• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

CDEBBEB8-5856-49CA-B5C1-A2FB022EBAE7.webp
+200 🥺

Merhaba kızlar
Maalesef rengl oldum kiloma artı olarak yansıdı
Dikkat etmiştim aslında yediklerime sporumu yaptım ama insülin direnci var bende pestilden dolayı da olmuş olabilir diye düşünüyorum
Cezama razıyım 😭
+300gr moni moni Eki Görüntüle 2729043
insülin direnci olmayan yok, şunun arkasına sığınmayın döverim:KK4:bende ki insülin direnci miktarı sizde olsa demek yerde top gibi yuvarlanacaksınız:KK70::KK70::KK70:
bol hareket, bol su, 0 karbonhidrat, 0 şeker başka yolu yok bu illetten kurtulmanın:KK56:

Kilo bildirimini yapayım hemen.Hiçbirşey yemedim de daha.Ama Yine geç kaldım 😔
Kaptanım kusura bakma lütfen,su böreğini tesilim ettim,2. tepsi de beni bekliyor.İnan ki yetişemiyorum,böyle olmaz dersen istediğin zaman takımdan çıkarabilirsin
moni moni

Eklentiler

• DSC_4162.webp
    DSC_4162.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 49
Aslında sabah tartıda 70.3gördüm 3.kez tartılınca 70.7 gördüm .dünkü baklagilin şişkinliği belkide bendeki . Hernekadar tatlı yesemde az yemeye calıstım 🙈.kendımı bi düzene sokup tekrar gelecegim takıma bu süre zarfında dıkkat edecegim elbette

Eklentiler

• E1CB200E-7D6D-4EED-85AB-8A819439D42C.webp
    E1CB200E-7D6D-4EED-85AB-8A819439D42C.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 52
insülin direnci olmayan yok, şunun arkasına sığınmayın döverim:KK4:bende ki insülin direnci miktarı sizde olsa demek yerde top gibi yuvarlanacaksınız:KK70::KK70::KK70:
bol hareket, bol su, 0 karbonhidrat, 0 şeker başka yolu yok bu illetten kurtulmanın:KK56:
Tamam kaptanım insüline siginmiyorum ama yeterince Spor yaptım ama haftada4 yada 5 gün muhakkak spor yapıyorum rengliden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum haftaya eksi olacak inşaallah 😉

Inşallah kavusursun hayaline 😘 benimde 60 in altını görmek hayalim. Ozaman bekarlık kiloma ulaşmış olucam. Bu benim kalıcı değil ama açlık yaptığım için öyle çıktı 2 hafta daha aynı boyle carsamba akşam baslayip cuma akşam bitirecek şekilde devam edicem açlığa. Bakalim sonuc ne olacak tabi yapabilirsem. Dun bisey hissetmedim ama bugun sabah baya zorlandım midemden sarı su bile geldi

Kilo bildirimini yapayım hemen.Hiçbirşey yemedim de daha.Ama Yine geç kaldım 😔
Kaptanım kusura bakma lütfen,su böreğini tesilim ettim,2. tepsi de beni bekliyor.İnan ki yetişemiyorum,böyle olmaz dersen istediğin zaman takımdan çıkarabilirsin
moni moni
Sabah aklıma geldi Aylin nerdediye...
Aylinim bu beden bu cana emanet!, 💕

Aslında sabah tartıda 70.3gördüm 3.kez tartılınca 70.7 gördüm .dünkü baklagilin şişkinliği belkide bendeki . Hernekadar tatlı yesemde az yemeye calıstım 🙈.kendımı bi düzene sokup tekrar gelecegim takıma bu süre zarfında dıkkat edecegim elbette
sabah ki artıyı temizliyip sabit gelmişsin tebrikler:cool:

Back
X