Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa pazartesi gunuyle karistirmisim. Tuhh ya. Kizlar uzgunum grubu zor duruma soktuysam@jtaime020626 canım listede geçen haftaki kilon 78,2 görünüyor bugün 79 kilo geldiysen artıdasın maalesef![]()
Acaba listedeki mi yanlış diye özellikle baktım ama liste doğru canım, sağlık olsun bu hafta daha dikkatli olursun eminimAaa pazartesi gunuyle karistirmisim. Tuhh ya. Kizlar uzgunum grubu zor duruma soktuysam![]()
![]()
Hosgeldiniz :)Selam kizlar..ben 8.takimdan geliyorum benide araniza alirmisiniz![]()
Hoş geldinSelam kizlar..ben 8.takimdan geliyorum benide araniza alirmisiniz![]()
hoşgeldin canım tabii ki.Selam kizlar..ben 8.takimdan geliyorum benide araniza alirmisiniz![]()
Takımın ve senin durumuna göre dahil de olabilirsin. Emin ol zamanı gelince dahil olursun.Hoşbulduk kizlar..listeye dahil olabilecekmiyim haftaya yoksa deneme süreci varmi ?
Nasil mesela...?Takımın ve senin durumuna göre dahil de olabilirsin. Emin ol zamanı gelince dahil olursun.![]()
Evet canım takım kaptanı benim.Nasil mesela...?
Ve bu takimin kaptani sendin dimi moni
Tamam kaptanEvet canım takım kaptanı benim.
mesela.. bol paylaşım ve güzel kilo verirsen.. gibi.![]()
Hosgeldin namimizi duyup mu geldin malum 1.ler takimiyizHoşbulduk kizlar..listeye dahil olabilecekmiyim haftaya yoksa deneme süreci varmi ?
Olsun canım haftaya güzel kilo verirsinBu hafta 2.ciyiz galiba .Kendi adima ozur dilerim kizlar sabitte kaldigim icin![]()