenince keyfim kaçıyor.
Kontes diodun abla gi yanlış mı hatirliom
He ya ben sana ekmek yiyon sen de demiştim . Tüh beni. .agzinâ cantayla vuran smiley ;) :KK11: he işte bu :KK45:

Hayırlı geceler
Menumu vereyim

Sabah : elma sirkeli ballı sıcak su

Kahvaltı : 1 yumurta
Peynir- 3 zeytin
Domates salatalık
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Ara : yarım lt yeşil çay

Akşam : patatesli biberli 2 tane incik
1 kase cacık

Su: 3 lt
Spor : 300 ip atlama

Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak ilik su
kahvaltı 4 dlm peynir 2 zeytin 1salatalık 1domates 2 haşlanmış yumurta 2 bardak cay
Öğle 2 dilim ekmk salata haşlanmış mısır
Aksam fırında sebzeli tavuk sis ayran 4 kaşık bulgur 1 bardak yeşil çay
Deryacım salı gününden beri takıma uğramıyorsun, cuma günü bildirimde de bulunmadın.

selam hanımlar herkes iyi mi,bu akşamı atlatırsam taşınma işlerine girişeceğim, onun dışında da ek çok iş var yapılacak,dün boyner den 46 beden siyah bir elbise aldım geceye giymek için,hedefim 42 bedene rahatça sığmak umarım bu kez başarırırm
görüşmek üzere:KK200::KK200:
Canım ne yaptın taşındın mı, takıma uğramadın merak ettim.

Slm.kizlr.
Memlekete.geldik.köyde.benm.hat.cekmiyor.yarin.sonawim.war
Sehir.merkezine.geldim.zannediyorm.hawa.degisimi.bide.salgin.warmis.ishal.kusma.ates.cok.kotu.olfm.tabi.bisyde.yiyemedim.dunden.beri.iyim..yeni.gelen.arkadaslar.hosgeldi.:)
Herkes.ins.istedigi.kilohedefine.ulasirr.

Yarin.sinawim.war.yolcluj.vitaraftan.cocuk.tamda.calisamadim.ins.iyi.olir.dua.ediniz.lutfenn.:)optm.hepinizi.
moni moni abla.haftaya ins.kilomu.bildirrim.burda.isim.war.yine.gelicem.gorusuruz.kizlrr
Canım nasıl oldun geçti mi hastalıklar? Sınavın nasıldı? Kilo da bildirmedin merak ettim.

Allah iyilik versın abla valla bende ıyıym çok şükür bebişde en son 1 hafta once ıyıydı bakalım ay sonunda tekrar gdecegm dktora o zaman nasıl olursa artık . o haftamda bır tane kalp duran bebegım oldgu için biraz tedrgınım merakla beklıorum bakalım inşallah bişey olmaz ..
İnşallah fatmacım, vakti saati gelince bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.:KK200:

Back
X