• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlar
Yarın biraz daha erken kalkıp yürümeye çalışıyım, bakalım olacakmi
Gezom Günaydın haydi yürüyüşe
Kzilar yeni doktor dan geldim. Ozele gittim. Sukurler olsun bir doktor beni muayene etme gereksiniminde bulundu. Bugazlarin cok fena dedi. Hic oral antibiyotik bunu gecirirmi dedi. Hemen agri kesici igne vurdu. 10 tane antibiyotik igne yazdi sagolsun yoksa halim harapti. Iyilesicem insallah. Agri kesici igneden sonra agrim gitti sadece aci var. Iki lokma yedim.
Bu isteki karim rahat 1.5 kilo verdim regli olmama ragmen 74.9 cikiyorum suan. 2 gun dur bugazimdan su bile gecmiyor akmiyor
Geçmiş olsun canım igne cok iyi olmuş hızlı iyileştirir
Hayırlı sabahlar kızlar

gunaydin bu herif yine 8 de uyandirdi bizi. icerde koltukta yatiyo zaten. yemin ettim kapiyi kilityorum bundan sonra. geceden hazirladin hazirladin esyani yoksa donla git ise umrumda degil dedim. cocuk gec yatiyo zaten uykusunu alamadan kalkmis oldu yine o da bende. fikirsiz herif insanda biraz dusunce olur. daha neler derim de tovbeee!

gunaydin bu herif yine 8 de uyandirdi bizi. icerde koltukta yatiyo zaten. yemin ettim kapiyi kilityorum bundan sonra. geceden hazirladin hazirladin esyani yoksa donla git ise umrumda degil dedim. cocuk gec yatiyo zaten uykusunu alamadan kalkmis oldu yine o da bende. fikirsiz herif insanda biraz dusunce olur. daha neler derim de tovbeee!
Kıyamam yaaa insan sabahtan moralsiz güne başladımı bütün günün zindan olur gitsin banyoda salonda giyinsin azcık düşünce olsun ama gercekten

Selam kizlar fahlilleri verdik kimi aksama kiko 15 gun sonraya kimi de 2 ay sonra ccikacak bakakim doktoumuz cok tatli cok ilglli
Sonuca gore yazarım tekrar musait zaman bulursam
Hoscakalinnnn :KK25:

oglun ne durumda canim simdi? dr neyden suphelendi. ins o kadar gecikmez sonuclar. yaradan ornek mi aldilar sadece kan tahlili mi

sag ol perim

yok firindan hazir pide ama kocaman pide degil kucuk yani kir pidesi deniyo
evet yesillikle yemedim oglanla yedik gomuldum direk 😳

kacla izne ayrildin gel hemen düş de listeye geri gir 👍🏻

yaa kiyamamm 🙄 Allah sifa versin cok zordur 🙏🏻

yaziyor altta 1.60

yaaaa 😔
bugun nasilsin cnm?

fulya bu alerjiye benzemiyor iltahapli egzama tarzi bir sey olabilir. ailede var mi egzama? rabbim sifa versin cok cok uzuldum. iyi haberlerini bekliyorum 😔

yaa gomul de sopalayalim seni 🤪

yine mi yaa 🤦🏼‍♀️😁
700 gr fazlam var gelicem inşallah

Eşimi, oğlumu ise yolladım tekrar yattım. Şimdi uyandım, benim yürüyüş yatar.
Ben o saatte çıkamam ki canım, tekin deyil, korkarım.
Saglık olsun sende gün içerisinde cok hareketlisin zaten benim burası güzel bir yürüyüş parkuru var güvenilir o yüzden cıkabilitorum

İyiakşamlar hanımlar bugünkü menümü yazayım
Sabah
3 kaşık yogurt yulaf lapası bal 1 kayısı ve tarçın
Ögle
Türk kahvesi duble şekersiz
Soda
Akşam
2 adet küçük dolma bol cacık
1 kase corba
Adım yürüyüş sabah 12 bin adım akşam da cıktım toplam 20 bin adım yaptım

Back
X