• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın 10.takım.herkese güzel bir hafta olmasını temenni ediyorum :dua:

kilom cuma bildirim yaptıgım kilodan yarım kilo daha yukarıda şu an :( çok oynak bir kilom var, cumartesi -600 gr pazartesi +500 gr..bilemiyorum altan :(

Tam tarifi vereyim cnm inş yapmayı düşünürsen çok enfes oluyır çay sofralarına falan çok yakışıyor.
3 kg kapya biber
2 kg domates
1 bağ maydonoz
1 baş sarımsak
1/2 kg sivri biber
1 su bardağı zeytinyagı
2 çorba kaşığı kaya tuzu
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay bardağı sirke
Kapya biberleri fırında yağlı kağıt serilmiş tepside közlüyoruz. ( sonrasında çekirdeğini ayırmak zor olduğu için ben ilk önce çekirdeklerinden temizleyip öyle fırına veriyorum. Fırından çıkınca buzdolabı poşetine koyup bekletirsen kabuğu çok kolay soyuluyor).
Domatesin kabuklarını soyup rendeliyoruz.şeker ve yağ ile kaynatıyoruz. İçine ince doğranmış sivri biberleri ekleyip 15 dk daha beraber kaynatıyoruz.maydonoz sarımsak(ince ince dogranmış) zeytinyağı, tuz, şekeri ekleyip en son közlenmiş küp küp doğranmış (cok minik olmasın orta boy kalsın) kapya biberi 1 cay bardagı sirkeyi ekleyip bir rasım kaynadıktan sonra sıcak sıcak kavozolara doldurup ters cevirip 1 gece bekletiyoruz bukadar. 🤗😚

😙😙
kapya biberi közlemeden çekirdeğini çıkarmak harika bir fikir. Bu hafta 4 lira burada.fiyat biraz daha insin diye bekliyorum ama.. insallah daha çıkmaz

Güncel kilom 65,8
Bugün ananas detoksa başladım ve inş.güzel sonuç alıp artık cumaları bende kilo bildirim kadrosuna katılırım.
Yediklerimi yazayım
Sabah - 2 dilim ananas 4 kaşık yoğurt+sade türk kahvesi
Öğle - sabahkinin aynı
Aralarda ödem çay filan ve bol su

günaydın kızlar benim kilom sabit 87,0 kğ

moni moni Gulhan1 Gulhan1

saracim acaba duraklamada olabilir misin 🤔

günaydın 10.takım.herkese güzel bir hafta olmasını temenni ediyorum :dua:

kilom cuma bildirim yaptıgım kilodan yarım kilo daha yukarıda şu an :KK43: çok oynak bir kilom var, cumartesi -600 gr pazartesi +500 gr..bilemiyorum altan :KK43:

ya ben sana kiyamam benim azimli obezim yaa 🙏🏻 sakin pes etme. dusunsene demek bir de azmin olmasa kilon nerelere gidecekkk

supersin super 👍🏻

Herkese merhabalar ,telefonumda sorun vardı yazamadım ama artık tel değiştim ve başlıyorum

merhaba ben mi kacirdim bilmiyoruum kendini tanitir misin 😊

Back
X