Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün çok değişik bir pudding yaptim çocuklara..bende 2 kaşik kadar yedim ama çok Güzeldi...tarçinli puddingi seviyorsaniz tarifini verebilirim.😏
Tarçın sevmiyorum, kan grubuna göre sütlü tatlıları tarçınla yemem gerekiyormuş 🤨

Yaa benimde en çok istediğim şeylerden biri kedi sahibi olmak. bendede 4 çocuk var en küçüğümü 5 yaşına getireyim inş yeni bebeğim olsun diye bi kedi sahiplenicem inş.
Allah bagislasin yavrularini canim, benim ufaklik 2 yasinda 6 yas da var , o ne yaparsa kardesi de aynisini yapiyor büyük bi problem olmuyor cok sükür

Bende de var 2 tane.
Hepimize maşallah Rabbim esirgesin 🧿🧿
amin canim
İyi akşamlar dukana başladım kızlar :KK43: biliyorum çok saglıklı degil ama kendime zincir vurmam gerekiyor son 3 yılım zayıflama düşünceleriyle geçti
Sabah
1 bardak su
Kahvaltı 13.30
1 suda pişmiş yumurta üzerine az karabiber ve karışık baharat çok minicik tuz
2 dilim hindi füme
2 yk lor peyniri
Arada 1 küçük porsiyon ızgara tavuk
1 şişe soda
Akşam
20 .00
2 bardak ayran 2 dilim hindi füme 1 tatlı kaşıgı lor peyniri
Bugün çok yemek pişiresim yoktu açıkçası o yüzden geçiştirdim bugünü yarında yulaf kepeği ekleyecegim kahvaltıma bugünlerde çok üzerimde bi isteksizlik var
25 dk orta tempoda yürüdüm
2 litre su içtim
İyi geceler kızlar
ben yapmistim 10 kg vermistim ama. reglim cok az oluyordu hic saglikli degil
yine de sen bilirsin canim

Tarçinli pudding..
500 ml Süt
30 gr nışasta..2 yk.kadar (çok tepeli olmicsk)
50 gr şeker .3 yk.kadar (çok tepeli olmicak)
1 portakal kabuğu rendesi kesinlikle organik olmali kabuğun üzerindeki kimyasallardan dolayi.(isteğe bağli)
1 pak.Vanilya şekeri
2 yumurta sarisi
1Tk. Tarçin

1 neskafe flncani kadar süt ayirip
Yumurta sarilarini
Şekeri nişastayi kariştiriyoruz..

Ocağa geri kalan süte tarçin portakal kabuğunu ilave edip kaynatiyoz sonra vanil şekeri ilave edip arkasindan diyer nişastali karişimi ilave edip göz göz olana kadar pişiriyoruz...kazrlere döküyor soğduktan sonra servis ediyoruz

sag ol abla
Yaa benimde en çok istediğim şeylerden biri kedi sahibi olmak. bendede 4 çocuk var en küçüğümü 5 yaşına getireyim inş yeni bebeğim olsun diye bi kedi sahiplenicem inş.
hey masallah saygiyla egiliyorum Allah saglikla buyutmek nasip etsin hepimize

Allah bagislasin yavrularini canim, benim ufaklik 2 yasinda 6 yas da var , o ne yaparsa kardesi de aynisini yapiyor büyük bi problem olmuyor cok sükür
Tam niyetlenmiştik kedi için hamile olduğumu öğrendim kedilerde bakım istiyor ilgi istiyor diyorlar oyuzden erteledik ama cok seviyorum. Senin cocuklarada eğlence oluyordur seviyolardır ne güzel

En büyük hayalim ailemle bisiklet turu yapmak , ne varsi sanki cocukken ögretselerdi 😢😢
Öğrenirsin bol bol sür yeter, bisiklet dünyanın en güzel şeyi. Ben her yere bisikletle giderim şimdi önüne aparat aldık kızımı oturtuyom öyle geziyoz.

bebim oglan 2,5 yasinda sizce kedi almak icin erken mi??
Canım benim bi arkadaşım yaptı çokta güzel kilo verdi valla içimde kaldı gayette düzgün bir insandı ne zaman kilo vermem gerekse yapıyorum demişti ve 2 haftada gözümün önünde küçüldü çok güzel olmuştu inşAllah bende de işe yarar :) arada senden yaptıklarını sorarım :KK36:

Menüm

Sabah
1 porsiyon çilek

Kahvaltı
2 küçücük yumurtadan pastırmalı, zeytinli, çörekotlu omlet
Cevizli tahin

Akşam
1 porsiyon üzüm
1 tabak pirinç pilavı
Salata
Cevizli tahin

Su
2 lt ye yakın

Spor
1 saat tempolu yürüyüş

Oruçken canım aşırı derecede limonlu maden suyu istedi.
Dünden beri yapıp soğuk soğuk içiyorum.
30 senedir almanyadayim maden suyunu sevemedim ve hiç içmediydim.

bebim oglan 2,5 yasinda sizce kedi almak icin erken mi??
Niye erken olsun ki
Tam niyetlenmiştik kedi için hamile olduğumu öğrendim kedilerde bakım istiyor ilgi istiyor diyorlar oyuzden erteledik ama cok seviyorum. Senin cocuklarada eğlence oluyordur seviyolardır ne güzel
Öyle aman aman bi bakimi yok , günlük tuvaletini temizle mamasini yer sabah aksam oyna arada sev bitti gitti :) zaten ilgi sevgi isteyince kendileri geliyo yanina :)
Öğrenirsin bol bol sür yeter, bisiklet dünyanın en güzel şeyi. Ben her yere bisikletle giderim şimdi önüne aparat aldık kızımı oturtuyom öyle geziyoz.
Valla oglaninki ni sürdüm bugün esim.almis bana deve gibi bisey süremedim onu, suan totom agriyo yarin oturamiycam kesin 🤣🤣

Aynen
Görümcem öğretiyim dedi, bu yaştan sonra düşer biyerimi kırarım diye istemedim
Bende bilmiyorum kızım ögreteyim diyor bende sen gibi bu yaşta birde kırık cıkıkla mı ugraştırmayın beni diyorum banada 4 teker yeter
Koca araba sürüyorum bisiklet süremiyorum

Back
X