canm semt degistirseniz kotu bi semttemi oturuyosun uz16 yaşinda oğlum ergenlik döneminde ..zor günler geçiriyoruz...burda ortalik kötü..bikaç hafta önce gözümüzün önünde herifin biri burnuna toz çekiyordu sokakta ...bu gibi durumlar bayaği artti burda..ķüçük oğlumunda algilama sorunu var...1 lafi 10 kere söyle anlamiyo..yapma dedikce devam ediyo yapmaya..duvara konuşuyorum sanki...bu durumda ben kendimi düşünecrk lüksüm yok...çocuklarimi mümkün olduğunca düzgün yetiştirmek istiyorum..onlarda birgün birilerinin başina dert olmasin... küçük oğlum için doktora danişmak istiyorum ne yapilabilir diye..büyük oğlum içinde sabirli davranmaktan başka çaremiz yok
Aman buse asla digeri buyumeden 2ci dusunme. Bende oyle dusunuyorum. Dun doktora gittim cocuk neler etmis kaynanama. Ve o hareketleri yapacak bi cocuk degil. Ben buyudu sandim ama hala kucuk mus onu farkettim. Demekki hala erken 1 ci sinifi bitirsinde. Maddi kismi zaten icler acisi durumdayiz. Allah sonumuzu hayir etsin vallahi.cnm sen bu hafta epey badire atlattin once saglik olsun da kilo bi sekilde veriliyor. arti olmaman bile bi sey
700 gr iyi ama bu hizla aylik hedefe ucu ucuna ya yetisiyorum ya yetisemiyorum ayda 3 kg da veremiyorsam durum cok kotubakalim vericem ins
cocuk icin cocuk yapmak hata. ben de istiyorum ogluma kardes ama biliyorumki bi cocuk daha yaparsam bize agir gelecek esim rahatina cok duskun. ona kardes derken iki cocuk anne baba ayri buyuyecegine tek cocuk olsun ama saglikli ailede buyusun diye ikimizde istemiyoruz baska cocuk. belki 5 sene sonra oglan okula gider bizde hazir hissedersek anca o zaman.
seni cok iyi anliyorum ergenlik cok zor bi surec bu kadar dayanmissin 2-3 sene daha dayan ergenligi bitsin. ama sen terapi gor muhakkak mutlu gecsin senelerin. baktin sonra yapamiyorsun ayirirsin yollari. ufakliga da uzuldum rabbim. sifa versin ihmale gelmez dr. a simdiye kadar gitmediniz mi hic?
Senin minnak kac yasinsaydi
birbirlerine arkadaş olurlar yalnizlik çekmesinler demek istedim...