Hı
Hımm evka 3 de oturmuştum bornava cok güzel
Canım Allah kendini hatırlatıyor bu sınavlarla... Okdar hakiki aslında.. Millet olarak unuttuk bizi yaratanı.. Tevekkülü unuttuk... Yasakları günahları unuttuk. Bizim için demiyorum genel olarak konuşuyorum. İnsanlar hiç birsey den memnun değil... Biseye sahip olsa ben diğerinede neden sahip değilim değip beburleniyor... Hiç biseyimiz olmasa bile ya nefes alıyorum ya benim ayaklarım yürüyor kolum iş görüyor diye sukretmiyor. İnsanlar doyumsuz nankör oldular. Sürekli isyan... Ya insanın insana yaptığı zulümleri hiç söylemiyorum.Veeee burdada tatil ilan edildi yandık ki ne yandıkkim bilir ne kadar sürecek . Her yerleri kapatıyorlar eczane ve ufak marketler hariç ☹☹Allahım sonumuzu hayır etsin . Ve Fransa’nın Cumhurbaşkanı hiç Birşey yapmıyor . 3 cü evreye girilmiş burda ama sırf parası gitmesin diye açıklama yapmıyor . Hastanelerde doğru düzgün hiç Birşey yokmuş maske eldiven . 56 Sağlık çalışanına bulaşmış bile
Rabbim sen koru hepimizi bu zamana kadar soguk kanlıydım ama bundan sonra paniklemeye gerek var mi bilemedim
ya kendimi zerre düşünmüyorum ama çocuklarımı Rabbim korusun onlara Birşey olursa dayanamam . Yüce Rabbim sen cümle Muhammed ümmetini koru amin . Kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin .
Tek çaremiz önlem alıp inancımızı duamizi kaybetmemek.
Herseyi Allah bilir

Bu arada çok kulaktan dolma şeylerede inanma canm.. Bu kadar yaygın ve cabuk bulassaydi ben 15 gündür izmirin en kalabalık hastanesindeydim

Öncelikle başınız sagolsun kaynananiz geçmiş. Rabbım günahlarını affetsin inşallah... Öldü olarak düşünmeyelim. Uyandı olarak düşünelim. Hepimiz bir uykudayiz sonuçta. Rabbım sıze de sabır versin inşallah. Hoşgeldin bu aradaİyi akşamlar Kızlar. Kayınvalidem hastaneye kaldırıldığı için aranızdan ayrılmıştım. İki hafta hastanelerdeydik, sonunda vefat etti. 56 yaşında kanserden gittiüç hafta oldu.
Bir haftadır online diyet yapıyorum. Sabah tartıldım 1,2 kg vermişim. Sizler nasılsınız? Mezun olan var mı? Allah hepinizin gönlündekini versin❤

Kuranda okadar guzel ayrıntılar varki farkında olmadığımız. Rabbım öyle güzel tasarlamiski(Z)ahmet ile (R)ahmet arasında Latince de bir harf; Arapça da sadece bir nokta fark vardır.
Allah dilerse o noktayı kaldırıverir.Allah tüm müslümanların zahmetlerini rahmete, akıbetlerini hidayete dönüştürsün inşaAllah.Eki Görüntüle 2605259

Benim arkadaşın eşide bankada güvenlik 1 er litre hediye etti ler. Yurdumuz çok duyarlı sukurRabbim herkesi korusun canım burda Ankara da hastanede çalışan bı arkadaşım var her çalışana büyük boy nemlendirici Krem dağıttılar dezenfektanlar dan kuruyan ellerinize kullanın diye dedi hem çok şaşırdım hemde çok mutlu oldum demekki bu kadar ince düşünüyor bakanlık Allah'tan çocuklar neredeyse yok gibi geciriyorlarmis herkesi korusun rabbim