Güle güle giy canım
sag ol abla

İyi akşamlar kızlar misaifirim vardı anca gelebildim
Bugünüde sıkıntısız atlattım çok şükür. Misafir için kurabiye yapmıştım tadına bakmak aklıma dahi gelmedi. Liste ile gözümde midemde okadar iyi doyuyorki 3.günüm bugün daha şeker isteğim hiç olmadı.inş hep böyle devam eder inş güzel kilo veririm.
Tek sıkıntı bugün spor yapamadım.
masallah canim. senin liste ise yararsa bende benzerini yapcam

Bugünkü menüm
Sabah: yarım poğaça
Öğle : zeytinyağlı fasulye, dört kaşık bulgur pilavı
Akşam:köfte,üç tane patates kızartması,iki dilim karpuz
Su:2,5 litre
Spor :4 bin adım
seni pogacaci seniiii
bana mi cektin sen

elinden geleni yaptin@Mumu85
gezegenfeza ben bu yola devam edemicem..hala kendime gelemedim...orucu bozmasaydim evin içinde belkide yikilip düşecektim..zaten baş dönme sorunum var..vitamin takviyelerinide alamiyorum .ve düzenli spor yapmam lazim..3 günlük açlik oruçlari...tuzsuz 2 hafta beslenmek hayvansal gidalardan uzak durmak et süt peynir yoğurt gibi...birde günlerce limonla geçireceğimiz perhiz bana iyi gelmeyecrk gibime geliyor düşük tansiyon sorunu var bende..Apa bey grefrut da olur dedi ama yinede ...birde günaha giriyorum niyetimi bozduğum için..artik bi şekilde bunun bedelini telafi etmek zorundayim

Böyle bir değişim gördüm nasıl içim gitti

cok super ama baksana kol belasi iste zayifliyosun ama koldan belli oluyor gecmisteki kilon

yine benim iştah tavan. demir hapına başlamıştım. ondan mı acaba diye düşünmeye başladım. kahvaltı yapmadım daha.
 yine benim iştah tavan. demir hapına başlamıştım. ondan mı acaba diye düşünmeye başladım. kahvaltı yapmadım daha. 

midem buyuk ondandir diye umuyorum ins seker meker uzak olsun bizden
 midem buyuk ondandir diye umuyorum ins seker meker uzak olsun bizden