Yap canim yap. Zaten anca ot kabak yiyoruz yesillik baska biswy yokFırın ne güzel bir icat değil miatıyorsun içine o kendi kendine pişiyor, bayılıyorum
![]()
Senin kabak benimkileri yener diyete uygunlukta
Yarın da ben kabak yapayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap canim yap. Zaten anca ot kabak yiyoruz yesillik baska biswy yokFırın ne güzel bir icat değil miatıyorsun içine o kendi kendine pişiyor, bayılıyorum
![]()
4 kere mezun olmuşum fatmacımAyyy kaptanım okadar rahatladım böyle düşünmeçok mahcuptum sana ve takıma karşı iyiki izne çıkarmadın kaptanım 2 hafta idare ettiniz çok teşekkürler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım hoşgeldin kilolarimiz yakın bizde kendi adımızı göremedik rakip olalimmi bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Ne dersin canim
Tebrikler canim bu kaçıncı mezuniyetin darısı başımıza
Gitme ama özlüyor uz![]()
Banada vermedi zaten acim.salatalik yiyeyim bariÖğle veya akşama tok tutacak protein veya yağ içerikli (ceviz vs) eklemelisin o zaman bu kadar aç hissetmezsinn. Kabak hiç tok tutmaz beni hatta tokluk hissi hiç vermiyor![]()
çarçambadan beri uğramamışFulyayı gören varmı? Yazıda benmi görmedim?60kiloyum
Icatların hangisi kötü kiFırın ne güzel bir icat değil miatıyorsun içine o kendi kendine pişiyor, bayılıyorum
![]()
2 gündür yok, hayrolsunFulyayı gören varmı? Yazıda benmi görmedim?60kiloyum
Bir cevizden bişi olmaz ye gitsinBanada vermedi zaten acim.salatalik yiyeyim baripogaca oglen yedigim icin kendime ceza verdim ara ogunu yemedim yoksa guzelim cevizimi yerdim
Kuymak çok severim
Çook hakkısınIcatların hangisi kötü ki
Yeterki iyiye kullanalım
Yoo poğaça yemişsin işte ben de ıslak keki gömmüşümYap canim yap. Zaten anca ot kabak yiyoruz yesillik baska biswy yok![]()
Iyiki yapmamissin. ben kabagi yerken bugun kayseri yaglamasi yedigimi dusundum cok cok mutlu oldumBir cevizden bişi olmaz ye gitsin
Kuymak çok severim
Bugün neredeyse kayseri yağlaması (sanırım şebit de diyorlar) yapacaktımneyse ki evde un yoktu da kurtuldum
![]()
Yarın kabak yicem ama ben
Çook hakkısın![]()
Bana herkes hastaProfil resmine bayıldım![]()
Evet, devlet hastanelerinde personel sayısını azalttıkları için doğal olarak randevu da alınmıyor.çok uğraşman gerekAleyküm canımsohbete de bekleriz madem can sıkıntısı oluyor
Anlamadım gitti Pandemi var diye millet gitmez sanırdım inan bir hafta oldu boş randevu bulamıyorum üstelik farklı farklı hastanelere de baktımÖzellere niyetlenmiyorum çünkü kapıda karşılarlar ama o tahlilleri yaptırayım dersem batarım
zaten adamcağız bu ara sadece arada arkadaşına yardıma gitiyor oda bu hafta sonmuş
Neyse buluruz inşallahufaklığı da göz doktoruna götüreceğim ona bile devlette yer yok
![]()
Şu turşuyu bırak artıkınBugünkü menüm
Sabah: menemen, peynir, zeytin, turp, iki portakal
akşam: dört tane çinekop, biraz turşu
su: 2 litre
spor: 1.5 saat tempolu yürüyüş: 270 puan
HoşgeldinHosbulduk moni kaptanım tesekur ederim![]()
Yok obezim bende normal...Kızlar kk çok kasıyor. Sizde de böyle mi
Bende öyle deyil deKızlar kk çok kasıyor. Sizde de böyle mi
1 saat yürüyüş 180 puanKahvaltı
1 avuç fındık
Akşam
Brüksel lahanası ve mantarlı gratin
Salata
Fıstık, çekirdek
Su
1,5 lt
3 kupa kahve
Spor