Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de ne fenaBenim de kalkmıyor fena agrıyor çok hamlamısım
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
![]() | - 150 | +270 | +270 | +210 | +210 | ||
![]() | m | m | m | m | m | ||
O optumkibbye | - | - | - | +135 | +210 | ||
![]() | +360 | +180 | +90 | +90 | +180 | ||
F Fitimfitsinfit | - | - | - | +300 | +120 | ||
![]() | + | +170 | + | +160 | +240 | ||
![]() | +160 | +80 | +130 | +140 | +220 | ||
![]() | - | - | - | - | - | ||
zehracım öncelikle bu hafta artı gelmen gibi bir durum olamaz canımcım, 2 gün de en azından sabite düşebilirsin bunun için zamanın varGünaydın
Ben sanırım buhafta + gelicem yaa birde onunuzdeki hafta memlekete gidicem ve orda tartilma imkanım yok bildirim yapamiycam oyüzden. Izne mi ayrilsam onumuzdeki hafta
moni
Kolum kalkmıyor kolum![]()
acı yoksa başarı da yok RockyBenim de kalkmıyor fena agrıyor çok hamlamısım
Tartıyı götüremem cocukla tek basima ve otbusle gidicem oyuzden yanima fazla eşya almayı düşünmüyorum. Sadece 1 hafta kalıcam cuma aksami gidicem bi sonraki cumartesi aksami geri dönerim. Koyde olacagim icin internete de giremem duzgun cekmiyor çünkü.zehracım öncelikle bu hafta artı gelmen gibi bir durum olamaz canımcım, 2 gün de en azından sabite düşebilirsin bunun için zamanın varartıyı kabul etmiyorum
tartını götürme ihtimalin yok mu ve ne kadar kalacaksın?
canımcım, izne ayrılırsan en az 2 hafta listeye geri dönemiyorsun ve eğer kilo alırsan da aldığın kiloyu verene kadar listeye giremiyorsun genel yarışma kuralları gereğince. bu 2 günü güzel geçir artı gelme, izne ayırayım madem tartılamayacaksın.Tartıyı götüremem cocukla tek basima ve otbusle gidicem oyuzden yanima fazla eşya almayı düşünmüyorum. Sadece 1 hafta kalıcam cuma aksami gidicem bi sonraki cumartesi aksami geri dönerim. Koyde olacagim icin internete de giremem duzgun cekmiyor çünkü.
Ozaman sorun olmazsa izne ayırma da 1 hafta bildirim yapmayım. Şehir merkezinde ablamlarda tartı var. Eğer merkeze inersek ablamlarda tartılıp kilo bildiririm.canımcım, izne ayrılırsan en az 2 hafta listeye geri dönemiyorsun ve eğer kilo alırsan da aldığın kiloyu verene kadar listeye giremiyorsun genel yarışma kuralları gereğince. bu 2 günü güzel geçir artı gelme, izne ayırayım madem tartılamayacaksın.
döndüğünde de sıkı sıkı diyetine bağlı kalırsın![]()