- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
tebrikler canım çok iyi gidiyorsun az kaldı 2 li rakamlara, sana güveniyorumKilo bildirimi
2 hafta önce cuma 107.8
Bu hafta 106.6
Fark 1.2
Yüzde 1.11
Çok şükür artilarimi temizledim eksiyle geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canım çok iyi gidiyorsun az kaldı 2 li rakamlara, sana güveniyorumKilo bildirimi
2 hafta önce cuma 107.8
Bu hafta 106.6
Fark 1.2
Yüzde 1.11
Çok şükür artilarimi temizledim eksiyle geldim
cok teşekkür ederim herkeze hamdolsun şükürler olsun daha iyiyim.Canım bu kadar neden bekledin ki zaten, hayırlı haberlerle dön inşallah.![]()
Baby bede bilmiyorum kiKazanan sadece değil de bu sınava emek veren herkesi çok tebrik ediyorumBu arada şimdilik normal yüzdemi paylaşıyorum.2 ye bölmek için
gezegenfeza yı bekliyorum
2 hafta önce:77.3
Bu hafta:75.8
Fark:1.5
%1.94
Ayrıca çok güzel vermişsinKazanan sadece değil de bu sınava emek veren herkesi çok tebrik ediyorumBu arada şimdilik normal yüzdemi paylaşıyorum.2 ye bölmek için
gezegenfeza yı bekliyorum
2 hafta önce:77.3
Bu hafta:75.8
Fark:1.5
%1.94
Çoook teşekkürler takımım sayesindeAyrıca çok güzel vermişsin![]()
Ben de başladım artik Kilo bilrdrm yapayım
Tatilden önce 58.6.
Bu cuma 59.7
fark 1 Kilo desem.
Ama gel gör ki ben kendimi fazlaca sismş ve göbekli hissediyorum.Acilen bölgesel calismaliyim . Artık sınırlı yemeliyim
![]()
Okulda matematiğin kaçtıgünaydın hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar...
kilom 63.3 kg pazartesi 67,2 kg dım
fark 900 gr.
evet bu sefer kendimi daha iyi hissediyorum, sanırım olacak bu sefer![]()
Evdemisin, hastanedemi? Neden olmuşcok teşekkür ederim herkeze hamdolsun şükürler olsun daha iyiyim.
ben gecer diye beklerken daha kötü oldum
ayak parmaklarimdan tutun
basim ensem her yerim agridi
iğne ilac ayaktayim bu sabah
yasom7272
aeben
divinity
Aylin42Konya
gezegenfeza
Zre_
cok teşekkür ederim sağolasin kizlar hamdolsun şükürler olsun daha iyiyim ilk defa kahvalti yapacagim
korkudan ne su ne yemek yedim suan gayet iyiyim iyne beni ayağa kaldirdi ilaclarimda var
inşallah herkezler iyidir dünü sanki hic yasamadim
isal,istifar regli agrilar tum vucut agrisi beni mahvetmisti hamdolsun iyiyim..
ben biraz müşahede de yattim iyne yaptiktan sonra agrilarim gecmeye baslayinca geldim eveEvdemisin, hastanedemi? Neden olmuş
Çok geçmiş olsunben biraz müşahede de yattim iyne yaptiktan sonra agrilarim gecmeye baslayinca geldim eve
ilaclarimi içiyorum..
ortalikta boyle hastalik cok var yediklerinden olabilir dedi doktor
Çok geçmiş olsun, neyin varmış canım?cok teşekkür ederim herkeze hamdolsun şükürler olsun daha iyiyim.
ben gecer diye beklerken daha kötü oldum
ayak parmaklarimdan tutun
basim ensem her yerim agridi
iğne ilac ayaktayim bu sabah
Kuzuya geçmiş olsunDünkü menumi yazacam ama çocuk hasta doktora gotirim gelince yazarim![]()
Canım sadece çıkan yüzdenizi 2'ye böleceksiniz.O zaman monicim bize anlatır mısın,direkt yüzdeyi mi bölüyoruz?moni
ha ha 66.3 kız ooooOkulda matematiğin kaçtı![]()