- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
SupersinUyanıp suyumu içtim sporumu yaptım kahvaltı yok nasıl olsa ohhh mis![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SupersinUyanıp suyumu içtim sporumu yaptım kahvaltı yok nasıl olsa ohhh mis![]()
80 gunde devri âlem. Biz bu sene orayi gezdik. Çok beğendimSabahınız hayrolsun
Konyada mevlana müzesi ve alaattin tepesi dışında nereler gezilir hanımlar ?
Neyittin gı bana günleri şaşırttın. Bugün çarşamba zannettim. Daha bugün salıCumaya son 2 hadi kızlar bugun çok dikkatli olalim insaallah![]()
Kız ben onları nasıl yazıyım
Hangi birini yazıyım, defterde sayfa kalmaz. Süresini yazalım bari yoksa gezegende ölür![]()
İyiyim hamdolsun canım senin nasıl gidiyor tatil nezaman sahalara dönüyorsun
Vaaaav harika bir haber canım kutlarım
Veeeee gamzeye alkış harikasın canim
Canım dolmalar pirinçli mi sanki biraz fazla olmuş afiyet olsun
Canım merama gidin şems Tebrizi Hz türbesi ne gidin
UOTE="aeben, post: 56889688, member: 80890"]Aa 9. Takım kapandımı ?...
Diğer takımlara bakmıyorum , bilmiyordum ...
Cevap yazmakta gecikmis olabilirim.Ama yeni bakabildim.Akyokus da cay icebilirsiniz.Konya ayaklarinin altinda.Meram var gezebileceginiz,giderseniz Tavusbaba turbesi var orada.Iyi gezmeler cnmSabahınız hayrolsun
Benim plates tecrübem yok bacim birkere denedim boyun fıtığın var boyun gitti mekik cekeyim dedim mide fıtığım reflum var azdı günlerce mide ağrısı çektim o yüzden bana bunu öğretecek biri gerekiyor burdada onu yaptıracak uzman bir spor salonu yok yoksa çok isterdim yapmak.O zaman işin zor deyil gı. Bide eve geliyom pertim çıkıyor diyor.
Bugün pilatese başlıyoruz itiraz istemem.
Belki seninle bendeyaparim
Birde kelebekler vadisi varCevap yazmakta gecikmis olabilirim.Ama yeni bakabildim.Akyokus da cay icebilirsiniz.Konya ayaklarinin altinda.Meram var gezebileceginiz,giderseniz Tavusbaba turbesi var orada.Iyi gezmeler cnm
Normalde süre yazıyordum bugün böyle yazasim geldi abla
Evet canım
Her çeşit ağrıya iyi geliyor diye dediydim.Benim plates tecrübem yok bacim birkere denedim boyun fıtığın var boyun gitti mekik cekeyim dedim mide fıtığım reflum var azdı günlerce mide ağrısı çektim o yüzden bana bunu öğretecek biri gerekiyor burdada onu yaptıracak uzman bir spor salonu yok yoksa çok isterdim yapmak.
Neyittin gı bana günleri şaşırttın. Bugün çarşamba zannettim. Daha bugün salı
Normalde süre yazıyordum bugün böyle yazasim geldi abla
Evet canım
Meram bağları süper bit yerSabahınız hayrolsun
Kizzzzz hakikat sali ya bugün
Valla erken bunama başladı bende
Çarşamba sandim
Kafa gitti benim![]()
Kızlar bişey sorcam
Metabolizma hızılandirici cay yaptim kendime
1 cay kasigi yerine 1 dolu tatlı kaşığı zencefil attım.tadi acı oldu
Zararı olirmu acaba
Bağırsaklarımi falan bozmasın SAKIN![]()
Canim benim aksama kadar yaptığım hareketleri görsen o neki akşama ayakta calisiyorum hareket halindeyim merak etme aksama kadar 7000 bin adım var ben onu spordan saymadigim icin hic hareket etmedigimi dusunmeHer çeşit ağrıya iyi geliyor diye dediydim.
O zaman koltukta oturduğun yerde ayaklarını makas yapıyorsun. Sandalyede olur. Işte, evde, heryerde yapabilirsin. Sırtın düz olsun, karnını içine çekmeyi unutmakız olan benim, ona göre.
Illede biseyler yaptıracam![]()