Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AbooooAYLIK HEDEFLERE SON 12 GÜN![]()
Gün içinde 1 saatten fazla yürüdüm, birazda bahçeyle uğraştım, iyi yoruldumSaglık olsun sende gün içerisinde cok hareketlisin zaten benim burası güzel bir yürüyüş parkuru var güvenilir o yüzden cıkabilitorum
Bahçe işi zaten 10 numara spor daha ne olsunGün içinde 1 saatten fazla yürüdüm, birazda bahçeyle uğraştım, iyi yoruldum
Canim if aslinda 2 ögün yapmak zorunda degilsin, ifde önemli olan aclik saatleri, ben öyle biliyorum , yeni if mi cikmisgunaydin kizlaaarr
dunki menumden sonra artidayim
yarina Allah kerim
dun if olmadi 3 ogun oldu ve ogunun biri yogurtlu pilavdi. yetmedi aksam da pilav vardi. yakti beni pilavlar![]()
Bende de var o yorgunluk ya , oglani uyiturken uyuya kaliyorum planladigim hicbiseyi yapamiyorum.Günaydın hanımlar
Bugün özel gün olmasıni bekliyorum. Heryanim sis ve ağrıyor. Sebepsiz yorgunum.
Yatsam diycem ama o da fayda etmiyor.
Canim if aslinda 2 ögün yapmak zorunda degilsin, ifde önemli olan aclik saatleri, ben öyle biliyorum , yeni if mi cikmis![]()
En sagliklisi 2 ögün zaten canim da hani if deki mantik yeme saatleri ve aclik saatleri var önemli olan o aclik saatlerin de ( mesela ajsam 17 den sabah 11 e kadar ) bisey yememek sadece sivi almak 11 den 17 ye kadar olan kisimda ögün sayisinin önemi yok tabi ne kadar dikkat okadar kilo :)bnm izlediklerimde hep iki ogun bazen de tek ogun yapan var canim2 ogun yapinca 2 saat sonra sindirim bittiginde diger ogune kadar 6 saat yine yag yakiyor vucut
![]()
En sagliklisi 2 ögün zaten canim da hani if deki mantik yeme saatleri ve aclik saatleri var önemli olan o aclik saatlerin de ( mesela ajsam 17 den sabah 11 e kadar ) bisey yememek sadece sivi almak 11 den 17 ye kadar olan kisimda ögün sayisinin önemi yok tabi ne kadar dikkat okadar kilo :)
Kızzz ne Yaptın sen abooo gerçi ben de zor adapte oluyorum ama jelibon hiç olmadı1 pakete yakin diş jelibonlardan yedim280 kaloriymis aksam yuruyuse cikicam