Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annemle erkek kardesimde var ari alerjisi. Annem sarımsaklı yogurt yiyip soguk suyla banyo yapinca düzeliyor da kardeşiminki fena. En son soktugunda hastaneye zor yetiştirmişti ablam. Kardesim çift gormeye başlamış arabalar ustumuze geliyor sen nasil araba kullanıyorsun diye kızıyormuş ablama.Ay ilk defa arı soktu o yüzden bilmiyorum ki ama çok fena oldu onu biliyorum![]()
Ben artiya gectim sen eksiye demek. Hadi bakalım cumaya neolacakBen if yapıyorum galiba.Öğle ve akşam yemeği yiyorum, akşam yemeğinden sonra su be kahve dışında bir şey tüketmiyorum. En az 16saatlik bir açlık aralığım oluyor böyle.
Sabah aceleyle çıkıyorum, kahvaltı yapamıyorum.
Okulda da sadece sade kahve içiyorum. Eve gelince de 6kaşık bamya yemeği ve yoğurt yedim
Şimdi hazırlanıp spora gitme zamanı
Akşama da bir değişiklik olmazsa barbunya yemeği yapacağım.
Tartımda eksi görmeye de başladım tekrar keyifler yerinde![]()
Yok yavgezo geliyoooo
Rakibem de bana uyduKüçük kare çikolata 1karesinin de yarısı
3dilim milföy börek
Kuskuslu havuc salatası
Çay
2tatlı kasıgı Muhammara
1.5kurabıye
2lt geckin su
Çay
(Uçuk menüm tek oğün beslendim )
Sorma hiç. Ben 2haftadır çılgın menülerle geliyorum.insallah kendıme gelirimRakibem de bana uydu
Ayyy aklımda olsun bir dahakine sarmısaklı yoğurt..Benim annemle erkek kardesimde var ari alerjisi. Annem sarımsaklı yogurt yiyip soguk suyla banyo yapinca düzeliyor da kardeşiminki fena. En son soktugunda hastaneye zor yetiştirmişti ablam. Kardesim çift gormeye başlamış arabalar ustumuze geliyor sen nasil araba kullanıyorsun diye kızıyormuş ablama.
Amin canımSorma hiç azalacak gibi değil ne olacak bu milletin hali dikkatsiz insanlar yüzünden herkes işinden gücünden oluyor Allah sonumuzu hayır etsin![]()
Cumaya daha çook var sen beni yenersin yineBen artiya gectim sen eksiye demek. Hadi bakalım cumaya neolacak![]()
İpin ucunu kaçırmamak lazım kaçınca toparlanmak zor oluyor ama milletçe sinir harbi yaşıyoruz...Sorma hiç. Ben 2haftadır çılgın menülerle geliyorum.insallah kendıme gelirim
Tam bomba olmuş ..ben bugün menü bile yazmicam çünkü menü diye bişeyim yok mutfağa gittim geldim yedim manyak gibi oldum şu 3 gündeKüçük kare çikolata 1karesinin de yarısı
3dilim milföy börek
Kuskuslu havuc salatası
Çay
2tatlı kasıgı Muhammara
1.5kurabıye
2lt geckin su
Çay
(Uçuk menüm tek oğün beslendim )
Oooo süper hem menü hem sporMenüm
öğle
6 kaşık bamya yemeği
2 kaşık yoğurt
Yarım dilim tb ekmeği
akşam
3 yk barbunya yemeği
Bir kase ton balıklı salata
Su:2lt
Spor: 15dk kardiyo, 1 saat bölgesel, 5000adım yürüyüş (60+ 180+50=290 puan)
Evet yolumuzda duraksama olsada vazgeçmek yokkk hepimiz başarılı olalımYaparsınnn hadii![]()
Benimde yazasım gelmedide bi sorumluluk oldu artık yazdım.yarında yiycem gibi ama persembe cuma düzelirim.kayınvalidem üst katımda oturuyo yarın döktürecek biraz bende yerm yaniTam bomba olmuş ..ben bugün menü bile yazmicam çünkü menü diye bişeyim yok mutfağa gittim geldim yedim manyak gibi oldum şu 3 günde