- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağolValla zor işiniz Allah kolaylık versin.
Maskesiz olmaz dimiTam olmuş![]()
![]()
![]()
Kabak benide tok tutmuyordu eskiden
Şimdiyi bilmiyorum, bugünden itibaren tuzu sıfırladık, sebze olarak elimde pırasa ve bamya var, limonla yenebildiği için başka sebze yemeyeceğim ki tuzsuz olması çok belli olmasın
bende bu sabah korka korka tartiyla yüzleştim..neyseki korktuğum gibi bir rakam görmedim...60 hatta üzerinde bit rakam bekliyordum...spor yapmayan biri olsaydim kesinlikle o rakamlarida göürdüm...kaç gündür sabah akşam durmaksizin yedim elime ne geçtiyse..sevmediğim şeyleri bile yedim.burda yine sporun faydasini görmüş oldum
tekrar diyete başliyorum bugündrn ittibaren....58,3 şu anki kilom...hedefim bu ay sonuna kadar 55 kilo olmak...
![]()
yok wc olayı değil, dolunay gerginliği.. Kurt kadınım da ben
İyiyim canım, her şey yolunda ❤
Kabaga bulgur eklenince azda olsa fark ediyor tok tutuculuğu
Yürüyüşten değilmiş cnm ondan olmaz dedi dpktor. fıtıgım vardı zaten bide zorlanmaya baglı yırtık olmuş yarın 20 gün fizik tedaviye baslıyorum inş iyi gelir.Iyi yapmişin canim o kurabiyeleri yememekle..bende yarin toparlancam artik...3 günlük açlik orucu şokun etkisinden hala kurtulamadim..
Sporuda hsngisi iyi geliyorsa onu yap......belki uzun zaman evde olduğun için birden yürüyüşe çiktiysan bünyene ağir gelmiş olabilir
Yürüyüş yapıyorum cnm 1 haftadır düzenli firik vardı artı bide yırtık oluşmuş o ağrı yapıyormuş doktora gittim.Spor yapmışmıydın?
Fıtığın vardı cnm zaten 2.seviye ayrıyetten yırtık olmuş zorlamışsın kendini dedi ama zorlayacak bişeyde yapmadım aslında. Oyuzden ağrım varmış kas gevşetici yaptılar acilde. şuan iyiyim çok şükür 20 günde fizik tedavi alcam inş faydası olur.iradeni cok tebrik ederim
canim sende de fıtık olmasın
kiz wc kalktin yatamadin mi
kişi kendindden bilir işi![]()
Geçmiş olsun canımYürüyüşten değilmiş cnm ondan olmaz dedi dpktor. fıtıgım vardı zaten bide zorlanmaya baglı yırtık olmuş yarın 20 gün fizik tedaviye baslıyorum inş iyi gelir.
Yürüyüş yapıyorum cnm 1 haftadır düzenli firik vardı artı bide yırtık oluşmuş o ağrı yapıyormuş doktora gittim.
Fıtığın vardı cnm zaten 2.seviye ayrıyetten yırtık olmuş zorlamışsın kendini dedi ama zorlayacak bişeyde yapmadım aslında. Oyuzden ağrım varmış kas gevşetici yaptılar acilde. şuan iyiyim çok şükür 20 günde fizik tedavi alcam inş faydası olur.
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| N nezesali | + | +135 | +60 | + | - | ||
|
| + | +160 | +8 | +60 | +60 | ||
|
| +60 | - | - | - | - | ||
|
| m105 | m150 | +180 | +240 | +375 | ||
|
| +352 | + 4× | + 4× | -246 | -224 | ||
| @Ya habibi5534 abibi | - | - | - | - | - | ||
|
| - | + | - | +90 | - | ||
| B busefit | + | + 2× | + | +45 | + | ||
|
| +90 | +90 | + | m | + | ||
|
| +135 | +240 | + | +100 | +45 | ||
|
| +120 | +32 | +68 | +120 | +40 | ||
|
| + | +180 | - | +60 | - | ||
| F fahriyeaba | - | - | - | - | - | ||
| O optumkibbye | +150 | +140 | +60 5× | +310 | +84 | ||
|
| - | + | + | + | +120 | ||
| F Fitimfitsinfit | 180 | 240 | |||||
yok canim yazmamişin..Dün ben menu yazmadim miii
Sabah
2yumurtali omlet peynir zeytin yesillik avakado
Ara
3 kucuk kayisi
Aksam1 tabak etli türlü
3 kasik pilav (ozlemisim zor durdum)
1 kase cacik
Cayin yaninda parkta 1 kremali buskivi yedim
Yarim saat yuruyus
Salata tuzlumuydu tuza izin varmi ?İyi akşamlar
menüm
sabah
1 rendelenmiş limonlu havuç
öğle
Limonlu ton balığı
akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Yeşil salata
Su:2lt
Bugün iki öğünde de protein var diye iyi geçer sanmıştım ama en zor günüm oldu bu diyette.
Öğleden sonra kahve içince kendime gelebildim ancak.
Çok geçmiş olsunnnYürüyüşten değilmiş cnm ondan olmaz dedi dpktor. fıtıgım vardı zaten bide zorlanmaya baglı yırtık olmuş yarın 20 gün fizik tedaviye baslıyorum inş iyi gelir.
Yürüyüş yapıyorum cnm 1 haftadır düzenli firik vardı artı bide yırtık oluşmuş o ağrı yapıyormuş doktora gittim.
Fıtığın vardı cnm zaten 2.seviye ayrıyetten yırtık olmuş zorlamışsın kendini dedi ama zorlayacak bişeyde yapmadım aslında. Oyuzden ağrım varmış kas gevşetici yaptılar acilde. şuan iyiyim çok şükür 20 günde fizik tedavi alcam inş faydası olur.
Hayır tuz kullanmıyorum. Tuz olmaması gerekiyormuş diyette ama salam ve ton balığı ve peynirle bir miktar almış oluyoruz yineSalata tuzlumuydu tuza izin varmi ?
Akşam yemeği 10 nummara..kahvaltida ama meyve sebze yeşillik eksik.İyiakşamlar
15 saat lik açlık tan sonra ki menüm
Sabah
Tam bugday ekmegiyle bir tost
Akşam
Balık
Salata
1 dilim ekmek
Aralar da şekersiz kahve soda kefir
Yarım saat yürüyüş
2.5 litre su
Sigara böreği ve kizartma bizlere yasak canim..Bugünkü menüm fena değil sadece ac gözüm kahve isteyebilir yanı
Saat 13.00 (17 saat açlıktan sonra)
1 Domates
3 küçük.biber
4 çatal falan patates kızartması
3_4 boş sigara böreği
2_3 çatal peynir
Şekersiz çay
....
Saat 19.00
1 elma
3 kayısı
.