Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kabak benide tok tutmuyordu eskiden
Şimdiyi bilmiyorum, bugünden itibaren tuzu sıfırladık, sebze olarak elimde pırasa ve bamya var, limonla yenebildiği için başka sebze yemeyeceğim ki tuzsuz olması çok belli olmasın

valla saglikli olsun dedim pirinc bulgur koymadim tok tutmadi bi daha yanina protein eklemek lazim

Allah senin de yardimcin olsun durmak bilmiyosun ondan ona masallah helal diyorum 👍🏻

ben uyuyabildim sukur biraz zor oldu ama uyudum🙏🏻

bende bu sabah korka korka tartiyla yüzleştim..neyseki korktuğum gibi bir rakam görmedim...60 hatta üzerinde bit rakam bekliyordum...spor yapmayan biri olsaydim kesinlikle o rakamlarida göürdüm...kaç gündür sabah akşam durmaksizin yedim elime ne geçtiyse..sevmediğim şeyleri bile yedim:olamaz: .burda yine sporun faydasini görmüş oldum😍 tekrar diyete başliyorum bugündrn ittibaren....58,3 şu anki kilom...hedefim bu ay sonuna kadar 55 kilo olmak...💪🏻

hadi peri yiyecegini yemissin gozunde midende doymus artik zafer zamani pes etmek yok peri yoksa kanatlarini isisiriz :KK53: :KK53:

yok wc olayı değil, dolunay gerginliği.. Kurt kadınım da ben 🐺🐺

İyiyim canım, her şey yolunda ❤

ben hicbilmiyom dolunay molunay nerden takip ediyon da biliyon bacim

Kabaga bulgur eklenince azda olsa fark ediyor tok tutuculuğu

evet iste bulgur pirinc yoktu. yanina tavuk falan eklemek gerek bi dahakine tok tutmasi icin bence 😊

106480918_1998117430322258_7015290729192646096_n.webp
😅🤣

Iyi yapmişin canim o kurabiyeleri yememekle..bende yarin toparlancam artik...3 günlük açlik orucu şokun etkisinden hala kurtulamadim..😅
Sporuda hsngisi iyi geliyorsa onu yap......belki uzun zaman evde olduğun için birden yürüyüşe çiktiysan bünyene ağir gelmiş olabilir
Yürüyüşten değilmiş cnm ondan olmaz dedi dpktor. fıtıgım vardı zaten bide zorlanmaya baglı yırtık olmuş yarın 20 gün fizik tedaviye baslıyorum inş iyi gelir.
Spor yapmışmıydın?
Yürüyüş yapıyorum cnm 1 haftadır düzenli firik vardı artı bide yırtık oluşmuş o ağrı yapıyormuş doktora gittim.
iradeni cok tebrik ederim 👍🏻
canim sende de fıtık olmasın 😐

kiz wc kalktin yatamadin mi
kişi kendindden bilir işi :p
Fıtığın vardı cnm zaten 2.seviye ayrıyetten yırtık olmuş zorlamışsın kendini dedi ama zorlayacak bişeyde yapmadım aslında. Oyuzden ağrım varmış kas gevşetici yaptılar acilde. şuan iyiyim çok şükür 20 günde fizik tedavi alcam inş faydası olur.

Son düzenleme:
Gecme
Yürüyüşten değilmiş cnm ondan olmaz dedi dpktor. fıtıgım vardı zaten bide zorlanmaya baglı yırtık olmuş yarın 20 gün fizik tedaviye baslıyorum inş iyi gelir.

Yürüyüş yapıyorum cnm 1 haftadır düzenli firik vardı artı bide yırtık oluşmuş o ağrı yapıyormuş doktora gittim.

Fıtığın vardı cnm zaten 2.seviye ayrıyetten yırtık olmuş zorlamışsın kendini dedi ama zorlayacak bişeyde yapmadım aslında. Oyuzden ağrım varmış kas gevşetici yaptılar acilde. şuan iyiyim çok şükür 20 günde fizik tedavi alcam inş faydası olur.
Geçmiş olsun canım

Dün ben menu yazmadim miii😬
Sabah
2yumurtali omlet peynir zeytin yesillik avakado

Ara
3 kucuk kayisi

Aksam1 tabak etli türlü
3 kasik pilav (ozlemisim zor durdum)
1 kase cacik

Cayin yaninda parkta 1 kremali buskivi yedim

Yarim saat yuruyus
yok canim yazmamişin..
Menün çok güzel..herşey var sağlikli ve hafif....kremali bisküvide taci olsun :-)

İyi akşamlar

menüm

sabah
1 rendelenmiş limonlu havuç

öğle
Limonlu ton balığı

akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Yeşil salata

Su:2lt

Bugün iki öğünde de protein var diye iyi geçer sanmıştım ama en zor günüm oldu bu diyette.
Öğleden sonra kahve içince kendime gelebildim ancak.

İyi akşamlar

menüm

sabah
1 rendelenmiş limonlu havuç

öğle
Limonlu ton balığı

akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Yeşil salata

Su:2lt

Bugün iki öğünde de protein var diye iyi geçer sanmıştım ama en zor günüm oldu bu diyette.
Öğleden sonra kahve içince kendime gelebildim ancak.
Salata tuzlumuydu tuza izin varmi ?

Çok geçmiş olsunnn

Bugünkü menüm fena değil sadece ac gözüm kahve isteyebilir yanı
Saat 13.00 (17 saat açlıktan sonra)
1 Domates
3 küçük.biber
4 çatal falan patates kızartması
3_4 boş sigara böreği
2_3 çatal peynir
Şekersiz çay
....
Saat 19.00
1 elma
3 kayısı
.
Su 1.2 lt
Spor 3 saat nefes ile almadan ev toparlama temizleme

İyiakşamlar
15 saat lik açlık tan sonra ki menüm
Sabah
Tam bugday ekmegiyle bir tost
Akşam
Balık
Salata
1 dilim ekmek
Aralar da şekersiz kahve soda kefir
Yarım saat yürüyüş
2.5 litre su
Akşam yemeği 10 nummara..kahvaltida ama meyve sebze yeşillik eksik.

Bugünkü menüm fena değil sadece ac gözüm kahve isteyebilir yanı
Saat 13.00 (17 saat açlıktan sonra)
1 Domates
3 küçük.biber
4 çatal falan patates kızartması
3_4 boş sigara böreği
2_3 çatal peynir
Şekersiz çay
....
Saat 19.00
1 elma
3 kayısı