• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar hepimize hayırlı cumalar
Günaydın saraamm 🌹
Şu an nerdeyim tahmin bile edemezsin.

GİRESUNDAYIIIIMMMMMM

Arabayla bi şehir turu attık,Trabzona Rize Ayder yaylası gidiyoruz bakalım.Karadeniz turuna çıktık.Seni görmeyi çooookk isterdim ama eşim uğraşmaz böyle şeylerle.Babamın (benimde tanıdığım)eski dostlarımız var onlara bile uğramam dedi.Tanımadığı kişilere götüremiyorum adamı

Günaydın saraamm 🌹

GİRESUNDAYIIIIMMMMMM

Arabayla bi şehir turu attık,Trabzona Rize Ayder yaylası gidiyoruz bakalım.Karadeniz turuna çıktık.Seni görmeyi çooookk isterdim ama eşim uğraşmaz böyle şeylerle.Babamın (benimde tanıdığım)eski dostlarımız var onlara bile uğramam dedi.Tanımadığı kişilere götüremiyorum adamı
Canım şuan yerinde olmak isterdim. Aydere giderken yol ustunde degirmen gibi biyer var alabalik ciftligi ayni zamanda orda balik yiyin lezzetli oluyor alabalıkları.

Günaydın saraamm 🌹

GİRESUNDAYIIIIMMMMMM

bende seninle görüşmeyi çok isterdim ama benim eşimde böyle şeylere çok sıcak bakmıyor olsun önemli olan gönüller bir olsun aylinim iyi tatiller :KK39:

Canım şuan yerinde olmak isterdim. Aydere giderken yol ustunde degirmen gibi biyer var alabalik ciftligi ayni zamanda orda balik yiyin lezzetli oluyor alabalıkları.
Ayy canım benim,sende gidersin inşallah.Keşke burdaki arkadaşlarla 3-4 araba arka arkaya yolculuk yapsak ne güzel olurdu demi Zehram.Sarama da yatıya giderdik,nasıl sığacaksak 😂😂😂 sabahları suyumuzu,yeşil çaylarımızı içirirdi,sporumuzu yaptırırdı komutan misali 😁
sara_28 sara_28
Zehra_mda Zehra_mda
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
💋💋💋💋💋💋💋💋💋

hakkınızda hayırlısı olsun canım bundan sonra hem kendin hem çocuğun için güçlü olmak zorundasın maddi manevi ayakta durmak kolay değil ama başarabilirsin daha çok yeni kalbinin acıması boşlukta olman bunlar normal duygular ama baktınki başa çıkamıyosun psikolog yardımı almaktan çekinme çünkü yaşadıkların kolay değil Allah yar ve yardımcın olsun tatlım seni seviyoruz sen çok değerlisin :KK60:
Ck teşekkürler 😍

Ayy canım benim,sende gidersin inşallah.Keşke burdaki arkadaşlarla 3-4 araba arka arkaya yolculuk yapsak ne güzel olurdu demi Zehram.Sarama da yatıya giderdik,nasıl sığacaksak 😂😂😂 sabahları suyumuzu,yeşil çaylarımızı içirirdi,sporumuzu yaptırırdı komutan misali 😁
sara_28 sara_28
Zehra_mda Zehra_mda
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
💋💋💋💋💋💋💋💋💋

aynen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

1602232681434.webp

Back
X