- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Işte bem oyle duzenli yiyemiyorumkuzucum izin ya da nezuniyet durumuna bakarım ama izne ayrılmanı hiç istemem
babycim sen her gün her öğünü kaçamakla geçiştirip son 2 gün kendini aç bırakıyorsun sanırımkilo vermek aç kalmak demek değil, aksine vaktinde sağlıklı ve gerektiği kadar yemek yemek demek.
düzgün bir sistem oturtsan hem takır takır kilo verirsin hem de hiç aç kalmazsın. senin menüleri bi düzenleyelim, her gün mutlaka menü yaz bu seni frenler bizde hatalarını eksiklerini görür sana söyleriz. suyunu mutlaka 2,5 litreye tamamla mesela, düzenli spor ve yürüyüş de bağırsakları çalıştırır. dediğim gibi her gün menü bekliyorum senden tamam mı kuzum
izne ayrılarsan verdiğin tüm kiloları geri alırsın, emeklerine yazık olur. ara verip de kilo almayan daha olmadı![]()
Mesela şu an sat 11 ,normalde normal bir insan kahvalti yapar
Şu an bagirsaklarim yemek yeme diye agliyor
Muhtemelen saat 16 gubi bir seyler yerim ancak o zamana acikirim
Bu hafta eksi geldim ama hafta ici yediklerim icimde yani yarin obur gun arti olarak yamsiyacak
Yani yediklerimi temizleyecegim bu hafta
Bakalim tamam
Dun gece fena aciktim borek de yiyince suçluluk hissettim sanirsam karnim kocaman olmustu
Su an daha sakinim
Bakalim devam edelim
Sen beni hep idare ediyorsun monim zaten ben hep kilo alinca diyorum bunu galiba