• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy kaptanım okadar rahatladım böyle düşünme🤗🤗çok mahcuptum sana ve takıma karşı iyiki izne çıkarmadın kaptanım 2 hafta idare ettiniz çok teşekkürler
:KK60: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200::KK200::KK200:

Canım hoşgeldin kilolarimiz yakın bizde kendi adımızı göremedik rakip olalimmi bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Ne dersin canim:KK19::KK64::KK37:

Tebrikler canim bu kaçıncı mezuniyetin darısı başımıza
Gitme ama özlüyor uz:KK200::KK200::KK200::KK200:
4 kere mezun olmuşum fatmacım🙈🙈🙈
Hoşgeldin canım

Öğle veya akşama tok tutacak protein veya yağ içerikli (ceviz vs) eklemelisin o zaman bu kadar aç hissetmezsinn. Kabak hiç tok tutmaz beni hatta tokluk hissi hiç vermiyor :KK70:
Banada vermedi zaten acim.salatalik yiyeyim bari 😢pogaca oglen yedigim icin kendime ceza verdim ara ogunu yemedim yoksa guzelim cevizimi yerdim

Banada vermedi zaten acim.salatalik yiyeyim bari 😢pogaca oglen yedigim icin kendime ceza verdim ara ogunu yemedim yoksa guzelim cevizimi yerdim
Bir cevizden bişi olmaz ye gitsin :KK8:
Natsume Natsume canim sen bana uyma misler gibi yemek ye 😁yarina bol yagli kuymak yermisin benim yerime de 😁
Kuymak çok severim:rolleyes:
Bugün neredeyse kayseri yağlaması (sanırım şebit de diyorlar) yapacaktım :D neyse ki evde un yoktu da kurtuldum :D :D
Yarın kabak yicem ama ben :KK8:
Icatların hangisi kötü ki
Yeterki iyiye kullanalım
Çook hakkısın 😌

Bir cevizden bişi olmaz ye gitsin :KK8:

Kuymak çok severim:rolleyes:
Bugün neredeyse kayseri yağlaması (sanırım şebit de diyorlar) yapacaktım :KK70: neyse ki evde un yoktu da kurtuldum :KK70: :KK70:
Yarın kabak yicem ama ben :KK8:

Çook hakkısın 😌
Iyiki yapmamissin. ben kabagi yerken bugun kayseri yaglamasi yedigimi dusundum cok cok mutlu oldum 😁

Aleyküm canım :KK66: sohbete de bekleriz madem can sıkıntısı oluyor :KK66:

Anlamadım gitti Pandemi var diye millet gitmez sanırdım inan bir hafta oldu boş randevu bulamıyorum üstelik farklı farklı hastanelere de baktım :KK43: Özellere niyetlenmiyorum çünkü kapıda karşılarlar ama o tahlilleri yaptırayım dersem batarım :KK70: zaten adamcağız bu ara sadece arada arkadaşına yardıma gitiyor oda bu hafta sonmuş :KK43:
Neyse buluruz inşallah :KK66: ufaklığı da göz doktoruna götüreceğim ona bile devlette yer yok :KK66:
Evet, devlet hastanelerinde personel sayısını azalttıkları için doğal olarak randevu da alınmıyor.çok uğraşman gerek :(

Back
X