• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evett...
Bu sabah itibari ile artık ağzımıza fermuarları çekiyoruz, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaşıyoruz. :KK56:
Gelecek yazı, oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslındalarla,
xenforo-smilies-kk110.gif
geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok:KK73::KK73::KK73:

diyetimize sporumuza asılıyoruz ve sonbaharla kışı muhteşem geçiriyoruz ki yaza kadar kilo sorunumuzdan kurtulmuş olalım.:dua::dua::dua:
üfür üfür bir yaz bizi bekliyor.:KK71::KK71::KK71:

Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz:KK68:
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah:21:
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz:KK19:
olacak olacak hem de çok güzel olacak
b5npob.gif

Evett...
Bu sabah itibari ile artık ağzımıza fermuarları çekiyoruz, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaşıyoruz. :KK56:
Gelecek yazı, oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslındalarla,
xenforo-smilies-kk110.gif
geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok:KK73::KK73::KK73:

diyetimize sporumuza asılıyoruz ve sonbaharla kışı muhteşem geçiriyoruz ki yaza kadar kilo sorunumuzdan kurtulmuş olalım.:dua::dua::dua:
üfür üfür bir yaz bizi bekliyor.:KK71::KK71::KK71:

Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz:KK68:
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah:21:
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz:KK19:
olacak olacak hem de çok güzel olacak
b5npob.gif

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::spor::spor::spor::spor::KK5::KK5::KK5::sopa::KK69::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::deli:

:KK200:1 OCAK 2019 :KK200:
:21:HEDEFLER:21:

moni moni >>79
Zre_ Zre_ >> 82
@MorVampirella>>
Hercai91 Hercai91 >>75
evinizinmimari evinizinmimari >>
divinity divinity >>
sara_28 sara_28 >>65
Y Ya habibi >>
gamze21 gamze21 >>59
D Drdentist >>
Aylin42Konya Aylin42Konya >>57
aeben aeben >>63
Antepia27 Antepia27 >>88
Sarayca Sarayca >>
vorones vorones >>
@mavili38>>
zeynepleyya zeynepleyya >>60
yasom7272 yasom7272 >>65

KIZLAR HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN:KK56:

Dn: hedefini yazıp ama benim görmediklerim varsa tekrar yazarsa sevinirim.
Wuuuu 4 aylık hedef mi himmmm. Yeni yıla 57 56 girmek isterim. Tam hedef bildircek olursam
56 olsun kaptanim. Tabi korumaya devam edip almasam . .

Kaptanim canım. Önce evdeki cislari temizlemem lazım. Yavastan sebze almakla başladım ama henüz paketli cislari bitiremedim evdeyken de yiyorum ben yaaa.
Neyse eve artık yaz helvası recel de almicam. Baklava çikolata bisküvi de çay ile icmicem. İmm başka napsam. Sanırım bi de porsiyonlar ımi ayarlamam lazım ortak tabaklar yapınca eşimle ölçüyü kaciriyorm . Şu ara spor yıne yalan ama okul başlayınca o da olur zaar

Söyle anlatiyim.
Dünyada insan denen yaratıklar varmış, hava aydınlanınca kalkar, karanlığa kadar didinip dururlarmış, karanlık olunca herkes ev denen taş yığınlarının içinde neşeyle otururmuş. Zaman dahada ilerleyince tuhaf bir nesnenin üstüne uzanıp şarj olurlarmış:KK34::KK34:

Allah'ım aeben aeben , hayal gücüm iş başında,
Durdum neler yaziyom:-):-)
Hayal gucune hayran kaldim.Sarj olurlarmis :KK70::KK70:

Back
X