Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler arkadaşlar
Su an gercekten canim sıkıldı
Evlilik suresi icinde aldigimiz araba vardi dacia
Şu an satilsa 100 bin tl
Onu satip yarisini bize verecekti
Su an cebimde 0 tl var
Yani aslinda 300 tl var ama onu babam verdi kendime ait 0 tl
...
Bu orospu cocugu piçin instagramina baktim da bakmaz olaydim
10 tane foto atmiş, onu satip bmw almiş.
..
Bir de altina bu hayatta iki aşkim var biri bjk biri bmw yazmis.
Şimdiiii benim ve cocugumjn hakkini yiyen
Bu orospu cocuguna nasil beddua edilir ben hic beceremem bedduayi icimden gelmez hocbir zaman
Edebilen varsa edebilir mi benim icin lutfen.
Of iki kuruş keyfim vardı
Şikâyet edebileceğin biyer varmı?
Arabanın yarısının senin hakkın olduğunu ispatlayabilirmisin?
Yoksa Allah a havale
Rabbim mazlumun ahını zalimden çıkarır

Şikâyet edebileceğin biyer varmı?
Arabanın yarısının senin hakkın olduğunu ispatlayabilirmisin?
Yoksa Allah a havale
Rabbim mazlumun ahını zalimden çıkarır
Aslinda şöyleymiş
Babam daha ilk gun soylemişti
Vermeeezz para mara vermez o demişti
Araba ilk alindiginda notere gidip şerh mi ne şu an adini hatirlayamadim yanlişlık olmasin ondan koydurmak lazimmis yoksa ispatlayamazmısız
Aynen de dedigi gibi oldu
En buyuk mülk ve makam sahibi Allah a havale etmekten baska caremiz yok maalesef
.
Abisiyle kojustuk onceki gun
Sen neden mahkemede bir sey istemedin diyor
E be anam senin kardeşin şerefsiz çıktıysa ben ner3den bileyim

Aslinda şöyleymiş
Araba ilk alindiginda notere gidip şerh mi ne şu an adini hatirlayamadim yanlişlık olmasin ondan koydurmak lazimmis yoksa ispatlayamazmısız
En buyuk mülk ve makam sahibi Allah a havale etmekten baska caremiz yok maalesef
.
Aslında evlilik devam ederken alınan tüm mallar boşanınca ikiye bölünür medeni kanuna göre ancak boşanma sırasında sen hiç bişey istemiyorum dediysen bu hakkındanda vazgeçmiş oluyorsun ben boşanmanla ilgili hiç bişey yazmadım ama hepsini okudum senin boşanman yangından mal kaçırır gibi olmuş bu kadar kolaymı ayrıca bişey soracam sen boşanınca avukat tutmadın mı yada bir avukata danışmadınmı kendi haklarını çocuğunun haklarını koruman adına hem geçen gün eski eşinin covid olduğunu yazmıştın hangi arada iyileştide arabayı satıp bmw aldı bu ne hız tek celsede boşan hiç bişey isteme sonrasında gidin çay kahve için bu kadar medeniyken birden adam değişsin nafakayı ödemekten vazgeçsin tam bu sırada covid olsun daha iyileşememişken arabayı satıp daha lüks bir araba alsın film gibi resmen Allah yardımcın olsun yinede ne diyim o_O:KK60:

Günaydın herkese pazartesi kilom 97.5 çıktı kızlar bu aralar kafam hiç yerinde değil dün akşam da fenalaştım kalp krizi geçiriyorum sandım neyse biraz daha iyiyim şuan bu aralar giremiyorum ama inşallah haftaya pazartesi full sizleyim

Günaydın herkese pazartesi kilom 97.5 çıktı kızlar bu aralar kafam hiç yerinde değil dün akşam da fenalaştım kalp krizi geçiriyorum sandım neyse biraz daha iyiyim şuan bu aralar giremiyorum ama inşallah haftaya pazartesi full sizleyim
geçmiş olsun canım doktora görün ihmal etme sen izmirdemiydin deprem psikolojini kötü etkilemiş olabilirki bu çok normal bir uzman yardımı al bence

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

benim şeker ilacı bende tık yapmıyor.bünyeye göre değişiyor demek ki
Hadi canm 😱 ama hormonu çalıştırıyor en kötü. Hormon çalışmadığı için kilo aliosun zaten
Tat almiyorum yazan sen degilmiydin canım. Mide bulantisi falan da varsa covid olabilirsin dikkat et kendine
Yok canm iyileştim ben dünde tat almaya başladım. Mide bulantı gastrit ten olabilir sanirim
Aslinda şöyleymiş
.
Canm maddi konuları mahkemede halletmen lazım. Köküne kadar iste. Yok allahından bulsun falan bunlar boşuna. Al işinin yağları erisin. Hiç bisi bırakma. Kanun kadından yana herzaman

Aslinda şöyleymiş
.
Para insanları ne kadar değiştiriyor.
O zaman önüne bak canım.
Bak mazlumun ahıyla ne kadar sefa sürecek izle

Geçmiş olsun canım
Kalp krizi diyorsun hafife alma hastaneye git bi baktır

Back
X